Şimdi Ara

Aylık 4.000 dolar gelirli projeme ortak arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar aylık 4.000 dolar gelirli projeme ortak arıyorum, sabit her ay 4.000 dolar getirmektedir şuana kadar toplam 16.000 dolar getirmiştir.

Para kripto sistemi ile alınmaktadır dolar olarak alınmaktadır müşterilerin çoğu yabancı.

Aylık abonelik sistemli bir sitedir, her ay aynı gün yeniler kullanıcılar yenilemek zorunda çünkü private olarak sadece 100 kişi kabul ediyoruz. Eğer aynı gün yenilemezse sistem onu çıkartır ve yeni birisi abone olabilir, +400 üye vardır privateyi kaldırsam gelir çok daha artabilir fakat şuan için böyle ilerleyeceğiz ileride belki.

Proje gideri yoktur 0.. detayları pm yoluyla iletebilirim..

İstediğim tutar aciliyetten dolayı 500.000 TL dir sadece, niyesinide telefondan anlatabilirim acil bir durumum vardır.

İstanbuldaysanız yüz yüze görüşme yapabiliriz, aramızda bir sözleşme yapılacaktır güven sorunu olmayacak.

Dediğim gibi aciliyet durumum var biraz proje detaylarını özelden yazanlara iletebilirim sadece ilgileniyorsanız yazarsanız sevinirim.

Soğuk cüzdanıma geliyor ay sonu binance aktarıp çekiyorum ;

• aylık 4k dolar getirin varsa neden 500 bine ihtiyacın var? proje gideri yoksa neden 500 bine ihtiyacın var? proje giderinin olmadığı bir durumda 3 ayda kazanabileceğin parayı neden işin içine bir ortak sokarak karını bölüştüresin ki? bu yazdıklarının hepsi "too good to be true" klasmanına giriyor.

500 bini aldıktan sonra bi şöyle oldu böyle oldu projenin karlılığı düştü diyerek bir dahaki ay ortağına 500 dolar vermeyeğin ne malum?

olayda noktaları birleştiremiyorum. atıyorum biri yetenekli, vasıflıdır işi yapar ama sermayesi yoktur, başka birisi de ortaya sermayesini koyar ortaklaşa bir iş kurarlar anlarım. e burada sen zaten işini oturtmuş kazanmaya başlamışsın, beyaz kanatlı melek misin de işleyen projene karını bölüştürecek ortak arıyorsun? Aylık 4.000 dolar gelirli projeme ortak arıyorum. ayda 4000 dolar kazanan birine bankalar 500 bin lira krediyi kolayca verir, banka sana bu krediyi vermiyorsa sana neden güvenmeliler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 7 Mayıs 2026; 14:11:18 >
    AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• Bu gelire aynı gun 500 bin kredi verir tüm bankalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ayrıca uzun yıllardır üyeyim foruma öyle biriside değilim, sözleşmede hepsini açık açık belirtebiliriz. Sistem uzun süre devam edicektir, etmezse para iadesi verilir. Sistemin uzun süre devam edeceğinide kanıtlayabilirim ilgilenen arkadaşlara.

Parada acil lazım olduğu için eğer bulamazsam kaldırıcam zaten konuyu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllar yıllar once 2009 yılında kendi ilk kurdugum yazılım firmasına birisi ortak olmak istedi. Asgari ücret 450 tl falandı ve ben 1000 tl kazanıyordum. Adam bana müşteri portfoyunu satış becerilerini vs sergiledi. Adam gerçekten işinde iyiydi. Şirketin %60 ını almak istedi. Karlılıgı aylık 3-4 bin e çıkaracağını söyledi. Şirketi kapatıp yeni kurulacak bir şirkete projeyi devir edecektim ve bu yeni şirketin %40 ını alacaktım. Planlandıgı gibi oldu. %40 hisse ile kendi başıma 1000 kazanıyorken 2500 falan kazanmaya başladım. Birkaç ay herşey çok güzeldi

Ancak şirketin %60 hissesine sahip arkadaş kendisi karar alabiliyordu. Ben de kararları ona bırakmış ve yazılım kısmını hallediyordum. Ancak zamanla aldıgım para oldukca düştü. Daha buyuk daha prestijli ofis, temizlik giderleri çay hizmetleri toplantı giderleri şirket aracı vs derken elime 1000 tl kalmaz olmustu. Donra da zamanla hiç para kazanamamaya basladım. Giderler çok artmıştı.

Meğerse bu adam kendi kurdugu toplamtı hizmetleri kendi kurdugu ulaştırma hizmetleri kendi kurdugu diğer firmalardan hizmet alıp nakit ödeyerek parayı paramı kendi şirketlerine aktarmaya başlamıştı. Dava vs açtım. Ortaklıgı sonlandırdım. Şirket 40 bin tl kadar borç da almıştı. Benım payıma 15-17 bin bir borç düşmüştü. Yanı 30 asgari ücret vs. Yıllarca bu borcu ödedim. Birtiğinde çok şükür etmiştim

Özetle muhasebesi sizde olmayan, getirisi belli ama götürüsü belli olmayan, kara değil işin akışına odaklanmayan hiçbir işe girişmeyin. Ortak olmayın. Bu iş aklınıza yatar yatmaz ortak olursunuz olmazsınız ama bu para nereye hangi hizmetlere harcanacak, fikrinizi belirtemeyeceğiniz hiçbir sözleşmeye de bulaşmayın derim.

• Banka kredi vermese de çevrenden birinden bile borç isteyebilir yada onu da ortak edebilirsin soru işareti çok olan bir işte sana güvenilmesini istiyorsun

özelden de cevaplayabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.