cep tel. internet paketi alıcam da, günlük ortalama 2 saat civarı kullanım için aylık kaç mb/gb yeterli olur ?
Ayda max.2 GB sadece cepten kullanmaktayim. Paketim EFSANE NET PAKETi;AYLIK CepNET.
quote:
Orijinalden alıntı: AviatoR
cep tel. internet paketi alıcam da, günlük ortalama 2 saat civarı kullanım için aylık kaç mb/gb yeterli olur ?
Hocam kullanım zamanından ziyade o sürede napacağın önemli, video izlersen misal en büyük paketi alsanda kurtarmayabilir :) ama sırf sörf ve sosyal paylaşım sitelerini takip ve mail kontrol etmekse 300-500 mb da yetebilir.
Benim evimde internetim var wifi haliyle ev dışında kullanıyorum mobil interneti ben de cepnet paket kullananlardanım aylık max 500 mb kullanıyorum.Video işine istesemde giremem hız yavaşlıyor :) ama gerekte duymuyorum bakıcaksam evde bakarım zaten hangi videoysa.Maksat dışardayken bilgiye ulaşmak.Sende kullanım türünü belirle başta yüksek bir paket denersin istersen bakarsın duruma göre düşürürsün.
aylık 100mbyi gecemiyorum hergun msn mail sahibinden mynet vs. ama bir türlü aşamadım 100mbyi. ilginç telefonumda i900dü ama şimdi android x5 var. heralde baya etki eder..
Blackberry Bold 9700 var.normal kullanımımla 1gb paketimin 100 mb.ı bile bitmiyor.fakat ben pakedi tüketmek adına ayın sınuna doğru youtube'dan gekeli gereksiz video izliyorum.aşşağı yukarı 900 b anca gidiyor (kastığım halde).blackberry yi sadece bunu için seviyorum