Şimdi Ara

Ayna rekora gidiyor: Tam 14 kez... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
7.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet kaliteli ve tatmin edici bir program, başarılarının devamını dilerim

dipçik: konuyu saptıran, ayna programı dışında polemik yapan arkadaşları bir bir şikayet ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mck55

STV'de ekranlara gelen Ayna, yıllardır Türkiye'de en çok izlenen gezi belgeseli olma unvannı kimseye kaptırmıyor.
     Ayna rekora gidiyor: Tam 14 kez...

Ayna dünyayı 14 kez turladı
    Türk insanı, Papua Yeni Gine ülkesinin varlığını bir banka reklâmıyla öğrenmiş olsa da aslında dünyayı tanıma konusunda oldukça hevesli. Bunun en önemli göstergelerinden biri, 2002'den beri yayınlarına aralıksız devam eden Ayna programına gösterilen büyük ilgi.

STV'de ekranlara gelen Ayna, yıllardır Türkiye'de en çok izlenen gezi belgeseli olma unvannı kimseye kaptırmıyor. Uçak geçerken düşürmek için mızrak atan Amazon kabilesinden tutun da karada yaşamayı uğursuzluk sayan Filipinler'deki topluluklara kadar farklı coğrafya ve kültürdeki birçok ülkeye uğruyor. Birbirinden ilginç yaşam tarzlarını meraklı Türk izleyicisine yansıtıyor.

Programın yapımcı ve sunucusu Saim Orhan, yedi yıldır 110 ülkeyi gezmiş. Şimdiye kadar 545.504 km yol kat etmiş. Bu uzunluk dünyayı 14 kez turlamak anlamına geliyor. Ayna'nın mimarı, daha önce gidilmemiş coğrafyalara gitmeye özen gösterdiklerini ifade ederek, seyirciyi şaşırtmayı sevdiğini dile getiriyor. "Seyirci koltuğunda otururken bizimle o ülkeyi geziyormuş gibi hissetmeli." diyor. Orhan, belgesel aracılığıyla öğrenci, öğretmen ve işadamlarına rehberlik yapmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

Ne gezmesi kardeşim bu kadar saf olmayın.
    Fettullah efendinin yurtdışındaki medreselerinin reklamıını yapıyor bu herif.

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

Gayet güzel bir program. Acun daha eğlenceliydi doğru ama sonuçta bütün programlar da aynı olamaz. Kimi olaylara daha esprili bir yönden bakarak gülümsetir, kimi de Ayna gibi daha gerçekçi bir yönden bakarak düşündürür.

Bir de insanın elini başına koydurup trajikomik bir şekilde güldüren insanlar var. F.G. okullarının eğitimimizdeki kilometre taşı olduğunu söyleyen mi dersin, STV ya da Kanal 7 izleyince namuslu, ahlâklı olacağını sanan mı dersin.. Yazık, geleceğimizi bu insanlarla paylaşacağımız gerçeği endişe verici.

figure katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cermin007

quote:

Orjinalden alıntı: mck55

STV'de ekranlara gelen Ayna, yıllardır Türkiye'de en çok izlenen gezi belgeseli olma unvannı kimseye kaptırmıyor.
     Ayna rekora gidiyor: Tam 14 kez...

Ayna dünyayı 14 kez turladı
    Türk insanı, Papua Yeni Gine ülkesinin varlığını bir banka reklâmıyla öğrenmiş olsa da aslında dünyayı tanıma konusunda oldukça hevesli. Bunun en önemli göstergelerinden biri, 2002'den beri yayınlarına aralıksız devam eden Ayna programına gösterilen büyük ilgi.

STV'de ekranlara gelen Ayna, yıllardır Türkiye'de en çok izlenen gezi belgeseli olma unvannı kimseye kaptırmıyor. Uçak geçerken düşürmek için mızrak atan Amazon kabilesinden tutun da karada yaşamayı uğursuzluk sayan Filipinler'deki topluluklara kadar farklı coğrafya ve kültürdeki birçok ülkeye uğruyor. Birbirinden ilginç yaşam tarzlarını meraklı Türk izleyicisine yansıtıyor.

Programın yapımcı ve sunucusu Saim Orhan, yedi yıldır 110 ülkeyi gezmiş. Şimdiye kadar 545.504 km yol kat etmiş. Bu uzunluk dünyayı 14 kez turlamak anlamına geliyor. Ayna'nın mimarı, daha önce gidilmemiş coğrafyalara gitmeye özen gösterdiklerini ifade ederek, seyirciyi şaşırtmayı sevdiğini dile getiriyor. "Seyirci koltuğunda otururken bizimle o ülkeyi geziyormuş gibi hissetmeli." diyor. Orhan, belgesel aracılığıyla öğrenci, öğretmen ve işadamlarına rehberlik yapmaktan mutluluk duyduğunu söylüyor.

Ne gezmesi kardeşim bu kadar saf olmayın.
    Fettullah efendinin yurtdışındaki medreselerinin reklamıını yapıyor bu herif.

Diyelimki öyle,sence sadece bi okulun reklamını yapmak için yüksek maliyette bi gezi programı düzenlemek sence mantıksız değilmi biraz.

• Kanala göre program güzel ama adam biraz eziklik var gibi.Hep aynı tip ülkeler, aynı elbise.
  • harika bir program, kaçırmadan izliyorum...

STV nin sitesinde bölümleri mevcut fakat düşük kalitede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckolik_gkhn

gittiği yerler genelde fakir ülkeler oluyor benim gördüğüm kadarıyla bence acun firarda daha güzeldi...

Karı Kızdan Bşka Bir İş Yapmıyordu Acun Hiç Güzel Değildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa666

Daha güzel belgeseller görmedigimiz için kötü olan belgeseller güzel geliyor
    Allah aşkına gidin biraz yabancı belgeseller izleyin(planet aerth,nat geo)ufkunuz genişlesin ondan sonra yok şu bu. belgesellerini burada övün.

Pardon,saydığın belgeselleri telaffuz edemedim,türkçe değiller sanırım.
    Ya size ne yapsalar yaranamazlar.Adamlar gerçekten çok güzel bi yapımla çıkıyorlar ekran karşısına,ne yani kaliteli olması için isminin yabancımı olması lazım,kaliteli olması için bikinili kızların hello türkiyemi demesi lazım.

Ayna,gördüğüm an kaçırmadığım,daha önce hangi programı seyredersem seyredeyim aynadan başka kanal açtırmadığım kaliteli,bilgilendirici bir program.İster stv de yayınlansın,isterse show tvde,isterse starda,beni gittiği yerlere götürüyor ya gerisi önemli değil.

türk yapımı degiller ama türkçe seselendirmeler bi saydıgım belgesellere göz atın derim sonra gelin burda aynayı övün.ayrıca ne karı kızı be kardeşim o nerden çıktı deiklerimin hiçbirinde öyle şeyler yok

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

quote:

Daha güzel belgeseller görmedigimiz için kötü olan belgeseller güzel geliyor
    Allah aşkına gidin biraz yabancı belgeseller izleyin(planet aerth,nat geo)ufkunuz genişlesin ondan sonra yok şu bu. belgesellerini burada övün.

Pardon,saydığın belgeselleri telaffuz edemedim,türkçe değiller sanırım.
    Ya size ne yapsalar yaranamazlar.Adamlar gerçekten çok güzel bi yapımla çıkıyorlar ekran karşısına,ne yani kaliteli olması için isminin yabancımı olması lazım,kaliteli olması için bikinili kızların hello türkiyemi demesi lazım.

Ayna,gördüğüm an kaçırmadığım,daha önce hangi programı seyredersem seyredeyim aynadan başka kanal açtırmadığım kaliteli,bilgilendirici bir program.İster stv de yayınlansın,isterse show tvde,isterse starda,beni gittiği yerlere götürüyor ya gerisi önemli değil.

türk yapımı degiller ama türkçe seselendirmeler bi saydıgım belgesellere göz atın derim sonra gelin burda aynayı övün.ayrıca ne karı kızı be kardeşim o nerden çıktı deiklerimin hiçbirinde öyle şeyler yok

tamam güzel kardeşim.bundan sonra biz türkler olarak hiç bir işe el atmayız.hep ecnebilerin yaptıklarıyla yetiniriz.sen iste yeterki.

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Valla ben rastladım mı bırakmıyorum. Gidip milletin kıçını başını çekmiyor. Görülmesi öğrenilmesi gereken şeyleri gösteriyor. Adam gayet de seviyeli ve saygılı bir insan.

Nokta. Ben de izliyorum denk gelirsem. Siyasi/politik yönünü geçin adam işini iyi yapıyor.

Barış Manço ile kıyaslamak ise bence gereksiz. Barış Manço her açıdan üstündür.
  • stv her bakımdan siyasi bir kanal olduğu için bu kadar eliştirilmeis normaldir.. ben daha güzel sözler de söylerimde neyse...
    ama program iyi gercektende.. acunla bir tutmak ne derece doğrumu bilmiyorum..yanlış hatırlamıyorsam acun gelişmiş ülkeleri falan geziyor daha cok..daha popüler yerleri..ama ayna daha fakir ve islami ülkelri geziyor.. kültürel tanıtım anlamında güzel birsey..ha bir de ayna acun gibi güzel kızları bulup traş bıçağı rekalmı yapmıyo.. :)
  • bu arada ayna programı illa arapca bişi calcaksa nancy ajram calsın..ben programın müziğini pek beğenmiyrum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: popeye85

bu arada ayna programı illa arapca bişi calcaksa nancy ajram calsın..ben programın müziğini pek beğenmiyrum.

Program müzikleri genelde gittikleri ülkenin şarkıları oluyor
  • gerçekten güzel program
  • Acun daha iyiydi ama, sohbeti beğenmiyodum.

Milletin elbisesinin fiyatını soruyor...
  • Stvdeki tek düzgün program .. Rastladım mı seyrederim , güzel bir belgesel , birde tv8de var bu tarz program ondaki hep gezme , eğlence üzerine kurulu , Aynada insanların kültüründen , yaşam tarzlarına herşey işleniyo.. Ayrıca bahsedildiği gibi Fetullah Gülen okulu reklamı falanda yapılmıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

Stvdeki tek düzgün program .. Rastladım mı seyrederim , güzel bir belgesel , birde tv8de var bu tarz program ondaki hep gezme , eğlence üzerine kurulu , Aynada insanların kültüründen , yaşam tarzlarına herşey işleniyo.. Ayrıca bahsedildiği gibi Fetullah Gülen okulu reklamı falanda yapılmıyo..

• Her ne kadar polemiğe girmek istemesemde söylemek zorundayım...

Stv ye laf edenlerinde izlediği kanalları ve o kanalların programlarını görüyoruz ahlaki düzeyleri berbat durumda...

Örnek;Kanal D ordaki programlara çıkan kişilerin anlattıklarına göre "mahalle tren yapıyo" (bkz.Cem Yılmaz) ama bunlar göz ardı ediliyo Türk kültürünün tüm dünyaya yayılması bazı kişileri rahatsız ediyor o da güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

Her ne kadar polemiğe girmek istemesemde söylemek zorundayım...

Stv ye laf edenlerinde izlediği kanalları ve o kanalların programlarını görüyoruz ahlaki düzeyleri berbat durumda...

Örnek;Kanal D ordaki programlara çıkan kişilerin anlattıklarına göre "mahalle tren yapıyo" (bkz.Cem Yılmaz) ama bunlar göz ardı ediliyo Türk kültürünün tüm dünyaya yayılması bazı kişileri rahatsız ediyor o da güzel...

Ayna Sevmeyenler %100 Selena İzliyodur..

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

Her ne kadar polemiğe girmek istemesemde söylemek zorundayım...

Kanal D'deki programların ahlaki düzeylerinden şikayet ediyorsun ama imzanda How I Met Your Mother dizinin adı geçiyor. Bu nasıl bir çelişki?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.