Bildirim
Ayna modunda 12 win streak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
6-7saatine yazik qamqi -
quote:
Orijinalden alıntı: Senfulu
6-7saatine yazik qamqi
Eğlenmek için oynuyorum, niye yazık olsun qamqi? -
3 4 el attim sıktı bi urf değil bence.
Urfda arkadasla 20 el falan atiyoduk art arda -
O win serisini derecelide yapaydın keşke. Bu aralar herkes o moda abanmış bende smurf hesabı rahat rahat kasıyorum sizede tavsiyem full dereceli girin bu aralar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GeyikSebastian
3 4 el attim sıktı bi urf değil bence.
Urfda arkadasla 20 el falan atiyoduk art arda
URF de her şampiyon eğlendiriyordu, bunda belirli şampiyonlar, doğru diyorsun. Ama işte normal oyundan iyidir, ben bu açıdan bakıyorum biraz da -
quote:
Orijinalden alıntı: MrTux
O win serisini derecelide yapaydın keşke. Bu aralar herkes o moda abanmış bende smurf hesabı rahat rahat kasıyorumsizede tavsiyem full dereceli girin bu aralar.
Sadece uyarı geldiği zaman giriyorum lp gitmesin diye, benim de öyle bi yapım var -
İyiymiş. Ama ben 4 maç oynadım sıkıldım. Maçlar genel olarak sıkıyor 15 dk dan sonra. Belki summoners rift olsaydı sıkılmazdım bu kadar. -
girip urgot-zilean felan seçip trollüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: buraketmen
quote:
Orijinalden alıntı: Senfulu
6-7saatine yazik qamqi
Eğlenmek için oynuyorum, niye yazık olsun qamqi?
La nasil zevk aliyonuz ezreal secmedim diye ana avrat kufur yedim -
bebeler mirror modunda ranked gireyimciler gelmiş bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Mayıs 2014; 11:17:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MrTux
O win serisini derecelide yapaydın keşke. Bu aralar herkes o moda abanmış bende smurf hesabı rahat rahat kasıyorumsizede tavsiyem full dereceli girin bu aralar.
Smurf hangi lig hocam bide hangi server ? -
Howling Abyss FPS falan bırakmıyor Summoner's Rift vb. olsaydı daha rahat olabilirmiş. -
Şarkı güzel mod çöp -
Şu şarkıya bağımlı oldum yalnız -
Şarkı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X