Şimdi Ara

Ayna rekora gidiyor: Tam 14 kez...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STV'de ekranlara gelen Ayna, yıllardır Türkiye'de en çok izlenen gezi belgeseli olma unvannı kimseye kaptırmıyor.
     Ayna rekora gidiyor: Tam 14 kez...

Ayna dünyayı 14 kez turladı
    Türk insanı, Papua Yeni Gine ülkesinin varlığını bir banka reklâmıyla öğrenmiş olsa da aslında dünyayı tanıma konusunda oldukça hevesli. Bunun en önemli göstergelerinden biri, 2002'den beri yayınlarına aralıksız devam eden Ayna programına gösterilen büyük ilgi.

STV'de ekranlara gelen Ayna, yıllardır Türkiye'de en çok izlenen gezi belgeseli olma unvannı kimseye kaptırmıyor. Uçak geçerken düşürmek için mızrak atan Amazon kabilesinden tutun da karada yaşamayı uğursuzluk sayan Filipinler'deki topluluklara kadar farklı coğrafya ve kültürdeki birçok ülkeye uğruyor. Birbirinden ilginç yaşam tarzlarını meraklı Türk izleyicisine yansıtıyor.

Programın yapımcı ve sunucusu Saim Orhan, yedi yıldır 110 ülkeyi gezmiş. Şimdiye kadar 545.504 km yol kat etmiş. Bu uzunluk dünyayı 14 kez turlamak anlamına geliyor. Ayna'nın mimarı, daha önce gidilmemiş coğrafyalara gitmeye özen gösterdiklerini ifade ederek, seyirciyi şaşırtmayı sevdiğini dile getiriyor. "Seyirci koltuğunda otururken bizimle o ülkeyi geziyormuş gibi hissetmeli." diyor. Orhan, belgesel aracılığıyla öğrenci, öğretmen ve işadamlarına rehberlik yapmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 2 Mayıs 2009; 14:47:50 >

• acun forever
  • gittiği yerler genelde fakir ülkeler oluyor benim gördüğüm kadarıyla bence acun firarda daha güzeldi...
  • 54.5504
    Böyle Bir Rakam Varmı?
  • Bence çok ciddi ve seviyeli bir program.Sabahları kahvaltı yaparken izlerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

ay papua yeni gine de de feto okulları mı varmış........

http://www.you-tube.com/watch?v=xf31Reo4858

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 2 Mayıs 2009; 14:48:37 >

• acun daha eğlenceliydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun adama ben severek izliyorum. Bir çok dil biliyor adam 21931293 tane.
  • Birbirlerine ödül vermiyorlar mı gece filan düzenlemiyorlar mı ?
  • Barış Manço "Ekvatordan Kutuplara" programında yaklaşık 600.000 km yol gitmiş.. rekor o programda.. ve Barış Manço'nun pogramı kesinlikle Ayna'dan daha iyi ve eğlenceliydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

ay papua yeni gine de de feto okulları mı varmış........

• Sırf arkada "stv" yi görüp bu konuyuda siyasete çekerler. Akşamada kapanır. Bence konuyu burada değil, "kültür/bilim" bölümünde açın. Orada doğru açıdan yaklaşırlar. Buraya birazdan uğrayacak olan ufaklıklar oraya uğramazlar.
  • Valla ben rastladım mı bırakmıyorum. Gidip milletin kıçını başını çekmiyor. Görülmesi öğrenilmesi gereken şeyleri gösteriyor. Adam gayet de seviyeli ve saygılı bir insan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

acun daha eğlenceliydi

acun makara yapıo tabi kızlar fln o yüzden eglenceli gelio sizlere.. ayna programı dünyadaki yaşam standartlarını göz önünde bulunuduruyo..daha ilgi çekici bence...
  • Bu ayna programının arapça bir şarkısı var elinde olan varsa bir link verebilir mi acaba. Teşekkürler.
  • Acun Firarda'nın bölümlerini arıyorum hala bulamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Bu ayna programının arapça bir şarkısı var elinde olan varsa bir link verebilir mi acaba. Teşekkürler.

video falan varsa eğer hani o şarkının çaldığı yardım etmeye çalışırım. ama sen Nawal Zoghbi nin şarkılarına bir bak istersen.
  • Bu belgeseli çok seviyorum denk geldikçe izlerimde.
    Şimdi sırf STV'de yayınlanıyor diye bazı angutlar konuyu siyasete çekicektir ve konuyu kapattırcaklardır görün bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: callx

Barış Manço "Ekvatordan Kutuplara" programında yaklaşık 600.000 km yol gitmiş.. rekor o programda.. ve Barış Manço'nun pogramı kesinlikle Ayna'dan daha iyi ve eğlenceliydi..

• Çocukken Barış Manço'yu seyrederdim. Ayna'yı rastlarsam mutlaka kaçırmam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.