Şimdi Ara

Az Önce Kedi Ezdim...:(( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
20.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Az Önce Kedi Ezdim...:((

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • Olan olmuş takma kafana. İsteyerek ezmemişin sonuçta. İnsanlar istemeyerek yaptıkları kazaların sonucunda hayatlarını bile kaybedebiliyorlar. Adı üstünde kaza. Öyle yapmasaydın böyle yapsaydın demekle olmuyor bu işler. Ani bi karar vermen gerekiyo ya kurtarıyosun yada kazayı yapıyosun. Önemli olan bu olayda kastının olup olmaması.

çok sevimli bi kediydi elimize falan sarılırdı.

ÖZGÜRLÜK İÇİN...
    İnsanlar başaklara benzer, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.
    Montaigne

• öncelikle üzldüğün belli.en azından unutmamışsın bizlerle paylaşmışsın.

ikinci olarak kediye tabiki bende üzüldüm.ama Allah korusun kaçmaya çalışıp kazada yapabilirdin.geçmiş olsun.

Orjinalden alıntı: metalok

Komşunun aracıyla biryere kadar gidiyorduk.
    Aracın sol tarafına denk gelen kısımda ileride kediyi gördüm.
    Muhtemelen yoluna soluna yakın olduğu için o tarafa kaçar diye düşündüm.
    Hız kesmedim, hafif sağ yaptım.
    Salak kedi de sağ yaptı...
    Sol ön tekerin altında kaldı:(((
    Clio'nun tamponunun altında siyah bir plastik kısım var, onu bile çatlatmış!

Ama benim suçum yoktu...
    Nereden bileyim ters yöne kaçacağını ki!!

geçmiş olsun

kedi ye çarptığında durdun mu bari normalde hızını kesmemissin ya mesaj ı ilk okuduğum da direk kafamda olay canlandı dedim kesin yanında arkadası vardı biraz artistik hareketler yapalım, hız yapalım hesabına gitti ve kediyi ezdi eğer böyle bişey var sa umarım böyle değildir

• Yav adam hala kediyi sucluyor. Koptum gece gece..

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

kedi öldüren 7 cami inşaa etse günahı bağişlanmaz demişler.

böyle diyorlar haberin olsun ciddiyim

gidp kediyi bile bile öldürürsen olmaz tabi.satanistler yapıyor o işi. arabayla giderken önüne atlayan bi kedi için kendini ve başkalarını riske atmak daha mı iyi?

son cümleye katılıyorum zaten trafik kurallarında da karayollarda (özellikle kalabalık yolda) önüne bi hayvan çıkarsa ani fren yapmıcan ya da durmıcan yasak bi hayvan için insanların canını tehlikeye atamasın ezcen geççen tabi o da canlı ama insanla kıyaslanamaz ama senin ezdiğin yol nasıl bi yol bilemicem

• metalok sende birgün öyle arabanın altında kalırsan anlarsın o anda aklına ezdiğin o kedi gelsin
  • öbürkü dünyadada o hız kesmeyecek ardından kedide tamponun orası burası kırıldı tühh diyecek.. hız kessen bi yerinden bişemi eksilirdi be adam yazık değilmi o kediye ilerde sen insan da ezersin tühh be kabut eğildi dersin oda can buda can..!!

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

kedi öldüren 7 cami inşaa etse günahı bağişlanmaz demişler.

böyle diyorlar haberin olsun ciddiyim

bilerek ezmediya

• Kediler topigi okuduktan sonra eylem baslatti;
    Hepimiz Aptaliz,Hepimiz kediyiz
    metalok
    Daha tampon derdinde
    Kac kurussa verelim
    Karsidan karsiya gecemez olduk
  • İnsanlar çok abartıyor bu hayvan sevgisini. Hayvan sonuçta o ruhu yok, aklı yok, içgüdüsel ve doğanın döngüsünü sağlamak için yaratılmış bir NESNE. İnsan gibi değil yani, sonuçta elinden geleni yapmışsın ama olmamış üzülmeye gerek yok. Burada arkadaşlar senle dalga geçiyor olabilirler ama çok iyi hatırlıyorum kadının biri köpeğe çarpmamak için takla atmıştı, öyle olsa forumdaki aklı evveller ne derdi kimbilir? Neticede trafikte belli bir yere kadar hareket yapabiliriz gerisinde kendi canımız tehlikededir.

Açıkçası birisi dese sana mı işkence yapıyım yoksa karşında kediye mi diye,ben kediye kıyamam.
    Kedilerin benim için ayrı bi yeri var nedendir bilmem...

Ayrıca,beğenmediğimiz köpeğe iyi niyetle yardım etti diye cennetlik,kediye eziyet ettiği için cehennemlik olan 2 şahsın hikayesini de unutmamak gerek...
    [Buna da hurafe,zırt pırt diyecek olanlar,şimdiden kapayın çenenizi...]

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Elbette ki bilerek ezmemiş,ama insan yavaşlar bari,tamam hayvandır ama yazık yahu o da bi can.İçiniz sızlamıyor mu hiç?

Açıkçası birisi dese sana mı işkence yapıyım yoksa karşında kediye mi diye,ben kediye kıyamam.
    Kedilerin benim için ayrı bi yeri var nedendir bilmem...

Ayrıca,beğenmediğimiz köpeğe iyi niyetle yardım etti diye cennetlik,kediye eziyet ettiği için cehennemlik olan 2 şahsın hikayesini de unutmamak gerek...
    [Buna da hurafe,zırt pırt diyecek olanlar,şimdiden kapayın çenenizi...]

İyi o zaman ben cennetliğimdir gerçi bu kafayla biraz zor 7-8 ay oldu bi kediyi 2 tane köpekten kurtardım.. Köpekler kediyi sıkıştırmış boğmaya çalışıyorlardı bende bisikletle ilerliyordum millet bakıyo öyle.. bide 2 adet aptal lise kızı vardı ama onlar gülüyorlardı.. Bende dayanamayıp kurtardım ne bileyim içimden öyle geldi. Bir de haftada en az yine bisikletle 1 güvercin ezme tehlikesi geçiririm
    Arkadaşım sende fazla takma olan olmuş artık napalım yani? Git 1-2 fakir doyur kefaret olur belki..

• Bir seferinde gece 02:00 sularında arkadaşlarla eve gidiyorduk

Kediciğin biride çöp tenekesinin kapağına sıkışmış..
    Muhtemelen kedi zıpladğı anda kapak kedinin üstüne düşmüş..

NasıL kıvranıyor yawrucak ..

Ben de onu kurtarmıştım bana nasıL masum masum bakmıştı sanki teşekkür eder gibi..

İkisinide kullandım..

Ama intel daha iyi..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.