|
aylık 90k kazanıyorum 2m tl'lik bir arabayı nasıl alabilirim?

-
-
Kazancının (mesela) yarısını sağlam borsa yatırım fonlarına yatırıcaksın her ay. Gün gelecek bir bakmışsın fonların araba parası ediyor.
-
Öyne deyyon emme ya gün gelir fonlar bi araba parası değerinde kayıp yaşarsa nolcek?
-
Gelirine göre yaşa ya da gelirini arttırmanın formülünü bul. 90 gelirin var 2m araba alican onun kaskosu, bakımı, yakıtı zor gelecek sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 bin iyi gelir Türkiye şartlarında. Pratisyen falanmısın? Senetle satış yapan galeriler var. Mafya mufya tarzı şeyler genel de gerçi ama senetleri düzgün ödersen sıkıntı olmaz. Ya da bir yıl bekleyeceksin parayı da altın, fon vs. buralarda tutacaksın. Bir yılın sonunda ayağını yerden kesecek bir şeyler alacaksın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce 1 yıllık birikimle ~800k biriktireceksin, üstünü kredi ile tamamlayıp ~1m değerinde bir araba alacaksın. Kredi bittikten sonra benzer bir formülasyonla ~2m seviyesine çıkacaksın.
Yaşam tarzına göre süreler değişir fakat en makulü bu gibi geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sistem güzel de adamı neden krediye sokuyorsunuz ki boşa faiz verecek. 800e alsın biriktirmye devam etsin. En son çeker
Araba ihtiyaç ise kredi ile almak daha mantıklı oluyor, gerçi güncel faizler ile tartışılır. Geçen sene kredi çektiğim tutarı biriktirmeye çalışıyor olsaydım bu sene hala biriktiriyor olacaktım, fakat arabanın değer kazancı kredi faizini çok kısa sürede geçti. Kendi senaryom için kredi daha mantıklı bile sayılırdı. Üstelik 1.5 senedir de aracı kullanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Papaz pilavi her zaman yemez. Araç değer kaybeder. Şu ara öyle olmadı. Ama tekrar öyle olacak. Özellikle 4 yas ustu araci olanların var haline.
90 bin lira para değil ki. Para yalılarını arka bahçe olarak kullanan burjuva kesiminde. 90 bin ortalama yaşam standardı için gerekli olan paradır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 28 Temmuz 2024; 16:15:57 > -
Bizim insanımız hep böyle, 90 k geliri var ve 2 milyonluk araba almaya heves ediyor. 500 k araç alın, her türlü işinizi görür.
-
90 bin para mi olum ben aylık 90 bin icin sabah uykudan uyanmam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500kya ne var ki düzgün omg
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılımcıyım, ingiltere'de bir ajansa uzaktan çalışıyorum. sterlin'le aldığım için tl'ye vurunca büyük para gibi gözüküyor ama piyasanın çok altında
-
sıfırdan iki milyonluk araç düşünmeyin. önce biraz birikim biraz borçla 800 bin lira civarı bir araç alınır, bir iki sene borcu ödenir biraz daha birikim yapılır sonra 1.5 milyonluk alınır, sonra 2 milyonluk ama birkaç sene sürer bu işler.
2018 sıfır civic alarak başladım, aylık gelirim benzer. tabi 3 yıllık birikim vardı, 300 gram altın birikmişti her ay kenara ata ata, biraz da nakit, biraz borç derken sıfır almıştım ilk aracımı. şu an civic elegance sıfır fiyatı 1.7 milyon.
2020 yılında satıp 2018 Tucson aldım
2024 başında satıp Togg aldım, en ful paket ful opsiyon ekli, sıfır fiyatı 1923 lira, neredeyse 2 milyonluk araç işte. ama 6 yıl sürdü; al öde biriktir sat al...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Temmuz 2024; 0:41:4 > -
Böyle yaza yaza milleti heveslendirdiniz. Şimdi ortalık "Hello, World!" yazan yazılımcılardan geçilmiyor.
Benzer içerikler
- yağmur şimşek ifşa
- podyum park"a nasıl gidilir metro
- küpe nasıl çıkarılır
- boyundan gelen kum sesi
- mevlana pide nedir
- telegram indirim
- dc açıldı mı
- huawei boykot mu
- en ilginç rekorlar
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X