Şimdi Ara

Ayrıldık Beyler. Bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Senelik ilişkiyi az önce '' soğudum eskisi gibi hissetmiyorum '' diyerekten bitirdi.
    Bu sene farklı üniversitelere gitme durumumuz olmuştu ve bizim mazi de burda bitti.
    o kadar yaşanmışlık acısıyla tatlısıyla telef oldu
    bundan sonra nasıl olacak biliyorum.
    nasıl geçecek bu acı beyler

• Bu zamana kadar lisede sevgili olduğu biri ile evlenen ya da 10yıldır birlikte olan kaç kişi tanıdın da bitmeyecek gibi yaşayıp hayaller kurdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olmuş

• korkusuzmo kullanıcısına yanıt
    Kanka benim hic olmadi
    Nasil.bir acı bilemem upp

• Abi bende bunu anlamiyorum kisa iliski olsa neyse ama yillik iliskiyi nasil bitiriyolar ya gecen gunlere yazik

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hahn13

Bu zamana kadar lisede sevgili olduğu biri ile evlenen ya da 10yıldır birlikte olan kaç kişi tanıdın da bitmeyecek gibi yaşayıp hayaller kurdun

hocam o benim hatam işte. kendimi kaptırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Açılın ben tokturum

Abi bende bunu anlamiyorum kisa iliski olsa neyse ama yillik iliskiyi nasil bitiriyolar ya gecen gunlere yazik

gerçekten yazık. verilen emekler hep boşa.
    görücü usulü evlencem aga.
    bahtıma ne gelirse.
    hayat öyle de böylede devam ediyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuzmo

quote:

Orijinalden alıntı: Açılın ben tokturum

Abi bende bunu anlamiyorum kisa iliski olsa neyse ama yillik iliskiyi nasil bitiriyolar ya gecen gunlere yazik

gerçekten yazık. verilen emekler hep boşa.
    görücü usulü evlencem aga.
    bahtıma ne gelirse.
    hayat öyle de böylede devam ediyo

Ne gorucu usulu abi sacmalama sevmedigin biriyle mi evlencen kismet belki baskasini seviceksin

• Açılın ben tokturum kullanıcısına yanıt
    sevdiğin bile kazık atıyor be
    güvenebileceğim biri olsun Allah bereket versin.
  • Aynı şeyi yaşadım. 3 sene beraberdik, üniye geçerken terk etti soğudum diye. Bilemiyosun işte bu da tecrübeymiş diyip geçnek lazım herhalde

• Gecmis olsun umarim hakettigin birini bulursun

• lan ben kız için onun şehrine yazdım üniyi okulun ilk günü arkadaşlarıyla kavga etmiştim onlar artık istemiyo diye ayrıldı şimdi de 1 hafta önce döndü eskisi gibi olmuyo artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Aynı şeyi yaşadım. 3 sene beraberdik, üniye geçerken terk etti soğudum diye. Bilemiyosun işte bu da tecrübeymiş diyip geçnek lazım herhalde

aynen soğudum artık hissetmiyorum bişey dedi. ne yaptıysam fayda yok. pişman olur mu acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

Aynı şeyi yaşadım. 3 sene beraberdik, üniye geçerken terk etti soğudum diye. Bilemiyosun işte bu da tecrübeymiş diyip geçnek lazım herhalde

aynen soğudum artık hissetmiyorum bişey dedi. ne yaptıysam fayda yok. pişman olur mu acaba

3 aydır konuşmadık benimkinden tık yok. Az önce bi mesaj çaktım hoş kafayla bakalım kaç dakikaya pişman olucam

• Geçmiş olsun ben sana o dediğini cevireyim mi ? Cevireyim.

Başkasıyla konuşuyorum(veya beraberim) senden sıkıldım sana doydum biraz farklı kokular almak istiyorum .

Bir kız sizden soğumaz beyler başkasını bulur ve soğudum diye çevirir etrafımdaki tüm kızlar konuştuğu erkeğe aynı şeyi yapıyorlar hatta yakin arkadaşım (kız)' ben sevgilim olan insani aldatınca aldattım demek yerine soğudum diye çaresiz bırakıyorum' demişti

• değmiyor aga işte değmiyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

Geçmiş olsun ben sana o dediğini cevireyim mi ? Cevireyim.

Başkasıyla konuşuyorum(veya beraberim) senden sıkıldım sana doydum biraz farklı kokular almak istiyorum .

Bir kız sizden soğumaz beyler başkasını bulur ve soğudum diye çevirir etrafımdaki tüm kızlar konuştuğu erkeğe aynı şeyi yapıyorlar hatta yakin arkadaşım (kız)' ben sevgilim olan insani aldatınca aldattım demek yerine soğudum diye çaresiz bırakıyorum' demişti

o kadar da olamaz ya. en erken 2 hafta sonra gidebilirim yaşadığı yere. bi takibe alıp geleyim. katil olurum diye korktum şimdi ama korkanın çocuğu olmazmış.. hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HakimBeey

Geçmiş olsun ben sana o dediğini cevireyim mi ? Cevireyim.

o kadar da olamaz ya. en erken 2 hafta sonra gidebilirim yaşadığı yere. bi takibe alıp geleyim. katil olurum diye korktum şimdi ama korkanın çocuğu olmazmış.. hadi hayırlısı bakalım

Yahu yok gitme takibe falan kız ayrılmış bitmiş gitmiş iste niye gidip durduk yere başına iş aliyorsun ki ? Ben etrafımdan gördüğüm şeylerle yorum yaptım.Sakin ol bir kaç gün dinlen zaten illa kizls tekrar konuşursun anlarsın biri var mi yok mu diye .

• Üzücü bir durum ne desek boş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.