< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEDSON FERNANDES -- 14 Nisan 2023; 13:7:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ayt fizik 3d
-
-
Orta üstü-zor diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayisalcimezun -- 14 Nisan 2023; 13:21:33 > -
çok zor değil ama güzel sorular var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizim fizikçi bu kitap için fantezi demişti
-
sizin fizikçi rehber matematik olabilir mi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence aydınla mf daha fantezi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MF harbi çok kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
345'ten kolay gelmişti bana
mf kazanım vaf olmuştu burada forumda karşılaştırmıştım bazı sorular aynıydı ama bi değişiklik yapılmış ona rağmen garip sorular vardı diye hatırlıyorum
vafın tytsini almıştım bu daha kanserdi bazı yerlerde zorlucam diye abartmıştı bence
ne alaka hocam ? kendisi yüksek puanlı bir fen lisesinde öğretmen.
-
bence 345 ile birlikte en iyi fizik kaynağı ama şu andan sonra bazı testleri eleyerek çözmekte fayda var
-
Knk ösym soru tiplerine baya yakın aslinda . Arada kirmizi sorularda zorlanabilirsin . Fakat asil onemli nokta , bence kitap cok yorum odakli yani pratik yapma kitabi degil . Bir kitapta pratik yaptiktan sonra bunu cozersen daha yararli olur bence
10 numara kitap bence. Bir de bilgi sarmal var bu ikisi favorim
Hocam klasik kaynak çözmeye gerek var mı sizce? Palme tarzı filan. ÖSYM tamamen kendini LYS tarzından yeniledi,klasik kitaplarla uğraşmayın vs. muhabbeti var.
-
Ben çözmedim sıkıntı olmadı. Bilgi sarmalda klasik sorular da vardı zaten araya serpiştirmişler
zor değil 20 soruda wow dedirtecek 1 soru işaret koyayım sonra bakayım fena değil denilebilecek 3 soru vardır
-
Hocam siz neler cozmustunuz fkb. 2 f 1k 2b düşünüyorum ben. Denemelerle tokatlariz sonrasını
sb olarak fizikten 345 3d çözdüm deneme olarak bs çözdüm ama şunu söyleyeyim fizik için 1 deneme asla yeterli değil. deneme dağılımı doğru olmuş kimyadan 1 tane yeter biyo için 2 iyidir. Eğer zaman kalırsa ve 13-14 yapmıyorsan fizikten 3. denemeyi zorla derim. bilgi sarmal 3d esş olabilir deneme olarak.
-
Hocam ben MF Kazanım'ım 12 kısmını çözmüştüm ama hiç beğenmedim.
haklı olabilirsin hocam ben de çok beğenmemiştim vafı tyt ayt hatırlıyorum aşırı bi zorluğu yok ama gereksiz fantazi yapmış bazı sorularda çözülmesi şart değil bence
tabi bunu vaf için diyorum eski basım mf için bir fikrim yok ayrıca tasarımı hiç güzel değil vafın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sizin fizikçi rehber matematik olabilir mi acaba
|
Benzer içerikler
- açık lise pişmanlık mı
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- asistan doktor maaşı 2024
- notability fiyat
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X