Şimdi Ara

Ayt MAT prosu olan arkadaşlar HELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Parabol
    Eşitsizlik
    İkinci derece denklem
    Polinom
    Analitik

Bu konular hangi sırayla çalışılmalı ??
    ve
    Analitiğe başlamak için bilmem gereken konular ?
    ve
    Apotemi analitikle başlamak zorlar mı

ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Polinomla başla bence iki dakikalık iş önce onu hallet
    Fonksiyon grafikleri (hem fonksiyon tekrarı da olur)
    2. derece denklemler ve eşitsizlikler
    Parabol
    Analitik
    Eşitsizlik grafikleri
    Ben böyle düşünüyorum umarım işine yarar.
    Matematik seviyeni bilmiyorum ama ben Apotemiyi beğenmiştim türev integraldeki gibi değil ama endişen varsa. Biraz daha kolay. Sıfırım diyorsan eğer biz okulda 10. sınıfta esen fasikülü kullanmıştık o yıl bazı soruları zorlamıştı belki yeni öğrendiğim için. Esen de 0 değildir ama rehber soruları falan vardı. Karekök de güzel.
    Analitik için bazı geometrik özellikleri bilmen gerekiyor yani ne bileyim karenin köşegenleri dik kesişir gibi... öyle sıkıntım yok dersen al birini çöz kasma öyle. Düşün seçim yap derken çalışmaya vaktin kalmayacak. Apotemide çok soru var.
    Bu arada kaynak araştırırken çap'a da bakmıştım mesela onda çember analitiği falan yok iki farklı fasikül yapmış Apotemiden pahali oluyor. Cebine de uygun bir şey al bence.
    Gece olduğu için düzgün yazamadım kusura bakma. Umarım işine yarar yazdıklarim. İyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisciart -- 2 Ocak 2020; 3:4:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence önce fonk 2 sonra polinom sonra denklemler sonra parabol sonra eşitsizlikler eşitsizliği zaten az buz biliyorsundur pek olayı yok bence fonk 2 kasarken analitik de atarsan yanına offf çünkü yeri geliyor denklem vs yazman gerekiyor

• wisciart kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam eline sağlık

• hocam peki fonk çalışırken yanına analitik atmak için geometride ne seviyede olmam gerek onu merak ediyorum

• Hocam öyle ütopik bilgiler gerekmiyor bence kenarortayı bilsen mesela üçgende herhalde çoğu yerde yeter başlangıç orta arası için konuşuyorum kare vs de de aynı

• Rica ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.