Sağ kolda güç kaybi ve titreme ( sinir sıkışması?)
Selamlar , yaklasik bir ay once agir shrug sonrasi boyun agrisi oldu saga sola donduremiyordum , agri geceli bir ay oldu ama simdi sag kolda asiri miktarda guc kaybi var , normalde saglak oldugum halde suan sol kolumla cok daha agir kaldiriyorum ayrica hafiften titreme de var sag elimde , bunun sebebi nedir arkadaslar kalici midir başına gelen var mi daha da kotuye gitme ihtimali var mi ? Dis hekimligi okudugum icin sag elimin saglam olmasi lazim , cok tesekkurler simdiden
Ayrildigim eski sevgilim hamile oldugunu soyluyor
Bunla en son cinsel bi iliski yasamistik , zamaninda çekmiştim , iliskiden sonra surekli bebek gondermeleri falan yapiyordu , bir hafta gecitig halde kusmam geldi falan diyordu , blof yaptigini saniyordum , bugun bana hamileyim diye mesaj atmis en son , hamileyim yazdiktan sonra telefonumu acmiyor mesajima cevao vermiyor , ben tek basima falan buyuturum demisti , ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ve aklim karisik , degerli abilerimden akil istiyorum , kurtaj yaptirmak var aklimda oyle bir sey olursa ama kendisi istemedigini soylemisti , ikimiz de bebek bakacak durumda degiliz ve o cok rahat , hamile oldugunu soyleyen birinin boyle rahat olmamasi lazim , ailesi çok sıkı bu konularda
Lutfen yargilamadan bana yardım etmenizi istiyorum , benden intikam almak icin mi boyle yapiyor ne yapiyor nasil bi yol izlemeliyim

1 aydir uyeligimi iptal etmiyorlar , faturanin artmasini bekliyorlar
Abone no 1741023
Bundan onceki 3 ay boyunca cok zayif olan internetimiz de gitti , 3 aydir cozum adina birsey yok , saha dolabinda sikinti var diyorlar surekli ayni sistem mesajlarini atip surunduruyorlar , daha bu ay belgeleri atip iptal istedim , once kabul etmediler :d kimlikte sorun var dediler , daha sonra tekrar attim kabul ettiler ama bu seferde devamini getirmediler , daha once iptal edin dedigimde cevap vermeyip faturanin gelmesini beklemislerdi , suan 170 tl fatura var ve belli ki hala ay sonunu bekliyorlar :D mesajlara cevap veren yok , kurtulamiyoruz da , nasil bir illettir bu turkiyedeki telekomunikasyoj sirketleri , ne kadar para verirsen ver adamakilli bir hizmet alamiyorsun yazik

Ha bide turk telekom kaynakli ariza var :D ne tesaduf her seferinde tahmini cozum suresini erteliyorlar , cozemedikleri sorunu aninda ttye atiyorlar
.
|
|
|
.
|
tip-diş isteyenler ama gelmeyenler
|
|
LAN ACİKLANMİS HARBİ LAN
|
| i wish i could be like David Watts |
| currently offline |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.704
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 396)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.347 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0