Şimdi Ara

3d tyt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında yeni başladım ama nedense bana kolay geldi ya orta zor olduğunu sanıyordum çevremdekilerden dolayı o yüzden aldım, sizce nasıl bir kitap?

• İlk kaynak olarak çözülmez 2. Kaynak olarak çözülebilir. Ya da maddi imkanınız varsa alın 345 3d endemik aynı anda. 3d son 4 soru 345 ösym tadında ve endemik de ssoru seçerek çözün kombo şeklinde. Hiçbir kitabın bütün spruları kaliteli değil ve hepsinde ayro ayrı güzel sorular var. Ya da iyi bir hocanız olacak size soru konusunda yardımcı olacak. Ben öğrencilerimle çalışırken acil ve bir orta düzey kesin çözdürüp diğerlerinden karma gidiyorum.
  • kitap orta zor
  • Değişmediyse ilk 3 soru kolay, son 3 soru zor, kalanlar orta seviyede olur her testte.

Bence zor soruları güzeldi, çok zor değiller ama gayet iyiler.
  • ata122 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bırakıp başka kitaba geçmeyi düşünüyodum ama devam edeceğim
  • Ben de 3d cozucem Eyüp b de YouTube da çözümlerini yapmış sanırım ondan dolayi tercih ettim sonra deneme gecerim full

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zorluk olarak bence Acil > Karekök > 3d > 345

• İlk kaynak olarak çözülmez 2. Kaynak olarak çözülebilir. Ya da maddi imkanınız varsa alın 345 3d endemik aynı anda. 3d son 4 soru 345 ösym tadında ve endemik de ssoru seçerek çözün kombo şeklinde. Hiçbir kitabın bütün spruları kaliteli değil ve hepsinde ayro ayrı güzel sorular var. Ya da iyi bir hocanız olacak size soru konusunda yardımcı olacak. Ben öğrencilerimle çalışırken acil ve bir orta düzey kesin çözdürüp diğerlerinden karma gidiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    345/3D AYT MATEMATİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yksmagduruyum Y kullanıcısına yanıt
    Karekökle birlikte çözüyorum hocam ben sanırım o yüzden öyle geldi
  • eyüpb E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam çok teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.