Bildirim
Aynalı teleskop için çukur ayna
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar ben internette bulamadım gerekli bilgileri, ondan dolayı şimdi gidip bir makyaj aynası alacağım, onunla deneyeceğim. eğer bununla istediğim gibi bi görüntü sağlayamazsam artık yurtdışından getirtmeyi deneyeceğim oda olmazsa soda kireç camından kendim yapacağım en son
makyaj aynası deneyimlerini paylaşırım_____________________________ -
Amatör teleskoplarda kullanılan aynalar, genellikle düz cam disklerin belirli aşındırıcılarla şekillendirilip daha sonra kaplanmasıyla elde ediliyor. Bu, harcadığınız zamana da bağlı olarak uzun sürebilecek bir işlem. Düzenli olarak da kontrol edilmesi gerekiyor.
Şu forumda işinize yarayacak bazı bilgileri bulabilirsiniz diye düşünüyorum:http://gokbilim.com/_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler