Şimdi Ara

AYT Fen Konularını 3-4 Kaynaktan Taramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 1-2 konu bazı ağır konular hariç onlar uzun sürebilir aynı konuyu 3 kaynaktan taramak mantıklı mı yoksa sb bitirdikten sonra başka sbye yeniden başlamak mı mantıklı?

• Ilk kaynagi komple bitir sonrasi cerez gelir , ayrica once 1 kaynak biririrsen erkenden alan denemelerine baslayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence birini bitirip diğerine geçmek mantıklı. Ayrıca 3 4 kaynağın fazla olduğunu düşünüyorum. 2 yeterli bence. Önemli olan zor soru çözmek değil mantığını anlamak. Ben fizik ve kimyadan 2 şer kaynak + deneme şeklinde gittim. Biyolojiden apo sistemleri sayarsan 3 kaynak çözdüm. Ondan da 6 yanlış geldi bu arada şaka gibi. Denemelerde 2 den fazla yanlış çıkarmadığım dersti bi de. Diğer ikisi 1'er yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 1 2 kaynak maksimum yeterli, asıl önemli olan deneme çözüp eksikleri iyice kapatabilmek diye düşünüyorum. ben ortalama fk 1 bio 2 kaynak çözmüştüm, sonrasında da her birinden 8 9 deneme çözünce her şey iyice yerine oturmuştu aynısını tavsiye ederim. sonucum 38-1
  • Fb de ideali 3 bence,kimyada kaynak yok zaten o kadar2 yeter

• şu anlık kimyadan geçen sene müfredatına olan yere kadar geldim bu hafta 2.sbye başlamayı planlıyorum fizikden de öyle yapıcam geçen sene olan yere kadar gelip ondan sonra 2.sbyi dahil edicem 3.sbleri de öyle yaparım herhalde 12 konularına geçince 3.lere başlarım ama deneme sıklığını nasıl ayarlarım bilmiyorum

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Aslında dört tane iyi olduğu söylenen kaynak var hocam. Aydın, Orbital, Palme, Nitelik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lib_dafyy kullanıcısına yanıt

Palme+aydin fazlasiyla yeterli. Ben orbitalin soru tarzindan oturu denemede tercih edilmesini daha uygun buluyorum. Nitelikle ilgili bilgim yok acikcasi, ama denemede tamam bunun kimyasi iyi dedirtmedi bana.

• Elindeki bütün kaynaklardan aynı konuyu bitirince ben çabuk unutuyordum ondan baştan sona bitirmek daha mantıklı bence. Ayrıca fizik dışında 3 ve üstü kaynağa gerek yok bence. Özellikle biyolojide deneme çözerken açıp hızlı hızlı konu anlatımı dinlemek bana çok iyi gelmişti. Kimya zaten en klasik soruları olan ders. Soru tipi ezberlesen 9 net çıkarırsın yani ondan 2 kaynak ona da yetiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.