Şimdi Ara

Aynı anda 2 fizik tedavi almak (Devlet karşılıyor mu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3 ay önce omuz sakatlığından dolay doktora gitmiştim.Doktor mr filan istedi.En sonunda omzunda ödem oluşmuş, ilerlemiş dedi.1.5 ay ilaç tedavisi uygulayacaksın geçmezse fizik tedaviye gideceksin dedi.1.5 ay sonunda tam manasıyla geçmedi, doktor fizik tedaviye git dedi ama gidemedim.
    geçen ay gene spor yaparken bileğimi sakatladım.Ağrılar uzun süre geçmeyince doktora gittim.Fizik tedavi verdi doktor.1 haftadır fizik tedavi görüyorum.Bileğim baya iyileşti.Gel gelelim zaten ara ara ağrı yapan omzumda şu sıralar tekrar ağrılar nüksetti.Durduğu yerde ve kaldırdığımda ağrı oluyor.Bastırdığımda ağrı olur.Yani 3 ay önce ki durumun aynısı tekrar başladı.

Neyse bunlar işin hikaye kısmı.Asıl sorum şu;
    1 fizik tedavideyken başka bir tedavi almak istesem bunu devlet karşılar mı?Karşılamazsa ne kadarlık bir tedavi ücreti öderim (piyasayı bilmiyorum.Yaklaşık bir değer söylerseniz sevinirim) yani bu işler nasıl işliyor?Bu arada sosyal güvencem emekli sandığı.

• Hocam devlet nie karşılamasın.Adam 40 tane çocuk yapıyor.Hepsine yeşil kart çıkarıyor.Sonra gidip hepsine ilaç yazdırıyor.Eczaneyle anlaşıyor.Reçetesini satıyor.Sende diyorsun ki benım tedavimi ödermi.Kesin öder.(Hastanenin durumuna bağlı olarak sıra bekleye bilirsin)
  • Hocam inş öledir ya.Moral sıfıra yakın.Eğer öyle olursa süper olur.Hem omuz tedavisi hem bilek tedavisi aynı anda olursa aynı anda da dinlenmiş olurum.Sporada en kısa sürede başlarım.
    Ama işte insan emin olamıyor.Zaten hastanede almıyorum fizik tedaviyi.Özel fizik tedavi merkezleri var.Fark almadan tedavi ediyorlar.
  • Alınıyor kardeşim alınıyor,yani 2 tane birden alabilirsin devlet karşılıyor :) fiziksel tıp ve rehabilite okuyorum ben 1.sınıfım ama görüyorum farklı farklı hep geliyor elemanlar poliklniğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper Tunga NOYAN -- 13 Mart 2010; 23:58:53 >
  • Hocam valla içimi rahatlattın ya.O zaman ben salı günü eski mr'ımı alıp götürim doktora.Yenisinide isterse onuda çektiririz.Gerçi MR'ın yenisini isterse iş uzar ama yine de erken sayılır.
    Hocam sende bu arada eğer fırsatın olursa polikliniktekilere tekrar sorsana.Rezil olmayak gittiğimizde
  • nerde yaşıyosun paşam ? tamam ben pazartesi bu topice cevap atarım akşama doğru.
  • Ankaradayım birader.
    Valla sorarsan çok makbule geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde kolum kırılmıştı ameliyat oldum ve sonrasında 2 ay kadar fizik tedaviye gittim,özelde 10 yada 15 seans karsılıyor gerisi sana ait devlet hastanesinde hepsi karşılanıyor sanırım...Geçmiş olsun.
  • Oluyor oluyor sordum ama yazmak bugüne nasip oldu k.bakma :)
  • Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Bu bilgiler çok işime yarayacak.
    Hepinize tek tek teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.