Şimdi Ara

Bodrum Tekne Turunda Tanıştığım Rus Güzeli ve Devamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan bir hafta önce arkadaşlarla bodrumdaydık hep oteldeyiz sıkıldık falan dedik napalım napalım aklımıza tekne turları geldi bi heves gittik sonraki gün için rezervasyon yaptırdık ve sonraki gün saat 10 da teknemiz yola çıktı

Tekne ne büyük ne küçüktü orta halli birşeydi iki katlıydı üst katın büyük kısmı güneşlenmek içindi diğer taraf üsttü oturmak isteyenlere ayrılmıştı

Neyse tekne yola çıktı bizde üst katta yerimizi kaptık sonra güneşlenme yerinede havluları bıraktık tam arkamızı döndük 2 tane fıstık gibi rus güzeli ve anneleri vardı
    kızları görünce zaten bi heyencanlandık yok böyle bi güzellik fizik yüz boy endam...

Dedik bunları tav etmemiz lazım kesinlikle ki konuşsak bile kar bu güzellerle

Bu arada bizim ekipten bahsedeyim biraz

en 1.85 - 1.90 arası esmer yakışıklı denilebilecek ingilizcesi nispeten iyi 18 yaşında normal bir türk erkeğiyim

diğer iki arkadaşım nispeten benden kısa ikiside ortalama üstü yakışıklı denilebilcek vücutları nispeten benden daha az yapılı , bir tanesi birçok yabancı dile hakım bir arkadaş bir taneside ne ingilizce nede başka bir dil bilen bir arkadaş.

Neyse konumuza dönelim biz dedik bunlarla muhabbeti kurmamız lazım napalım napalım baktık tekne koya yaklaşıyo motoru durdurdu biz hemen soyunup artist gibi denize atladık farklı hareketlerle maksat kızların dikkatini çekelim

Sonra bu kızlarda girdi denize anneleri yukarda güneşleniyordu

Tam umutsuzluğa kapılırken aklıma denizde voleybol oynamak geldi kızlarla hem muhabbet kurar hemde kaynaşırdık

Sonra kaptana gidip sordum top varmı diye oda sağolsun verdi hemen aldığım gibi fırladım nasıl sevinçliyim görmeniz lazım ama :)

Atladım denize gittik hemen kızların yanına

Bu arada hızlıca kızları tanıtıyım ;

Bir tanesi sarışın masmavi gözler uzun boylu ben gibi , vücut falan 10 numara beyaz bikini falan giymiş hep hatırlıyorum :) herşeyiyle kız bildiğin ışık saçıyo ben bunu kestirdim gözüme

Diğeri esmer yine mavi gözler buda benimkine hispeten kısa ama yine çok güzel tabi ama diğerini bi kere gözüme diktim onu elde etmem lazım :)

Neyse gittim bunların yanına

Ben B Kızlar K

B '' Do you speak English ? ''

K ''Yes??''

B '' Do you want to play Voleyball with me and My friends ? ''

K ''Yes of course ''

Tam bu sırada gök bir anda karardı şimşekler falan çakmaya başladı ve yağmurla dolu karışık bi şekilde son sürat hızla kafamıza iniyordu herkes tekneye koştu ama kızlarla biz kalmıştık tekneye gidenler motora çarpan alevli bir dolu nedeniyle havaya uçtu ve hepsi öldü

Geriye kızlara biz kalmıştık

Herkes şok geçirmişti saatlerce bekledik kimse yardıma gelmedi.

En son yiyecek aramaya çıktık ve kokonat bulabildik ama herkese yetcek kadar yoktu o yüzden arkadaşlarımla ölümüne bir mücadele vermek zorundaydık (çünkü kızları öldüremezdik hem çok güzeller hemde kazanan hem yemek hemde kızları kazancaktı)

Kavga başlamadan önce bizim dil bilmeyen arkadaşa sen zaten hiç dövüşme kazansanda kızlarla anlaşamıycan ne ingilizce nede rusça biliyon dedim oda yerde bulduğu henüz alevi sönmemiş doluya kafa atarak can verdi..

Ardından diğer arkadaşımla ölümüne bir dövüş verdik tam beni devirmişti ki tam o sırada keşfetiş olduğum hava bükme yeteneğim sayesinde oyu devirdim ve hayatına son verdim.

Buraya kadar yazdım Pc çöktü yazarken dayanamadı

Telden devam ediyorum az kaldı

Oda öldükten sonra diğer iki kız beni görünce atladı üstüme kısa olanın boynunu kırıp kumsala bıraktık

Biricik aşkımla ikimiz kalmıştık hemen dudaklarına yapıştım çok mutluydum ki tam o anda kafama gelen alevli dolu hayatıma son verdi cehennemden yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sodalayn -- 15 Ağustos 2014; 0:49:07 >

• OKUMAYIN BAĞIRAN KARI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Don't let the system get you down
  • Konudaki herkesi blockluyorum

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

Konudaki herkesi blockluyorum

ne işsin la sen

Daha Fazla Göster
  • up up upppppppppp

iki tane açmış dandik pc konuyu zaten çöküp sinirlendirdi burdakinden devam

Orijinalden alıntı: aramızdaki katil

Konudaki herkesi blockluyorum

Neden öyle diyosun şeftali çiceğim ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.