Şimdi Ara

Aynı Kasaya IV. Mod. (Karbonfibere geçiş son sayfada) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
57.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plana göre radyatörü öndeki fanın arkasına dik koyacaktım ancak bu durumda disket sürücüden feragat etmem gerekiyordu. Raid işinede girince hadi disket sürücü dursun dedim. Bu durumda da radyatörü yan yerleştirmemiz gerekti.
     Aynı Kasaya IV. Mod. (Karbonfibere geçiş son sayfada)

Kasanın alt kısmında kalan ve dağınıklık yapan kabloları toplamak için TT su soğutucunun uv duyarlı yeşil hortumunu kullandım.

Son olarak kasanın iç yerleşiminden bir fotoğraf.

Biraz daha düzenleme yapılacak kasanın içinde ve dışında küçük rötuşlar.
    Kasanın çalışır haldeki fotoğrafları bir sonraki sefere...
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• kadir güzel toplamışsın görüşmeyeli kasayı da sulandırmışsın

ancak göbeğe koyduğun kapak olmamış..düz bişi bulamazmısın??

kaplama işçiliği gerçekten harika olmuş.eline sağlık güzel bişiler çıkmış ortaya...
  • güzel olmuş
    Referanslar ve İletişim için Profil Lütfen ! Sistem : Gigabayte GA990FXA-D3 --AMD FX8350 4 Ghz 8 Core 16MB--Corsair H100 -- Corsair 8x4 DDR3 1600 Mhz Vengeance --Zotac GTX 670 -- İntel SSD 330 120 GB -- Sandisk Extreme 120 GB-- WD 500GB Black -- Seagate 2 TB Harici -- 27' Asus VE278--Aerocool Strike X 600w 80 plus--Zalman Z11 Plus ---Creative T6061 -- Veysel Baycan tel : 0532 569 43 40 ---- ANKARA
  • Supremum arkadaşım elinden iş gelen adamı severim.Şahsen bu modifikasyonda Ortaya çıkacak olan kasaya diyecek söz bulamayacğım.

Ayrıca bu ön panel deri kaplaması denmiş bu nasıl bir malzemedir yahu öyle köşeler bile net çıkmış köşe dönüş/kesitlerde bu denli kıvrık bir madde olsa gerek.Tekrar ellerine sağlık supramum
    Bi heves su soğutmaya geçtik işte.
    Göbeğe koyduğum kapaktan başka birşey bulamadım şimdilik.
    Zaten dönerken düzmüş gibi görünüyor.

@mc.kork, @--sagocu--, @halo_combat, @cery_
    Teşekkürler.

@rachadell
    Öncelikle teşekkür ederim. Elimden geldiğince uğraştım. Tam profesyonellik seviyesi olmasada amatörlerin önde gidenlerinden olmaya çalıştım. Deri kaplaması normal kaplama kağıtlarının deri versiyonu. YAni altı yapışkanlı. Köşeleri dönme işlemi,
    Bu soruyu ancak bu gibi işlerle yoğun ve düzgün şekilde uğraşmış birinden beklerdim.
    Gerçekten işin en zor kısımlarından biriydi. Gerçek kaplamaya geçmeden önce ön panelin her bir köşesinde en iyi nasıl olacağını bulmak için denemeler yaptım. En son yaptığım kaplama düzeninin kalıbını asıl kaplamada kullandım. Sadece köşelerde çok ince çıplak gözle bile çok yakından bakınca ancak görülebilen çizik ve üst üste gelmeler var ama hepsi bu.

Bu arada artık kasa çalışır hale geldi. Son fotoğrafları ekliyorum.
    Defter kapağından oluşan 12cm'lik fan yuvası...

Üstten bir görünüm.

Bu da kasanın ön panelinin görünümü.

Fanımız çalıştığında TT logosundaki şeffaf plastiği çıkarmanın zamanı gelmişti.

Kasa çalışırken üstten görünüm. Fanın altında kalan mavi su baloncuğu efekti kırmızı fan ile güzel uyum sağladı.

Makro çekim yapınca farkettim ki. Fan kontrolör ve disket sürücü tam yuvalarına oturmamış. Neyse bu büyük bir sorun değil. YAn kapağı açtığımda düzenlerim.

Yan kapaktan fotoğraflar ve gece fotoğrafları bi sonraki sefere...
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• TEBRIKLER SUPREMUM BASARILI BIR MOD OLMUS DEVAMINI BEKLIYORUM DAHA COK DEGISIKLIK BEKLENIYOR SENDEN!!!

>>>oemod_frage35@hotmail.com<<<
  • Tek kelimeyle kusursuz ellerine sağlık helal olsun o kadar su soğutmayı sığdırmışsın o kasaya ben de feel hurricane var değiştiriyorum saığmayacağı için kolay gelsin
    Asus Maximus Extreme Z68 2200mhz;İntel İ7 3.4 ghz 2600k;Zotac Gtx275 448bit;Creative Fatalty Champion XFİ;Western Digital 2 Tb Sata3 Caviar Black; Thermaltake Armor Full Tower; Logitech Z5500;Logitech Performance MX Mouse
  • tebrik ediyorum baya güzel bi mod olmuş baloncuk efektini nerden bulabilirim acaba?

neden bilmem ama beni hep senin çalışmların gaza getiriyor..bana ilham kaynağı oluyorsun
  • Valla okurken milli servetimiz aklıma geldi. ellerinize sağlık..
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • supremum tebrik ederim mükemmel olmuş. Amatör falan demişsin ama @rachadell'in ( sizin modları dizi izler gibitakip ediyorum ) modları kadar güzel olmus. Senin bu eldeki imkanları maksimum kullanıp çözüm üretmene analitik düşünce diyip bize bi ton para veriyolar.........
    D750 + Bower 14mm f2.8 + 20mm f2.8d + 35mm f2d + Sigma 50mm f1.4 art + Rokinon 85mm f1.4 + Tamron 90mm f2.8 Macro + 300mm f4d + tc 14 ii + 24-120 f4g Manfrotto 190xprob + Manfrotto 322rc2 + KS-0 Ball Head + Mefoto GlobeTrotter

Nikon fm2n

Lenovo Y50 4k
  • super gidiyorsun arkadaşım harika ama bir şey dikkatimi çekti toplam hepsi ne kadar tuttu merak ettim de ucuzsa bende yaparım
  • Muhteşem olmuş ... Boru lastiğiyle harddisk için yer.. Fosforlu ayakkabı bağcıklarıyla kabloları toplaman.. Zeyitn kabında ayrıca şaşırdım nerden geldiyse aklına.. :D Küçükken izlediğim bi dizi var Mak gayvır diye(yazılışını hatırlayamadım :) ) aynı ordaki adamın yaptıkları aklıma geldi.. Süper olmuş kasa BRAVO!

hp pavilion dv 5176;logitech x530 ses sistemi

DH PSP Topluluğu

CANON S3 (SONUNDA)
  • @FRAGE.PKCN
    Teşekkür ederim. Ancak daha fazlası yok malesef.
    İlk sayfada da sıradışı bir modifiyeden çok biraz tarzanvari görünen kasayı biraz daha şık göstermek amacım olduğunu söylemiştim bunun ilerisinede gitmeyeceğim. Özel derse gelen öğrenciler direkt kasanın önüne çöküyordu zaten dikkatleri daha fazla dağıtmayalım.

@emmoo14, @duff, @stwim, @YasiKa, @sklinegtr34, @melihpckopat, @froyds

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

@waRRioR
    Baloncuk efektini geçen yıl mayıs aylarında firebal'dan almıştım. Şuan stoklarında var mı bi bakabilirsin.

Recep gerçekten senin modifiyelerde benimkinin ardına oldu hep. Ben sıramı savdım hadi bakalım sıra sende.
    Yıllık iznini modifiyeye ayırmaya ne dersin.

Maliyet hakkında tam birşey söylemem güç. ÇÜnkü konu başlığından da belli olduğu üzere aynı kasaya yapılan 4. modifiye işlemi bu. Her modifiye bir öncekinin üzerine oldu aslında. Bazı harcamalar 1. modifiyeden kalma bazıları yeni...

Yeni fotolar demiştim ama bugün makinamın pilleri bitti. Dışarı çıkmam gerekiyordu şsrj olmasını bekleyemedim.

Günde bir ya da iki günde bir yarım saat bir saat ancak girebiliyorum nete.
    Yaz tatilinde olduğum için bulunduğum yerde net yok.

MOdifiye işlemleri için koyduğum fotoğraflarında farklı farklı mekanlardan olmasının sebebi bu.
    Terasta yaptım. Bilgisayarın olduğu lise yıllarımın geçtiği odada yaptım. Bazı işlemleri salonda yaptım...

Tüm düzensizlikler bu yüzden aslında. Burada bir düzenim yok çünkü. Şu herkesin dalga geçtiği cetvelde evde eskilerden bulduğum cetvel, durum bundan ibarettir.

• hocam alkışlıyorum seni tebrikler süper olmuş
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.