Şimdi Ara

silineblilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Kasım 2025; 14:53:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Toksikoman

Özledim, 15-20 gündür ayrıyız, 5 gün sonra gideceğim yanına. zaten yan yanayken pek bir sorun yok ama uzakta kalınca hep sorun.. Benim aklımı kurcalayan her konuşmamızda mutlaka beni üzmesi ve muhabbette uyumsuzluk.

Mesela konuşuyoruz normal, konu konuyu açtı falan. muhabbet nasıl nereden geldi bilmiyorum, dedim ki erkeklerin çoğu kızların kendilerine kapak atma ihtimalinden çekinirler, ben ilişkimiz süresince hiç böyle bir şey düşünmedim, %100 güveniyorum, aklımın ucuna dahi gelmedi.. normal bir insan buradan, karşısındakinin güvendiğini ve böyle saçma bir fikrin aklından hiç geçmediğini düşünür, olumlu bir şey yani.. ama o tutuyor sen bana nasıl böyle dersin diyor.. yahu sana böyle bir şey dermiyim hiç, ben genelde böyle bir şey olduğunu ama bende olmadığını söylüyorum diyorum.. sen bana dediğin kelimenin farkında mısın diyor.. en son Allah bana yardım etsin tamam ya dedim..

bu vb. işte.. muhabbette anlaşamıyoruz pek. bu da düşündürüyor insanı..

Hocam demek ki sevgilin çok alıngan ve alttan almasını bilmiyor hep kendini haklı buluyor birbirinize uymuyorsunuz yıpranıyorsan bitir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.