|
AYT Fen Konularını 3-4 Kaynaktan Taramak

-
-
Ilk kaynagi komple bitir sonrasi cerez gelir , ayrica once 1 kaynak biririrsen erkenden alan denemelerine baslayabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence birini bitirip diğerine geçmek mantıklı. Ayrıca 3 4 kaynağın fazla olduğunu düşünüyorum. 2 yeterli bence. Önemli olan zor soru çözmek değil mantığını anlamak. Ben fizik ve kimyadan 2 şer kaynak + deneme şeklinde gittim. Biyolojiden apo sistemleri sayarsan 3 kaynak çözdüm. Ondan da 6 yanlış geldi bu arada şaka gibi. Denemelerde 2 den fazla yanlış çıkarmadığım dersti bi de. Diğer ikisi 1'er yanlış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 1 2 kaynak maksimum yeterli, asıl önemli olan deneme çözüp eksikleri iyice kapatabilmek diye düşünüyorum. ben ortalama fk 1 bio 2 kaynak çözmüştüm, sonrasında da her birinden 8 9 deneme çözünce her şey iyice yerine oturmuştu aynısını tavsiye ederim. sonucum 38-1 -
Fb de ideali 3 bence,kimyada kaynak yok zaten o kadar2 yeter
şu anlık kimyadan geçen sene müfredatına olan yere kadar geldim bu hafta 2.sbye başlamayı planlıyorum fizikden de öyle yapıcam geçen sene olan yere kadar gelip ondan sonra 2.sbyi dahil edicem 3.sbleri de öyle yaparım herhalde 12 konularına geçince 3.lere başlarım ama deneme sıklığını nasıl ayarlarım bilmiyorum
-
Aslında dört tane iyi olduğu söylenen kaynak var hocam. Aydın, Orbital, Palme, Nitelik -
Palme+aydin fazlasiyla yeterli. Ben orbitalin soru tarzindan oturu denemede tercih edilmesini daha uygun buluyorum. Nitelikle ilgili bilgim yok acikcasi, ama denemede tamam bunun kimyasi iyi dedirtmedi bana.
Elindeki bütün kaynaklardan aynı konuyu bitirince ben çabuk unutuyordum ondan baştan sona bitirmek daha mantıklı bence. Ayrıca fizik dışında 3 ve üstü kaynağa gerek yok bence. Özellikle biyolojide deneme çözerken açıp hızlı hızlı konu anlatımı dinlemek bana çok iyi gelmişti. Kimya zaten en klasik soruları olan ders. Soru tipi ezberlesen 9 net çıkarırsın yani ondan 2 kaynak ona da yetiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X