Bildirim
Aytemiz’den Mazot Aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Ben hep Aytemiz den alıyorum hocam.Burada 4.65 den mazot veren bir yer var.Performans mesafe olarak birşey diyemem ancak 100 tl mazot ile şehir içi 260-270 km yol yapıyorum.Performansta sadece türkiye petrollerinden almıştım bir kere,araç gaz yemes olmuştu. Araç 1.6 tdi dsg octavia.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aytemizden optimum dizel alıyorum.memnunum yakıttan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı yok Bursa da 4.68 civarı -
Kasko yaptırdım ve sigorta şirketi Aytemiz de geçerli %5 indirim kartı verdi artık bende Aytemiz den alicam zaten fiyatları da uygun inşallah sıkıntı olmaz
Bende aytemizden almaya başladım sendika indirimi var %6 ilk full depo yaptım geçenlerde bir fark yok. 4,96 ya düştü litre fiyatı.
sizin orada litre fiyatı kaç para ki 4.96 ya düşüyor? burada litre fiyatı aytemiz de 5.37quote:
Orijinalden alıntı: educationist
Bende aytemizden almaya başladım sendika indirimi var %6 ilk full depo yaptım geçenlerde bir fark yok. 4,96 ya düştü litre fiyatı. -
-
Bende yaklaşık 1 senedir Aytemizden yakıt alıyorum. Fiyatı uygun. Perofrmans olarak Shell’e göre bir tık daha düşük ama zaten yarışmıyoruz. Üstelik V-Power daha fazla tüketime sebep oluyor.
Aytemiz'den mazotu 5.05TL'ye alabiliyorken başka yerden alman hata olur. -
Ben de aytemizden alıyorum %6 indirimli Optimum Euro dizel 5.0 lira. Diğerlerinden bir farkı yok. -
Tüm yakıtları fazlasıyla denedim.Aytemizin yakıtının ne performans ne de menzil konusunda diğerlerinden farkı var.Hepsi aynı. -
bende 3- 4 depo aytemizden almistim, fiyat avantaji nedeniyle. depo bitmeye yakin arac bazen gaz yemiyordu. silkeleme yapiyordu kisa bir sure icin sonra normale donuyordu. bu olay her depo sonuna dogru oluyordu. riske girmemek icin opete gectim. opet ve po da boyle bir problem olmuyor. aldigim bayiler hep ayni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dendesox -- 10 Nisan 2018; 9:20:59 >
LPG'yi de en ucuz veren yer Aytemiz örneğin dün Total'den 2.89'a aldım, Aytemizlerde 2.59'du fiyat -
5,05 çok pahalı. ben geçen hafta 4,76 dan akpetten aldım. -
kartal köprüsü üzerinde e-5 yan yol aytemiz pazar günü 2.68 idi.hemen yanındaki total 2.67 idi.Aralarında rekabet varquote:
Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei
LPG'yi de en ucuz veren yer Aytemiz örneğin dün Total'den 2.89'a aldım, Aytemizlerde 2.59'du fiyat -
4 ay önce sıfır araç aldım.(Astra K dizel)
İlk başlarda 1-2 depo başka yerlerden aldım ama yaklaşık 3 aydır Aytemiz'den Optimum alıyorum.
4 bin km falan oldu oradan almaya başlayalı.
İndirimli 5 liraya alıyorum.
Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum. -
HOCAM ray sigortadan mı yaptırdınız.. indirim standart mı yoksa kasko primine göre değişiyor mu? sitesinde pek açıklama yok.quote:
Orijinalden alıntı: Be_Yourself
Kasko yaptırdım ve sigorta şirketi Aytemiz de geçerli %5 indirim kartı verdi artık bende Aytemiz den alicam zaten fiyatları da uygun inşallah sıkıntı olmaz -
Hayır Unikasko dan yaptırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207
HOCAM ray sigortadan mı yaptırdınız.. indirim standart mı yoksa kasko primine göre değişiyor mu? sitesinde pek açıklama yok.
Alıntıları Göster
Aydın doğan satın aldı bayaa düzeltti imajı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nokian wetproof
- dizel yakıt göstergesi arızası
- renault symbol 1.2 joy yorumlar
- yabancı plakalı aracı başkası kullanırsa cezası 2024
- zetec motor nedir
- icar v23
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- dacia elektrikli fiyat
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- taigo bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X