Şimdi Ara

Aytemiz’den Mazot Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta aytemiz petrolden 30 liralık mazot aldım. İlk kez aldim ve tesadüf Cuma günleri kampanya varmış. 5.05 liradan aldım.
    Sizce aytemizin mazotu nasıldır.
    30 km Ankara şehir içi 120 km yol yaptim.
    Arac 2012 1.5 dci clio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hep Aytemiz den alıyorum hocam.Burada 4.65 den mazot veren bir yer var.Performans mesafe olarak birşey diyemem ancak 100 tl mazot ile şehir içi 260-270 km yol yapıyorum.Performansta sadece türkiye petrollerinden almıştım bir kere,araç gaz yemes olmuştu. Araç 1.6 tdi dsg octavia.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aytemizden optimum dizel alıyorum.memnunum yakıttan.

• Sıkıntı yok Bursa da 4.68 civarı
  • Kasko yaptırdım ve sigorta şirketi Aytemiz de geçerli %5 indirim kartı verdi artık bende Aytemiz den alicam zaten fiyatları da uygun inşallah sıkıntı olmaz

• Bende aytemizden almaya başladım sendika indirimi var %6 ilk full depo yaptım geçenlerde bir fark yok. 4,96 ya düştü litre fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Bende aytemizden almaya başladım sendika indirimi var %6 ilk full depo yaptım geçenlerde bir fark yok. 4,96 ya düştü litre fiyatı.
    sizin orada litre fiyatı kaç para ki 4.96 ya düşüyor? burada litre fiyatı aytemiz de 5.37
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Aytemiz 5,28 galiba

Aytemiz’den Mazot Aldım

• Bende yaklaşık 1 senedir Aytemizden yakıt alıyorum. Fiyatı uygun. Perofrmans olarak Shell’e göre bir tık daha düşük ama zaten yarışmıyoruz. Üstelik V-Power daha fazla tüketime sebep oluyor.

• Aytemiz'den mazotu 5.05TL'ye alabiliyorken başka yerden alman hata olur.
  • Ben de aytemizden alıyorum %6 indirimli Optimum Euro dizel 5.0 lira. Diğerlerinden bir farkı yok.
  • Tüm yakıtları fazlasıyla denedim.Aytemizin yakıtının ne performans ne de menzil konusunda diğerlerinden farkı var.Hepsi aynı.
  • bende 3- 4 depo aytemizden almistim, fiyat avantaji nedeniyle. depo bitmeye yakin arac bazen gaz yemiyordu. silkeleme yapiyordu kisa bir sure icin sonra normale donuyordu. bu olay her depo sonuna dogru oluyordu. riske girmemek icin opete gectim. opet ve po da boyle bir problem olmuyor. aldigim bayiler hep ayni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dendesox -- 10 Nisan 2018; 9:20:59 >
  • LPG'yi de en ucuz veren yer Aytemiz örneğin dün Total'den 2.89'a aldım, Aytemizlerde 2.59'du fiyat
  • 5,05 çok pahalı. ben geçen hafta 4,76 dan akpetten aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

LPG'yi de en ucuz veren yer Aytemiz örneğin dün Total'den 2.89'a aldım, Aytemizlerde 2.59'du fiyat
    kartal köprüsü üzerinde e-5 yan yol aytemiz pazar günü 2.68 idi.hemen yanındaki total 2.67 idi.Aralarında rekabet var
  • 4 ay önce sıfır araç aldım.(Astra K dizel)

İlk başlarda 1-2 depo başka yerlerden aldım ama yaklaşık 3 aydır Aytemiz'den Optimum alıyorum.
    4 bin km falan oldu oradan almaya başlayalı.
    İndirimli 5 liraya alıyorum.
    Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Kasko yaptırdım ve sigorta şirketi Aytemiz de geçerli %5 indirim kartı verdi artık bende Aytemiz den alicam zaten fiyatları da uygun inşallah sıkıntı olmaz
    HOCAM ray sigortadan mı yaptırdınız.. indirim standart mı yoksa kasko primine göre değişiyor mu? sitesinde pek açıklama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

HOCAM ray sigortadan mı yaptırdınız.. indirim standart mı yoksa kasko primine göre değişiyor mu? sitesinde pek açıklama yok.

Alıntıları Göster
    Hayır Unikasko dan yaptırdım.

• Aydın doğan satın aldı bayaa düzeltti imajı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.