Şimdi Ara

Ayvalık ? yaşayan, bilen, yorumlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
31.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BluePage

Altınolukta kum yok sahil çakıldan sarımsaklıdada biraz sinek sorunu var

Altınoluk değil adamlar altınova yazmış.

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Altınolukta kum yok sahil çakıldan sarımsaklıdada biraz sinek sorunu var

Altınoluk değil adamlar altınova yazmış.

Altınolukta çok bilinir ayvalıkta, gördüğün üzere adam başka semt önerileride istemiş.
    Tek handikapı, eğer tatil deyince küçüklükten beri Akdeniz'e alışmışsan suyun soğukluğu alışılmışım dışında olur. 4 gün denize girememiştim ben gittiğimde . Buz gibi
    Tostu çok güzel ( pek tabi ki ) , çay bahçeleri akşam ailecek zaman geçirmek için çok güzel, çardaklar filan .. He bi de gitmiş olduğum yerler arasından geceleri kumsalı en boş olan yeriydi.. Sonradan tanışacağın için , gençler bakımından sıkıntılı bi yer olabilir. Genelde herkes çocukluktan itibaren orda arkadaşlıklar, dostluklar çoktan kurulmuş
    Bildiklerim bu kadar.. Hayırlı olsun bu arada umarım aradığını bulursun

• Oraların denizi çok soğuk oluyor hele sarımsaklı . Biraz daha alt taraflara urla vb yerler çok çok daha iyi.

Lenovo Y500 SLI
  • bu kadar bütçeyle zor hocam ben akçayda yaşıyorum sadece yazın gelmek için düşünüyosan burhaniye ören daha yerinde bi tercih olur
  • denizi çok soğuk
    sahilinde kum yok çakıl var
    ---------------------------------------

mesela bu 2 kriter hayallerimi alt üst etti :)

Canlı telefon sohbeti
    canlı sohbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bohem74 -- 1 Şubat 2013; 23:11:41 >

• Kesinlikle Altinovadan alin evi, 19senedir gidiyorum ve tam bir cennet.. Emekli insanlarin bol oldugu aile ile yasanabilecek 3 veya2 katli bahceli evlerin oldugu komsularin cok sicak kanli oldugu bir cennet.. sitelerde var 20 veya daha fazla 2 veya 3 katli evlerden olusan.. Ayvalik Altinova.. tabi merkezi degil merkez koy tarzi altinova sahil sitelerinden bahsediyorum midilli manzarali sarimsakliya 20 ayvaliga 30dakika dikili izmir tarafina ise 1 30 2saat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TruuChainz -- 14 Şubat 2012; 10:49:31 >
    Yarınlar hep güzel olacak denir. Oysa bugünler, dünün yarınları değil midir? (Victor Hugo)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

yerinizde olsam 130 bin liramı borsada sağlam birhissede değerlendiririm, daha sonra param iki veya üçe katlayınca o para ile kendi zevkime göre yazlık yaptırırım.

borsadan anlamıyorum malesef :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldın mı yaslık? qaça aldın nerden aldın?

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • Biraz güncellesek bu konuyu :)

Ayavalık Sahilkent taraflarında denize giriliyor mu? Yazlık için illa Sarımsaklı mı ?
    Birde merak ettiğim Cunda nın Ayvalığa bakan taraflarından yazlık alınsa denize yürüyerek gidilir mi?
    Belki bilenler cevaplar.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayajeak -- 28 Eylül 2021; 0:19:23 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.