Şimdi Ara

Aynı yıldızın altında - Senden önce ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki kitap bu sıralar popüler galiba, ne diyorsunuz, tavsiye eder misiniz ?

dram-romantik kitap arıyorum

• Aynı yıldızın altında kitabını herkesin elinde gördükten sonra aşırı sogudum.
    Senden Önce Ben kitabı ise gayet güzeldir tavsiye ederim.
    Onun dışında Bir Gün adlı kitapta ağlamak için birebirdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinide okumadım bunun nedeni pegasus yayınlarından çıkmış olması saçma kitapları basmakta üstlerine yok .
    Not : Millenium serisi hariç
  • Bu tarz kitapları alıp okuyasım gelmiyor. Çoğu ergen kızlara ya da orta yaş kadınlarına hitap eden kitaplar. Zaten dilleri o kadar basit ki basitliği göze batıyor Aşk arıyorsan eğer, Kürk Mantolu Madonna var, Martin Eden var, daha niceleri var. Bunlardan seçmenizi öneririm. Tabii karar yine size ait, benimki ufak bir tavsiye.
  • Bu 2 kitabı alacaktım fakat sınıfta ki kızlarda görünce vazgeçtim,birde kitabın resmini çekip facebook hesabına koymuş. İyice soğudum. Kıza sorduğumda çok güzel olduğunu ballandıra ballandıra anlattı daha çok soğudum.
    Aşk arıyorsan istemediğin kadar kitap var ama bunlar çok ergence...
  • Erkeksen okuma kızsan oku Cıvık cıvık aşk kitaplarından ikisi de.
  • Ben kiz arkadasimla "senden once ben" i okudum gayet guzeldi, evet o agladi fakat bende pek bir sey olmadi. Okumaya deger, okudukca okuma hissin artiyor ve olaylari daha cok merak etmeye basliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senden önce ben- jojo moyes adlı kitabı okudum etkinlenmedim aksine ruhum daraldı. Zaman geçsin diyerek okuyabilirsin.
    'One day' filmini izlemiştim konu işleniş itibariyle farklı olduğu için hoşuma gitti tavsiye ederim.
    Popüler kültür kitaplarını iyice süzüp inceleyip okumak gerek. Çoğu derinliği olmayan kitaplar, yazık günah zamanınıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.