Şimdi Ara

3d ayt fizik seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d ayt fiziği çözenler seviyesi hakkında ne düşünüyor? hangi seviyede soruları sizce?

• Yapay Zekanın Yanıtı

3D Fizik: AYT Hazırlığı İçin Zorlu Bir Yolculuk

3D yayınları bilinen bir eğitim yayıncısı olsa da, 3D AYT Fizik ders kitabının zorluk seviyesi tartışmalıdır. Bazı öğrenciler kitabı zorlu bulurken, diğerleri onun anlaşılabilir olduğunu düşünmektedir.

3D AYT Fizik kitabının zorluğu, kapsamlı konu anlatımı ve çok sayıda örnek sorudan kaynaklanmaktadır. Kitap, egzersiz yayınlarında bulunanlara benzer şekilde, konuları detaylı bir şekilde incelemektedir. Bununla birlikte, öğrencilerin bazı konuları anlamaları zor olabilir ve ek açıklamaya ihtiyaç duyabilirler.

3D AYT Fizik kitabını kullanırken zorluk yaşamanız durumunda, ek kaynaklara başvurabilirsiniz. Konu anlatım videoları izleyebilir, özel ders alabilir veya öğretmeninizden yardım isteyebilirsiniz.

Genel olarak, 3D AYT Fizik kitabı, AYT sınavına hazırlanan öğrenciler için kapsamlı ve zorlu bir kaynaktır. Zorluk seviyesi kişiden kişiye değişebilir, ancak kitabın derinlemesine konu anlatımı ve çok sayıda örneğiyle öğrencilerin sınavda başarı elde etmelerine yardımcı olabilir.

AYT Fizik sınavı, genel olarak zor bir sınavdır. Başarılı olmak için düzenli çalışma, konuların iyi anlaşılması ve çok sayıda soru çözme pratiği gerekir. 3D AYT Fizik kitabı, bu zorlu yolculukta size rehberlik edebilecek değerli bir araç olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kolay orta hocam cozuyorum su an hıc asırı zor sorularla karsılasmadım her testte maksımum bir tane zor soru var tas catlasa

• JohannesRommel kullanıcısına yanıt

neden hojam? genel olarak mı fizik için mi

• off usta ben buradan öneriyle aldım bilgi sarmal mı 3d diye sorarak ve 3d iyi dendi... aydın çözüyordum bundan önce ve ne yalan söyleyeyim süper fiziğim olmamasına rağmen bana da kolay geldi aydına göre zaten baya baya basit

• noobodynow kullanıcısına yanıt

cozmeye devam edın hocam fızıgın olayı sb degıl zaten pek cokca deneme cozmek orijinal sorular hep denemelerde olur

• aynen tekrar amaçlı almıştım en azından tekrar ettiriyor

• 3d fizik bence en fazla orijinal sorunun olduğu soru bankası piyasadaki. tek bir tane çözeceksem direk 3d alırdım. birden fazlaysa 345-3d yapardım sonra da deneme yardırırdım. 3d fiziği kolay bulan sınavda fuller bence. temel zayıfsa ama palme, paraf, limit falan da bakılabilir klasik soru bankası olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    3d tyt matematik
    5 yıl önce açıldı
    3D ayt genel deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3d basit veya değil kurgusu gayet güzel hocam al çöz üzmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fizikde aman aman zor bir şey sormuyorlar zaten. Konuları iyi bilen, yorumlayabilen ve bol bol gerçek hayat problemleri vb. çözen adamın yapamayacağı soru sormadılar hiç. Milletin zor diye ağlamasının sebebi ya sorulan konuyu tam bilmemesi ya da soruda verilen örneği anlayamamak ki onun için de bol bol yeni nesil denen sorulardan çözmek ve meb kitabındaki örneklere bakmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3d fizik güzel ve konuyu yorumlatan bir kitap. ama temel yoksa direkt bu kitaba girişmek mantıksız olur. fazla işlem sorusu yok ve güzel kavratıyor konuyu. çoğu testte hmmm şöyleymiş dediğim bir iki soru çıkıyor. ancak soru sayısı az olduğundan bir kitap daha çözülebilir diye düşünüyorum. benim de soru sayısının azlığı konusunda içime kurt düşmüştü ve beraber götürmek için endemik önermişlerdi bana, hala alamadım ancak ertan sinan şahin'in endemikten kullandığı sorular öğretici gözüküyor.

bir de çok hardcore kitap çözmemek lazım, tamam bazı kaliteli kitaplar adam kanırtır da her adamı kanırtan kitap öğretecek diye bir düşünce çok yanlış. konuyu bilen adam her türlü soruyu çözer zaten, zor sorularda hızı da zor soru göre göre kazanır ama koca bir soru bankası olarak çözmek dev bir zaman kaybı olur.

kanırtacak soru arıyorsanız denemelerde aramanızı daha çok öneririm. yani sorunuzun tam olarak buna yönelik olmadığını biliyorum ancak direkt seviyesini sorunca bunları söylemek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.