Şimdi Ara

Aylık İnternet Kullanımınız Ne Kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep tel. internet paketi alıcam da, günlük ortalama 2 saat civarı kullanım için aylık kaç mb/gb yeterli olur ?

• Ayda max.2 GB sadece cepten kullanmaktayim.
    Paketim EFSANE NET PAKETi;AYLIK CepNET.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AviatoR

cep tel. internet paketi alıcam da, günlük ortalama 2 saat civarı kullanım için aylık kaç mb/gb yeterli olur ?

Hocam kullanım zamanından ziyade o sürede napacağın önemli, video izlersen misal en büyük paketi alsanda kurtarmayabilir :) ama sırf sörf ve sosyal paylaşım sitelerini takip ve mail kontrol etmekse 300-500 mb da yetebilir.

Benim evimde internetim var wifi haliyle ev dışında kullanıyorum mobil interneti ben de cepnet paket kullananlardanım aylık max 500 mb kullanıyorum.Video işine istesemde giremem hız yavaşlıyor :) ama gerekte duymuyorum bakıcaksam evde bakarım zaten hangi videoysa.Maksat dışardayken bilgiye ulaşmak.Sende kullanım türünü belirle başta yüksek bir paket denersin istersen bakarsın duruma göre düşürürsün.

• aylık 100mbyi gecemiyorum
    hergun msn mail sahibinden mynet vs.
    ama bir türlü aşamadım 100mbyi. ilginç telefonumda i900dü ama şimdi android x5 var.
    heralde baya etki eder..
  • Blackberry Bold 9700 var.normal kullanımımla 1gb paketimin 100 mb.ı bile bitmiyor.fakat ben pakedi tüketmek adına ayın sınuna doğru youtube'dan gekeli gereksiz video izliyorum.aşşağı yukarı 900 b anca gidiyor (kastığım halde).blackberry yi sadece bunu için seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.