Şimdi Ara

ayrılığın erkeği daha çok etkilediği gerçeği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda bir ayrılık (terk edilme) yaşadım. Neden ayrıldığımıza anlam bile veremedim. Çok ilginç bir ilişkiydi ama bir şekilde bitti. Şimdi tekrar başlasın falan istediğim yok. Bitti gitti kafasındayım ama aklımdan da çıkmıyor hala. Instadan sürekli hesabına bakıyorum. Ortak arkadaşlarımızın hiçbiri ile onunla ayrıldıktan sonra konuşmadım sanki hepsini de aldı gitti. Zaman geçtikçe azalıyor kendimi daha iyi hissediyorum ama bazen öyle şeyler aklıma geliyor ki donup kalıyorum sadece.


    Bugün bu yazıyı yazmama vesile olan düşünce de şuydu. Ben ayrıldıktan sonra (doğal olarak) yedekte hiç kimseyi tutmadığım için derin bir yalnızlık hissediyorum. Onunla beraberken gelen istekleri düşünmeden reddediyordum. O ise erkek arkadaşları ile muhabbete devam ediyordu. Bir iki lafını ettim ama onu da kaybetmek istemediğim için göz yummak zorunda kaldım. Şimdi nasıl böyle bir şey yaptım ben diye hayıflanıyorum ama gözüm çok da bir şey görmemiş o zamanlar... İşte şimdi ben hiçbir kızla konuşmuyor muhabbete girmiyorken onun (çok bir haberim yok ama eminim) erkek arkadaşlarıyla okeylere gittiğini biliyorum.


    Beni kötü hissettiren şey bu çocukların biz onunla beraberken de onunla konuşuyor olması. Yani sonradan tanışsa biriyle ne yaşıyorsa yaşasın ama böyle çok kötü hissettiriyor. Hatta bu çocuklarda biri biz daha beraberken buna ondan hoşlandığını söylemişti.


    Hayat acı dersler vermeye devam ediyor.








  • "Bir iki lafını ettim ama onu da kaybetmek istemediğim için göz yummak zorunda kaldım. "

    Malesef göz yummanız kendi öz saygınıza hakaret, ilişki bilinci içerisinde olmayan, karşı cinsle mesafesini bilmeyen birinden hayır göreceğinizi zannetmiyorum. Böyle olması ilerde daha çok üzülmenize mani olmuştur bence.

  • Tam şuan kendi ilişkim hakkında bir şeyler düşünürken böyle bir konuya denk gelmek ayrı bir olay ,dostum senin hatan göz yummaman lazımdı ne demek seninleyken başkasıyla konuşması bunun aldatmaktan farkı yok çünkü her şey için hayırlısı olsun bir daha böyle hatalar yapma
  • Bahtsizadam76 B kullanıcısına yanıt

    İlişki içindeyken sağlıklı karar veremediğimi fark ettim. Dediğin gibi hayırlısı olsun, tecrübe oldu.

  • "Bir iki lafını ettim ama onu da kaybetmek istemediğim için göz yummak zorunda kaldım. "

    Malesef göz yummanız kendi öz saygınıza hakaret, ilişki bilinci içerisinde olmayan, karşı cinsle mesafesini bilmeyen birinden hayır göreceğinizi zannetmiyorum. Böyle olması ilerde daha çok üzülmenize mani olmuştur bence.

  • Cancagız kullanıcısına yanıt

    Maalesef tam olarak öyle oldu hocam...

  • Yeni birisini bul. Yeni birisini bulmadan asla o hissiyat geçmiyor. Ama stalklamayi da ayrica birakmalisin. Engeli çak geç, bir daha da bakma.
  • No Contact denen bir tabir kendisini hiçbir şekilde engelleme ama hiçbir şekilde de bir şeyler yazma iletişim kurma, stalk yapmayı bırak. Önüne bakk

  • Cancagız kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorum hocam. Hiçbir yerden engellemedim zaten, o engellemiş çok sonradan fark ettim de saldım, artık iyiyim.
  • Konu başlığını okuyunca karınızdan filan ayrıldınız sandım


    "O ise erkek arkadaşları ile muhabbete devam ediyordu. Bir iki lafını ettim ama onu da kaybetmek istemediğim için göz yummak zorunda kaldım." cümlesi aslında birçok şeyi özetliyor. Siz kızdan önce kendinize olan saygınızı yitirmişsiniz. Siz kendinize saygı duymuyorsanız kız niçin sizinle devam etsin? Hiçbir kız saygı duymadığı bir erkekle olmak istemez, olsa bile emin olun ilk fırsatta kaçacaktır -ki burada bu durumun bariz bir örneğine şahit oluyoruz.


    Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok, tek kelimeyle "boynuzlanmışsınız". Bu saatten sonra kızı takip edip kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin. Bakın, sağa-sola karşı değil; kendinize olan saygınızı yitirmeyin. Bu size ders olsun, bir daha aynı hataları yapmayın.

  • @senidusunuro




    Yazdığın yazıda en çok dikkatimi çeken şey " Ortak arkadaşlarımızın hiçbiri ile onunla ayrıldıktan sonra konuşmadım sanki hepsini de aldı gitti." dediğin kısım oldu. Keşke burayı biraz daha detaylandırsaydın çok merak ettim doğrusu. Niye böyle hissettin?


    Bir de sana bir şey anlatayım belki referans olur.


    Bir arkadaşım ekolünden gitmek istiyorum hem de biraz esprili olsun.


    X kişisi ile tanışılmıştır, birkaç sohbet edilmiştir. Bu sohbetlerin ve zamanın neticesinde arkadaşlıktan bir tık öteye, flörtleşmeye geçilmiştir. X kişisi demiştir ki, flörtleşelim, bakalım bizden olacak mı? Tabi Z kişisi de sevinmiştir vesaire. O gece mutlu uyuyan Z kişisi sabah olduğunda şu mesajı görmüştür "ben fikrimi değiştirdim bence biz hiç görüşmeyelim"


    Tüm gece sevgi, aşk ve birçok söz söyleyen (karşılıklı tabi) o kişi neden bir anda görüşmeyi bırakma kararı almıştır? Bir şeyden mi rahatsız olmuştur ya da bir hata mı yapılmıştır?


    Sorulur durur da net bir cevap alınamaz tabi. Sorun sende değil bende, sen iyi bir insansın tadında iletişim sona erer.


    Günlerce ve günlerce Z kişisi kendini derbeder eder. Acaba bir hata mı ettim? Acaba yanlış bir şey mi söyledim? Neden böyle oldu, niye böyle oldu?


    İşte günler günleri böyle kovalar değerli kardeşim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 3 Nisan 2024; 14:42:47 >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Biz yeni tanışmıştık dolayısıyla arkadaş grubumuz da yeniydi. Ayrıldıktan sonra o, onlarla daha samimi oldu. Bu durum onların bana karşı tavırlarını değiştirdi. Ben de bunun arkasına düşmedim yani onlarla arkadaşlığımı devam ettirmek için çaba göstermedim. Şuan hepsi birer tanıdık olarak kaldı ama ilk zamanlardaki gibi canımı sıkan bir olay değil.

    Kendimi şuan gayet iyi hissediyorum.
  • senidusunuro kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun hocam

  • Hmm "sadece" desek?

  • Bunun erkeği kadını yok sorun sadece sende. Bizi de kendi seviyene düşürmeye çalışma yani :d

    Ve bence sen içten içe üzülmeyi ve mağdur hissetmeyi seviyordun

  • stipemiocic S kullanıcısına yanıt
    istatistiksel olarak bence bunun kızı erkeği var. ayrılıktan etkilenen erkek oranı, etkilenen kız oranından daha yüksek bence.
  • stipemiocic S kullanıcısına yanıt
    Etrafımda gördüğüm ilişkileri ve kendi ilişkimi hesaba katarak yaptığım bir tespit bu. Doğru olup olmadığı tartışılır. Ayrıca bunun bir genelleme olduğu belli ve istisnalar olabilir.

    Öte yandan içinden çıkamadığım, bu beni bir zamanlar sürekli kahreden durumu ancak birilerine anlatarak yükümü hafiflettim. Şuan bile zaman zaman canımı sıkan bu durumdan gram zevk almadığımı biliyorum.
  • "Ben ayrıldıktan sonra (doğal olarak) yedekte hiç kimseyi tutmadığım için derin bir yalnızlık hissediyorum."


    Bunu yapan kız olsa meşhur bir kelime kullanılırdı "...pu" diye.

    Sonra kızlar neden bele konuları açıp durun işte...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.