Ben içi alüminyum dışı siyah Armor+ istiyorum ama yok.SWA modelinin içi alüminyum, hafif ama dışı gümüş. BWS modelinin dışı siyah ama içi çelik ve ağır.Sırf bu yüzden Cosmos S'ye gözüm kaydı fakat onun da reset düğmesi yok ve yan kapak pencereli değil(ekstadan, yurtdışında var). Bu üçlemde kaldım.Acaba siyah armor+ alınıp içi alüminyum yapılabilir mi? Yada gümüş model alınıp dışı siyaha boyanır mı?Keşke hem siyah hem de içi alüminyum modeli olsaydı. Çok kararsızım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 14 Haziran 2008; 17:26:13 >
Ben içi alüminyum dışı siyah Armor+ istiyorum ama yok.SWA modelinin içi alüminyum, hafif ama dışı gümüş. BWS modelinin dışı siyah ama içi çelik ve ağır.Sırf bu yüzden Cosmos S'ye gözüm kaydı fakat onun da reset düğmesi yok ve yan kapak pencereli değil(ekstadan, yurtdışında var). Bu üçlemde kaldım.Acaba siyah armor+ alınıp içi alüminyum yapılabilir mi? Yada gümüş model alınıp dışı siyaha boyanır mı?Keşke hem siyah hem de içi alüminyum modeli olsaydı. Çok kararsızım.
aynen @gordon01 hocam ya armor+ çelik olan model çok şık ama çok ağır keşke seninde dediğin gibi iç aksam alüminyum olsa dışıda çelik olan model gibi siyah olsa süper olurdu
En yakın zamanda bu ayın 29 u gibi tt armor+ vh6000swa modeliyle aranıza katılcam simdiden ekleyin dicem ama kabul olur mu bilmem Bu arada 1 sorum var eminim memnunsunuz ama yinede eksileri vardır kullanırken sikayetci oldugunuz sorunlar var mıdır?
arkadaşlar bu kasayı siz nerede kullanıyorsunuz?yani masanın neresinde?masanın altına koydum pek rahat durmuyor da ondan soruyorum..en kısa zamanda cevaplandırırsanız sevinirim..odamdaki eşyaların yerlerini değiştiriyorum çünkü
benim oda küçük anca masam büyük masanın altında duruyor bir süre sonra ayaklarım yanmaya başlıyor..bu nedenle masanın üstüne koyıyımı diye düşünüyorum sizce koyuyımı? ve kasanın tabanına 1 adet 12cm lik fan taktım..masanın altında olduğu için egsoz görevi verdim tozları içeri çekmesin diye..bunu sizce içeriye hava verecek şekilde ayarlasam mı diye düşünüyorum..toz falan alırmı sizce masanın üstünde anca tabanda fan..buraya ekstra 1 adet daha takayım mı diye düşünüyorum anca egsoz görevi olursa pek bir yararı olacağını düşünmüyorum..sizce ne yapmalıyım?ve üst tarafa da fan takılabiliyor mu takılmalı mı yararı olur mu?
benim oda küçük anca masam büyük masanın altında duruyor bir süre sonra ayaklarım yanmaya başlıyor..bu nedenle masanın üstüne koyıyımı diye düşünüyorum sizce koyuyımı? ve kasanın tabanına 1 adet 12cm lik fan taktım..masanın altında olduğu için egsoz görevi verdim tozları içeri çekmesin diye..bunu sizce içeriye hava verecek şekilde ayarlasam mı diye düşünüyorum..toz falan alırmı sizce masanın üstünde anca tabanda fan..buraya ekstra 1 adet daha takayım mı diye düşünüyorum anca egsoz görevi olursa pek bir yararı olacağını düşünmüyorum..sizce ne yapmalıyım?ve üst tarafa da fan takılabiliyor mu takılmalı mı yararı olur mu?
bu arada bende kasamı boyamak istiyorum. boyayanlar ve resimlerini burada sergilerlerse birbirimize yardımcı olabiliriz. ayrıca boyarken nelere dikkat ettiiniz hangi markaları kullandınız vs..
arkadaşlar plexideki fanı fan kontrolcüye bağlıyorum hızı arttırıyorum ledin gücüde artıyor fan hızıda...ancak molex ile bağladığımda kontrolcüdeki min ayarlarmıs gibi yavaş dönüyor...sizce neden_?
Sanırım o şeklide ayarlanmış.Bende kasadan gelen 2 pine bağladım.Pek nazlı dönüyor.Aslında daha hızlı dönse belki daha etkili olacak ama 2 pini 3 pine çevirici lazım.
ben 2 pini 3 pin e takdım sarı kablo dışarıda bıraktım ve max hız verdim deli gibi dönmeye başladı..bu ısınmaya neden olur mu acaba?fanı falan bozarmıyım?
@ blacksnake03 Bende dönmesi hiçbir anlam taşımıyor.Yani SAdece şekil olsun diye dönüyor.Fanı bozar mısın bilmem ama sanırım çok hızlı olursa belki uzun bir süre sonra bazı olumsuzluklar yaşanabilir.Kablo hakkında bir bilgim yok inan.
pff hocam böle de hiç bir işe yaramıyor fanı bağlıyınca başlıyor ses çıkarmaya deli gibi dönüyor masallah...ve ciddi bir hava veriyor..kabloya gerek yok zaten sadece devir sayısını göremiyorum onun dışında ledin ışığı falanda artıyor...sizce bağlıyımı?deli gibi dönmesi ısınmaya{fanın ortasındaki mekanizma] yol açarmı?
Hocam peki madem kontrolcüde neden hızını ayarlayamıyorsun ? Olmuyorsada bence eskisi gibi kalsın dediğin gibi yavaş dönüyor ama yapacak da bir şey yok.
kontrolcüye bağlı ancak fazla hızlı dönünce problem çıkar mı acaba?12v veriyorum o fana...
Fan hızlı dönünce çıkabilecek sorunlardan biri ömrünün azalması olabilir ayrıca sana tavsiyem bir fan kontrolcüsü al/yap çünkü böyle bir kasaya gerekli olucaktır özellikle kendiyle gelen fanlar için ama benim tavsiyem 12V ver sıcaklık testi uygula sana uygun olan daha az volt ver uygula kendin anlarsın zaten ... eğer arada 1-2 derece fark olursa hiç 12 v ile uğraşma değmez ...
Bu arada benide yazın .... Thermaltake Armor+ VH6000BWS bugün elime ulaştı şuanda kasa parçalarını monte ediyorum ( sistemi değil , lcd paneli vs. ) bitince yollarım resimlerini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JinKazama -- 21 Haziran 2008; 21:58:01 >
Ankaralı dostum harika olmuş cihaz. Bu arada yan kapaktaki düz pleksi çok güzel olmuş nekdr mal oldu sana ve direk pleksiyi çıkartıpmı götürdün ölçüler için?. Bu yandaki 22lik fan komple kaplıyı yan tarafı pek bir faydasıda yok bende düz pleksi kestirmek istiyorum.
Ankaralı dostum harika olmuş cihaz. Bu arada yan kapaktaki düz pleksi çok güzel olmuş nekdr mal oldu sana ve direk pleksiyi çıkartıpmı götürdün ölçüler için?. Bu yandaki 22lik fan komple kaplıyı yan tarafı pek bir faydasıda yok bende düz pleksi kestirmek istiyorum.
Hocam ben bunu şirketin reklamcısına yaptırdım biraz kazıkladı deyyus beni ama güzel işçilik çıkartmıştı.40 ytl'ye mal oldu bana zaten yan 25 lik fan hiçbir işe yaramıyor.Kendine faydası yoktu bende direk düz plexi yaptırdımki içi gözüksün...
Thermaltake Bİg Water 780e distrübütör e gelmiş var mı deneyen?
Ben bekliyorum eger geldiyse pazartesi satisina baslarlar cunku WD VelociRaptor da gelmis sanirim oda pazartesi satilmaya baslanacakmis bakalim fiyatlari ne kadar olacak ben ikisinide bekliyorum 780 i alacam digeride duruma gore artik.
Web sitem Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke P80 R.O.G Extreme PC nin yapım aşamasını görmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir. P80 R.O.G Extreme PC DH sergi Mert
Hakikaten abartılı bir fiyat olmuş değmez dediğiniz gibi başka bir bahara (Ben maks 200$ civarında olur zannetmiştim) 780 bende bekliyorum merak ile,bilgiler için teşekkürler.
bilgilerinize bigwater 760 mevcut stoklarda vatan bilgisayarda stokalarında var gözüküyor. bigwater 780 de bu hafta sonuna kadar yada temmuz başı stoklarda olacakmış üstelik ürün ESA destekli bence distiribütörle geçen yapılan kampanya gibi bir kampanya yapsınlar özel fiyat belirlesinler 780 için klup üyelerine
bu modelden alıcam benim için ne çok sesli olması nede görüntüsü hiç önemli değil hard disklerimi soğutsun yeter zaten pc almamın tek sebebide hard diskler
kasanın hdd fanı biraz dandik diye duydum daha iyi soğutma sağlayan bir fan önerebilirmisiniz birde alt tabana fan takılabiliyormuş takan arkadaşlar bana hangi fanı aldığını yada hangi fanın iyi olacağını yazabilirmi
son olarakta fan kontrolcüsü alıp hdd fanını daha hızlı döndürmek istiyorum daha iyi soğutması için mümkünmü
ben bilgisayarcıya götürüceğim için sonradan bunları eklememın imkanı yok 3 gün içinde toplıycam yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
valla ikisi çok farklı kasalar armor+ full tower bir kasa h70 mid tower kasa tercihini kendi isteklerine göre belirle derim. armor plus bir efsane çok farklı bir kasa ikisini mukaese etmek çok yalnışlık olur zaten fiyatıdan da belli
valla ikisi çok farklı kasalar armor+ full tower bir kasa h70 mid tower kasa tercihini kendi isteklerine göre belirle derim. armor plus bir efsane çok farklı bir kasa ikisini mukaese etmek çok yalnışlık olur zaten fiyatıdan da belli
sen neyi almak istiyorsan alabilirsin linkte gönderdiğin iki kasada aynı kasa. sana iyi hizmet vereceğini düşündüğün yerden al. Kasa full tower bir kasadır. ihtiyaçlarını sen daha iyi bilirsin full tower bir kasa alacaksan armor + iyi bir üründür.
ben ihtiyaçlarımı biliyorumda siz yazdınız bişiler konu değişti benim sorunum kasanın markası değil kullanan arkadaşlar dan kasanın altınada fan koyuluyormuş resimde 3 tane gördüm ben 4 tane hdd takıcam alta takmak için kaç fan yeri kalır ve hangi fanları kullandılar linkte verebilirseniz çok iyi olur
ayrıyetten hdd soğutması çok önemli içeri ekstra bi fan daha takabilirmiyim kendi hdd fanı hariç thermaltkae in