Şimdi Ara

Ayvalık leda roma dondurmacısı na DİKKAT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26/08/2015 akşamı ayvalık leda roma dondurmacısına gittik ailecek... Önce kasa ya ödeme yaptık, küçük kızım için bir top dondurma parası ödedik, diğer kişiler için 3 er top parası ödedik. Sıraya girdik ve dondurmalarımızı alırken kızım iki çeşit istedi, bende dondurma veren arkadaştan kibarca azar azar iki çeşit verirseniz sevinirim dedim, zaten kızımın isteğini kendisi de duydu, fakat bu isteğimiz karşısında o kadar kaba ve seviyesiz bir tavır ile karşılaştık ki anlatamam. Daha yetkili bir kişi geldi, bizim beklentimiz sadece bir özür iken yetkili kişi daha da kaba bir tavır takınınca bu durum karşısında çok üzüldük... Bu şikayetimi tüm mecralarda dile getirmeye çalışacağım..

• Peki öyle yapıyor işi nasıl dönüyor bu adamın (adam dersem adamlara hakaret olur adamın son iki....) ?
  • Zomatoya yazın hocam en iyi orda karşılık görür yorumunuz.
  • Vasıfsız eleman olunca bunlar çok doğal. Artık çoğu yer tecrübesiz eleman aldığından ,insanlarla nasil iletişim kurulmasi gerektiğini bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en nefret ettiğim şeydir, özellikle dikkat eder alışveriş yapmam oradan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Peki öyle yapıyor işi nasıl dönüyor bu adamın (adam dersem adamlara hakaret olur adamın son iki....) ?

bende anlamıyorum bu olayı... Çok duyarsız olduk,ilgisiz olduk. Biraz çeki düzen vermemiz lazım kendimize. İnanın o kadar çok üzüldüm ki ,orada küçücük çocuğun kalbini kırmaya değer mi...? benim babam 32 sene bakkallık yaptı, müşteriler çay,şeker çalardı babam ses çıkarmaz dı ,biz kızardık babama neden hırsıza göz yumuyorsun diye ,ben tanıyorum onların ihtiyacı var derdi... şimdiki esnafların büyük çoğunluğu müşteri kazıklama derdinde... Ben şunu anladım esnaflık eskide kalmış...
  • Aga böyle mekanlardan uzak durmaya calısırım hep zaten bir yerde 1-2 sene calısan eleman oranın sahibiymiş gibi hareket ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.