Çavuş
Tarihinde Katıldı
Toplam: 278 (Bu ay: 1)
356148 gün 22 s. 20 dk. kaldı
fb ve trabzonu buyuk takim olarak goren var mi gercekten?
tsyi hic saymamam gerekiyor ona hala 4 buyukler falan diyen var. ts dedigin iyi bir anadolu kulubu, fazlasi yok. fb 20 senedir sampiyonlar ligi yuzu gormemis 11 senedir sampiyonluk gormemis turkiye kupasi alinca ortaligi ayaga kaldiran bir kulup. bu ikisine buyuk demenizin sebebi taraftarlarinin cok olmasi mi? taraftarla mi buyuk olunuyor? ya da tarihine mi bakmamiz gerekiyor? tarihe bakarsak lyon da psgden buyuk bir takim? ama git bi yerde lyon psgden buyuk de dalga gecerler ciddiye almazlar bak dalgana kardes derler. kendimizi kandirmaya gerek yok. ts iyi bir anadolu kulubu fb ise basaksehirin taraftari olan versiyonu fazlasi degil.
asla duş almayin
musluk suyundaki klor kirec agir metaller gorunmeyen bortu bocekler tum hastaliklara zemin hazirliyor, saclarinizi dokuyo yuzunuzde sivilce cikartiyor vucudunuzu kup kuru yapiyo kepek yapiyo, gozlerinizi mahvediyor. bir musluk suyunu kovaya doldurup kafanizi daldirip gozlerinizi acin 15 saniye bekleyin gozleriniz kipkirmizi olucak yanicak. ayni seyi bir de kaliteli marka icme suyuyla yapin farki kendiniz goruceksiniz. tek careniz evinize aritma su baglatip o suyu kaynatip onunla eski sistem surahiden kafaya bosalt seklinde yikanacaksaniz. max 1 ayda fayda gorursunuz. 3 aydir bu sekilde takiliyorum kronik goz alerjim tamamen gitti, saclarim yumusacik ve asla dokulmuyor, sivilce falan kalmadi, gunes lekelerinin cogu gitti, siyh nokta cok azaldi suratimda, surekli var olan vucut kaşintilarim kesildi vucudumdaki kuruluk gitti, bel agrisi sirt agrisi azaldi, yikandiktan sonra cok daha enerjik cok daha ferah hissediyorum, hani denizden ciktiktan sonra boyle bir ferahlama rahatlama gelir ya insana, her yikandiktan sonra oyleyim artik, zihnimin bile rahatladigini hissediyorum. inanmayanlar 1 hafta biraz paraya kiyip icme suyuyla denesin soyledigim şeyi zaten farki gorup kosarak gidip eve aritma baglatacaksiniz
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 256
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.816 (Bu ay: 33)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 136 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic