Şimdi Ara

Aynı sınıftan kızla sevgili olunurmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• O nick ne la öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eğlence için çıkıyodum bi ara şimdi 1. sınıf çocuğu gibi sandalyeyi çekip eteğinin açılmasını bekliyorum
  • Benim arkadaşım çıkıyorlar 1 yıldır aynı sınıfta hatta yaptılar ciddiyim bence çıkılır ama ayrılma nedeni çok olur mesela kantine niye gittin kıza baktınmı derste şunla uğraşma şöyle yap falan filan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Benim arkadaşım çıkıyorlar 1 yıldır aynı sınıfta hatta yaptılar ciddiyim bence çıkılır ama ayrılma nedeni çok olur mesela kantine niye gittin kıza baktınmı derste şunla uğraşma şöyle yap falan filan .

sınıftakiler her sevgili konusu açıldığında şöyle bakmazmı ya çok dikkat çeker sanki bide her sınıfta 2-3 cıvık tip vardır sürekli bunla ilgili konuşurlar hocaların felan bile kulağına gider sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ay Tarağı -- 17 Şubat 2014; 20:09:34 >

• Çıkılıyor. Erkek arkadaşlarda gıcıklık yapabilir ama. Onları aldırmam dersen, yap gitsin.
  • Ay Tarağı kullanıcısına yanıt
    Sınıftakiler bilmiyormuşki kızın en yakın arkadaşları bile bilmiyor diye biliyorum arkadaşım bize bile zor söyledi 1.yıl dönümünde yapmışlar sınıftakiler elbet cıvıtırlar ama nabıcaksın çare yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Sınıftakiler bilmiyormuşki kızın en yakın arkadaşları bile bilmiyor diye biliyorum arkadaşım bize bile zor söyledi 1.yıl dönümünde yapmışlar sınıftakiler elbet cıvıtırlar ama nabıcaksın çare yok

Bilmemeleri imkansız gibi bişi ya nasıl belli etmediler hiç bişi olmamış gibi davranmak açıkçası zor yani sınıfta
  • ben yaptım oldu sınıfta yiyişmeyin yeter
  • Cıvıklar cıvıklar... Sınıf cıvık kayniyorsa olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Şuanki kız arkadaşımla 4 yıldır sevgiliyiz aynı sınıftaydık lise de şuan üniversite 1. sınıftayız ikimizde.
  • Ay Tarağı kullanıcısına yanıt
    sevgili olduklarını sınıf biliyorda şey yaptıklarını bilmiyorlar iyi saklıyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

ben yaptım oldu sınıfta yiyişmeyin yeter

nasıl davranıyodun kıza sınıfta ? hiç cıvık tip yokmuydu sınıfında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ay Tarağı

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

ben yaptım oldu sınıfta yiyişmeyin yeter

nasıl davranıyodun kıza sınıfta ? hiç cıvık tip yokmuydu sınıfında ?

hafif şakacı. cıvık oluyor he de geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.