Bildirim
AYT matematik tekrar videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mert hoca -
mert hoca güzel deneme çözüyor ama böyle 3-4 saatte bütün konuları güzel sorularla tekrar eden bir şey arıyorum hocam -
Şuan bildiğim bir kampüs kanalı bir de rehber matematik kanalı full tekrar videosu yüklemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aradiginiz rehber mat :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
matematiğin güler yüzü'nün 4 saatlik tekrarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. bir de matematik soru çözümleri kanalının meb kitaplarından sorularla tekrarı var her konu için o da güzel gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mots. -- 23 Haziran 2020; 20:32:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rehber mata ön yargım var nedense her an p vitamni satcakmış gibi :D -
güleryüzü unutmuşum hocam bir bakayım sagolun -
JANSKWNSKSKKSKS hocam o isin ticaret tarafi da adamlarda sonucta para kazanıyor oradan ama isinide guzel yapıyor
hocam mat ve geoda kampüsü beğenmiyorum rehber mata bir bakayım herkes öneriyor aslında -
rica ederim hocam, iyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam guler yuzu söyleyecektim ama 4saatte ayt mat bitmez ornegin rehber mat 5 saatte yaptı perm ayri yaptı fonk ayri yaptı trigo analitik ayri yaptı toplasan bi 15 saat ediyor
eyüp hoca yeni video attı zaten ona bak 4 5 video -
İyi adam da benim de izleyesim gelmiyor
hocam her konudan 3-4 soru olsun ama zor olsun kaliteli olsun aynı zamanda hatırlatıcı olsun istiyorum. 8 saatte sürmesin 1 saatte
çok şey istiyorum galiba .d -
sinir krizi geçiriyorum bazen hocam iyi adam halbuki ama işte -
iyimiş bu hocam bakmıyordum eyüpb'ye uzun zamandır -
Hocam eminim ki sıfır değilsinizdir bu dersten. Eksiğiniz olan yerleri eğer anlayabiliyorsanız x2 de izleyin. 3-4 saatte etkili ders izlemiş olursunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman deneme çöz izle daha mantıklı abi. Eyüp b tekrar denemelerini çözdün mü? Onlar iyi. Bi de mert hoca var işte
Mikail hoca atmıştı 5,5 saatlik tekrar canlı yayını. Izlemdiysen izle bence ben beğendim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- testis karma bez mi
- 2019 ayt polinom sorusu
- 2021 ayt zor muydu
- ayt edebiyat notları pdf
- tahsin banguoğlu yurdu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X