Şimdi Ara

Ayt Fen'den zorlayacaklar gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen seneye göre fazla sayıda seçiciliği olan ayrıntı biyo soruları, bol işlemli 11 kimyası, fizikte ağır yorum içeren mekanik soruları düşğnmesi bile kötü ne düşünüyosunuz bu konu hakkında geçen sene gibi standart fen mi gelir yoksa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ösym'nin feni zorlamamasının bir nedeni var. Mesela matta geoda ilk kez gördüğün bir soruyu kendi mantığınla bulup doğru yapabilirsin. Ama fende bir soruyu yapabilmen için %99 konuyu bilmen lazım, yorum yaparak sonuca gidemezsin.
    Fende bilgi kısmı çok derin zaten, isteseler rahatlıkla mattan daha eleyici yaparlar. O zaman da çoğunluk yapamaz ve belirli sıralamalara yığılma olur.
  • Tovbe de mat zorlasinlar daha iyidir ama fen Allah korusun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fizik TR ortalaması 0,467
    Fizikten daha zor sormazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavın geçen seneden hiçbir farkı olmayacaktır. Türkiye ortamaları ortada
  • İnşallah diyelim o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-53E3A7E4F

Fizik TR ortalaması 0,467
    Fizikten daha zor sormazlar
    Fizikte zor sormuyorlar ki biz malız.
  • Geçen sene de ayni muhabbet vardi fos cikti. Yine kolay kimya normal biyoloji ve yorum cozene kolay fizik gelecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ösym'nin feni zorlamamasının bir nedeni var. Mesela matta geoda ilk kez gördüğün bir soruyu kendi mantığınla bulup doğru yapabilirsin. Ama fende bir soruyu yapabilmen için %99 konuyu bilmen lazım, yorum yaparak sonuca gidemezsin.
    Fende bilgi kısmı çok derin zaten, isteseler rahatlıkla mattan daha eleyici yaparlar. O zaman da çoğunluk yapamaz ve belirli sıralamalara yığılma olur.

• Saçma bir bakiş açisi...

• Malumadam haklı.
    Biraz geniş çerçeveden bakmak lazım. Tamam ilk 20k için geçen yıl ki ayt fen kolaydı ama net ortalamalarının hali de ortada. Daha zor sormazlar değil, soramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Ösym'nin feni zorlamamasının bir nedeni var. Mesela matta geoda ilk kez gördüğün bir soruyu kendi mantığınla bulup doğru yapabilirsin. Ama fende bir soruyu yapabilmen için %99 konuyu bilmen lazım, yorum yaparak sonuca gidemezsin.
    Aynen öyle. Fende detay sorsalar biraz komple yatar millet.
  • Hocam tövbe de mattan istedikleri kadar zorlasınlar ama feni olmaz,Allah korusun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La kaç aydır mat kasıyorum zor gelecek diye aman feni geçen sene gibi sorsunlar
  • ayt fenin kendisi zor zaten ösym zor sormasada zorlanacam ben
  • Biyodan 5y yapip fizigi fullemistim gecen sene bazi dersler kisiye gore zor gelebiliyor maalesef

• benimde ayni his var icimde yani en azindan elektrokimyada direk potansiyel farki sormak yerine onu şikka koyacaklar kimya fizik daha zor olacak biyo daha cok bilgi matematikte biraz daha basit olacak bence

• Nerde o günler feni fulluyorum her deneme ama benimle fulleyen 1 kişi daha var kurumumuzda zor sorsalar ona fark atabileceğimi biliyorum. Türkiyede de çok kişi vardır böyle fark atabileceğim

• hadi ya :d uzmanlıgınız ne acaba?
  • sanmıyorum gine kolay olucak o sınava göre ortalama 1 di yanılmıyorsam Fizikte kavram yanılgısı filan yapıp yamulturlarsa sistemler bitki biyolojisi kasıp iki şıkta bırakırsa kimyada ayrıntı sorarlarsa türkiye ortalaması eksilere düşer.Gine mat kasıcaklar hep yaptıkları gibi ne zaman fen kastılarki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.