Şimdi Ara

Ayna rekora gidiyor: Tam 14 kez... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

Her ne kadar polemiğe girmek istemesemde söylemek zorundayım...

Stv ye laf edenlerinde izlediği kanalları ve o kanalların programlarını görüyoruz ahlaki düzeyleri berbat durumda...

Örnek;Kanal D ordaki programlara çıkan kişilerin anlattıklarına göre "mahalle tren yapıyo" (bkz.Cem Yılmaz) ama bunlar göz ardı ediliyo Türk kültürünün tüm dünyaya yayılması bazı kişileri rahatsız ediyor o da güzel...

Kanal D'deki programların ahlaki düzeylerinden şikayet ediyorsun ama imzanda How I Met Your Mother dizinin adı geçiyor. Bu nasıl bir çelişki?

Sana şunu söyliyim Amerikan kültürüyle bizim kültürümüz aynı değil ben onları eleştiremem ama diziyi beğeniyormuyum evet...Ben STV de izlemiyorum sadece Ayna programını izliyorum ama demek istediğim şu bir Türk kanalına böyle şeyler yakışmıyor...

• STV'de sevilebilecek 2 programdan biri. Biri "TEK TÜRKİYE" dizisi, ikincisi de bu belgesel. "Tek Türkiye" yapım olarak çok kaliteli değil, fakat doğudaki terör olaylarını çok iyi işliyor. Bölücü örgütün izlenmesini yasakladığı dizilerden biri. Doğudaki bir kaç ilde kırsal kesimlerde insanlar örgütün emrinden(!!!) dolayı Tek Türkiye izleyemezler, yasaktır. Ayna ise kaçırılmaması gereken nadir programlardan. Dünyanın 4 bir yanından haber veriyorlar. Bunların dışında bu kanalda izlenecek program görmüyorum.

Saygılı1i
  • İzlenebilecek bir progrram ,Denkgelirse hafta sonları izlerim,
    Acun la kıyaslamak ta yanlış , Acun da güzeldi izlerdim , Acun yerlerle alakalı bilgi vermek yerine , Makara yapardı, Plajlarda gezerdi, Bayanların üstündeki kıyafetlerinin kaç para etttiğini sorardı falan fialan güzel bir program

Ayna daha bi bilgi içerikli samimi bir program, Olayı siyasi veya dini yöne çekmeye gerek yok , Programın sonlarına doğru sadece Okulları gösterir
    Türk girişimciler, Türk okulları falan olarak bahseder, Öyle bu okullar Fethullah gülen Cemaatinin, Nur cemaatinin yaptığı okullar diye cümleler duymadım programı sunan adamın ağzından, İzlenebilecek bir program.

Onun haricinde TV8 deki Gülhanın galaxi rehberi de güzel, Oda izlenilebilecek kalitede bir program...

• en güzel tv programi kimse laf etmesin..
  • fetullah'ın yaptığı türk okullarının reklamlarını yapmaktan başka hiç bir halta yaramayan sözde gezi programı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

fetullah'ın yaptığı türk okullarının reklamlarını yapmaktan başka hiç bir halta yaramayan sözde gezi programı.

Herkes kendi propagandasını yapar .
    Güzel program denk geldikçe izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

Her ne kadar polemiğe girmek istemesemde söylemek zorundayım...

Stv ye laf edenlerinde izlediği kanalları ve o kanalların programlarını görüyoruz ahlaki düzeyleri berbat durumda...

Örnek;Kanal D ordaki programlara çıkan kişilerin anlattıklarına göre "mahalle tren yapıyo" (bkz.Cem Yılmaz) ama bunlar göz ardı ediliyo Türk kültürünün tüm dünyaya yayılması bazı kişileri rahatsız ediyor o da güzel...

Ayna Sevmeyenler %100 Selena İzliyodur..

• Mükemmel bir belgesel... Sıkılmadan tekrarları izliyorum.
  • Çok güzel bir belgesel bilgi verici her zaman izlerim
  • hayatımızda daha önce duymadığımız ülkeleri tanıyor bizlere,her gördüğümde mutlaka izlerim.
  • Valla nerde duymadigimiz ülke varsa adam orda daha gecen san tome mi öyle bi yere gitti.

• gerçekten çok güzel bi program
  • Denk gelirse izliyorum, güzel program bence
  • Denk gelirse bakarım ama pek tv izleyen birisi olmadığım için denk gelemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Stv Ve Kanal 7 Kadar Kaliteli Yayın Yapan Kanal Yok. Türkiyenin Yarısı O Kanalları İzliyo Hergün. Diğer Kanalları İzleyipte Ahlakımı, Değerlerimi , Namusumu Ayaklar Altına Alacağıma Kanal 7 İzlerim. Siz Çağdaşlaşmaya Devam Edin. Kimin Eli Kimin Cebinde Belli Deil. Kızlar Olmuş Kaşar. Eskiden Böylemiydi ? Eee Eskiden Çağdaş Deildik Şimdi Çagdaslasıyoruz...

Türkiye şimdi daha namuslu tabii ki çağdaşlaştıkça namus aile kavramı daha bir oturdu.

Doğuya bakarsan, ensest ilişkileri, amca kızıyla evlenmeleri, ölen abisinin karısıyla evlenmeleri, töre cinayetlerini görürsün.

Tarihe gidersen de oğlancılık bulursun.

Google a yaz "Kışın oğlanla yazın kızla yatacaksın" diye nasihat var...

İslam köleliği reddeder, 1. meşrutiyete kadar Osmanlının başkenti İstanbulda köle pazarları kuruluyormuş...

Tarihi onu astık bunu kestik orayı aldık burayı aldık olarak görmeyin.

He-mana gölgelerin gücü adına dedirtmeyen, şirin babayı cumaya gönderen bir zihniyetle çağdaş olunmaz

• Gerçekten güzel program,Sunan adamda sempatik geçen hindistanı çekiyolardı hindistan kendi arabalarını kullanıyo sanırım 1970lerdeki gibi arabalar var. Her gittiği yerde bir şeyler yiyolar orası bitiriyo beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Stv Ve Kanal 7 Kadar Kaliteli Yayın Yapan Kanal Yok. Türkiyenin Yarısı O Kanalları İzliyo Hergün. Diğer Kanalları İzleyipte Ahlakımı, Değerlerimi , Namusumu Ayaklar Altına Alacağıma Kanal 7 İzlerim. Siz Çağdaşlaşmaya Devam Edin. Kimin Eli Kimin Cebinde Belli Deil. Kızlar Olmuş Kaşar. Eskiden Böylemiydi ? Eee Eskiden Çağdaş Deildik Şimdi Çagdaslasıyoruz...

Türkiye şimdi daha namuslu tabii ki çağdaşlaştıkça namus aile kavramı daha bir oturdu.

Doğuya bakarsan, ensest ilişkileri, amca kızıyla evlenmeleri, ölen abisinin karısıyla evlenmeleri, töre cinayetlerini görürsün.

Tarihe gidersen de oğlancılık bulursun.

Google a yaz "Kışın oğlanla yazın kızla yatacaksın" diye nasihat var...

İslam köleliği reddeder, 1. meşrutiyete kadar Osmanlının başkenti İstanbulda köle pazarları kuruluyormuş...

Tarihi onu astık bunu kestik orayı aldık burayı aldık olarak görmeyin.

He-mana gölgelerin gücü adına dedirtmeyen, şirin babayı cumaya gönderen bir zihniyetle çağdaş olunmaz

forumun seviyesini böyle gereksiz insanlar çok düşürüyor.

• Bu program iyi mi gidip duzgun bir gezi programi izleyin lutfen donup bakmazsiniz bile ayrica dobra dobra soyluyorum bunun salaklikla bebeklikle alakasi yok kanalida dindar sirf o yanli seviyesi programlara rastlamamak icin bile acilmaz.Bazilari daha kaliteli kanal yok demis diyecek soz yok baska kanal izlemediginizden oyle dusunmeniz normal ayni sey bu program icinde gecerli birde turk okullarui sayesinde turkiye yanli kazaniyor demissiniz tabii oradaki yanlilar turkiyeyi cok iyi yerlere getirecek sanki yayilmak istiyorsaniz buyuk ulkelerde olmasi lazim bilmem hangi afrika okulunda onemi yok.Acun daha iyiydi ama birilerini soydugu icin degil daha turistik yerlere gitttigi icin new york vs milletin izleme sebebi birini soydugu icin degil turistik ve izlemesi eglenceli olan bir yer oldugu icindi.Televizyoncuysaniz isin icine eglence katacaksiniz ki seyirciyi tutacaksiniz enerjik olmalisiniz zaten adam bu yuzden suanda donup bu programi yapmayacak kadar unlu zengin ve show tvnin buyuk bir payina sahip nereden nereye geldi ki emin olun bunu milleti soyarak yapamazsiniz.Bu noktada neden duruyorum cunku kendini dindar zanneden insanlar birine boyle soyleyip iftiras atarken haram gunah olmuyor mu?Isinize gelince oluyor isinize gelince olmuyor...

• Konu hortlatılmuş.Yorumlar nereden nereye gelmiş.Kardeşim Türkiyede özgürlük namına birşey yok.Hala aynı kafada ilerliyoruz.Yok efendim stv izlenirmi?Diğer kanalar ahlakı bozuyor gibi laflar edilmiş.Bir kere herkes istediği programı ve kanalı izlemekte özgür olmalıdır.Bunu eleştiremeyiz.Diğer konulardada ayni şekilde kişilerin haklarına saldırmadan özgürlük olmalıdır.Programa gelince stv ye uygun şekilde çekilen bir program.İster okul tanıtır ister afrikaya gider ne yaparsa yapar.Karalama yapılmamalı bence.Bu tarz programlar mevcut hele hele Ayhan sicimoğlununki bir numara.Onada bakmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.