Şimdi Ara

Aynı Kasaya IV. Mod. (Karbonfibere geçiş son sayfada) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
2
Favori
57.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: staffofevil

wifi anteni asus boardlardan çıkan antenlerden sanki :D

Doğrudur sonrasında anakartımda sorun çıktığı için yine Wi-Fi özelliği olan Abit tercih ettim.
    Öğrencilik yıllarımdaki (2002-2006) bilgisayar ve modifikasyon merakı yerini yavaş yavaş başka şeylere bıraktı ya da bırakıyor. Ancak kasanın güncel halini hala kullanıyorum. Bu tip şeylere pek alışkın olmayan misafirliğe geldiğinde odama gelen arkadaşlar genellikle şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • eline koluna saglik.guzel is cikarmissin.
    benim yeni modumlada benzerligi var.baslamadan once bu konuyu gorseydim daha iyi yapabilirdim gibi geldi.bazi arkadaslarda baska onerilerde bulunmustu ancak sonunu gormeden pek hos olmaz diye dusundum.suanki halini pek begenmiyorum.
    bahsettigim olay ise dvd bolumunde bulunan fan icin.seninki mukemmel olmus hocam.
    ben bos kapaklari kesip tutturup yapmistim.aslinda seninki gibi bir parca yapmayi dusunuyordum.arastirdim bulamadim.
    ilk isim sokmek ve bu parcaya benzer parca bulmak olacak.

gule gule kullan hocam.insanin kendi yaptigi kasa gibisi yok

• cok hosuma gıden zevkle okudugum bır anlatım yapmıssın tebrık ederım.. benımde uzun zamandır var aklımda yapmak ama benım kasam asus vento ta9 kaln geldı bana sacı kendıme guvenemedım kesmek ıcın basına gecmeye ..nası kesebılecegımı bulursam ( sanayı vb yerlere gıtmek ıstemıyorum ) bende bu şekilde bir çalışma yapmayı düşünüyorum ..

• supremum hocam, imzandan gördüm de girdim konuya. Gerçekten güzel bir çalışma. Özellikle elinizdekilerle yetinip böyle güzel kasayı ortaya çıkarmanız ve bu işin düşük bütçeyle de yapılabileceğini göstermeniz takdire şayan.
  • Tesekkur ediyorum yorumlarini esirgemeyen herkese...
    Dun aksam knuyu ve eski modifiye konularimi soyle bir gecip anilari tazeledim bende. Neredeyse butun fotograflar farkli yerlerde cekilmis. :D
    2006-2009 Arasinda kalici olamadigim 6ev degisikligi yapinca kasada benimle birlikte gitti geldi... Ayni kasayi kullanmaya devam ediyorum. 2005 te almistim. 7 yildir hic eskimedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • harika olmuş

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
  • Hayırlı olsun yönetici kardeş

Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nîn, tolo dan nan galad...
  • Çok güzel olmuş

Ellerinize sağlık
  • Bu tip bir konunun tarihi olmaz herhalde ciddi bir emek var. Elinize sağlık..
    Böyle çalışmaları arada görmek lazım. Hem cesaret versin hem de insanların gözü bayram etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPT-76 -- 14 Haziran 2013; 0:55:05 >

AMD RYZEN 7 1700
  • Çok güzel bir çalışma.Tebrikler...
    Hort için kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.ComeLy -- 16 Haziran 2013; 18:45:53 >

Yok abi ya, sen sıradışı bir adamsın. Aslında bence mühendis olacak kaabiliyettesin ama hayat bazen insanı farklı yöne götürüyor.
    şöyle hızlı hızlı göz attım, hiç kimse böyle bir işe kalkışamaz ve kalkışsa bile bu sonuçları mümkün değil alamaz.

Bu ne azim ve çalışkanlıktır azizim

Orijinalden alıntı: fotbes

HORRRTTTT

Yok abi ya, sen sıradışı bir adamsın. Aslında bence mühendis olacak kaabiliyettesin ama hayat bazen insanı farklı yöne götürüyor.
    şöyle hızlı hızlı göz attım, hiç kimse böyle bir işe kalkışamaz ve kalkışsa bile bu sonuçları mümkün değil alamaz.

+1

HORRRTTTT

Çok teşekkür ederim.
    Zamanında bizimkisi boş zaman etkinliğiydi. Mühendis olsaydım hiç boşluk bırakmadan çalışan biri olurdum herhalde. Matematikçi olduğuma son derece memnunum istediğim zaman istediğim kadar boş zaman bulabiliyorum kendime. Kasanın ilk mesajdaki halinin perişan göründüğünü kabul ediyorum. Zamanında bu bölümde çok arkadaşın konularına göz gezdirdik. Bakmaktan çok görmeye, görmekten çok ufku genişletmeye yönelik zaman geçirince böyle oldu...
    Aradan 5 küsür yıl geçmiş. Bilgisayara ve bilgisayarlara eskisi gibi vakit ayıramıyorum artık. İlgiler, heves yön değiştiriyor zamanla. Yalnız kasa hala kullanımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

HORRRTTTT

Çok teşekkür ederim.
    Zamanında bizimkisi boş zaman etkinliğiydi. Mühendis olsaydım hiç boşluk bırakmadan çalışan biri olurdum herhalde. Matematikçi olduğuma son derece memnunum istediğim zaman istediğim kadar boş zaman bulabiliyorum kendime. Kasanın ilk mesajdaki halinin perişan göründüğünü kabul ediyorum. Zamanında bu bölümde çok arkadaşın konularına göz gezdirdik. Bakmaktan çok görmeye, görmekten çok ufku genişletmeye yönelik zaman geçirince böyle oldu...
    Aradan 5 küsür yıl geçmiş. Bilgisayara ve bilgisayarlara eskisi gibi vakit ayıramıyorum artık. İlgiler, heves yön değiştiriyor zamanla. Yalnız kasa hala kullanımda.

Madem konu offline olmuş
    Şu benim notebooka bi modifiye mi yapsak şöyle deri kaplı microfiberli
    Mustafa beyin dediklerine katılıyor bizim arabaların üretildiği tarihte bunlarla uğraştığın için ayrıca tebrik ediyorum...
    "Pilinin bitip Bigada internetin olmayışı ayrı bi aleeeemmiiiş"

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.