Şimdi Ara

[Mutlaka Okuyun] Aykut Kocaman'dan KOCAMAN Şüphe Duyuyorum (!) ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut Kocaman'dan KOCAMAN Şüphe Duyuyorum (!)

Beyler Öncelikle Hepimize Geçmiş Olsun . Ben Bu Sonucun Faturasını Kesinlikle Aykut Kocamana Kesiyorum . Bu Kadar Kaliteli Kadro İle Bu Derece Sona Yaklaştık Ama Bu Adam Ne Yapmaya Çalışıyor Anlamıyorum . Kadroyu Kısıyorda Kısıyor . İlk Gs Maçında (Sanırım Gs Maçıydı) Golü Yedik Stoch'u Öyle Aldı . Resmen Defansif Oynuyorduk . Golü Yer Yemez Stoch'u Aldı . Ve Sonra Gol Attık . Gol Yemeden Alsaydık Gs Üstümüze Gelemezdi O Kadar EMİNİM ! Dünkü Maçta Alex Ve Gökhan Yedeklerde Başladı (Güya Sakatlıkları Var Diye) . Sakatlıkları Varsa, İşe Yaramayacaklarını Düşünüyorsan, 75 Dk Oturtcaksan, Kadroya Alma O Zaman Ve Deli Etme Benim Gibi Düşünen Binlerce Fenerbahçeliyi . Sen Eğer Fenerbahçe Teknik Direktörüysen Dikkat Edeceksin . Sizlerinde Onun Yanlışlıklarını Gördüğünüz Maçlar Olmuştur . Ben Burda Sadece Kısa Dönemindeki Büyük Hatalarından Bahsediyorum . Konuya Devam Edersek Ya Gökhan İle Alex'i Maçın Başından İtibaren Sahaya Koyacaksın . Yada Yedeklerde Bizlere Onları Gösteripte Deliye Çevirmeyeceksin . 75inci Dk Da Alexi Alıpta Bişey Beklememiz Zaten Saçma Olur . Ve G.Gönülün Yerinde Oynayan Orhan Şam'a Kötü Diyemem Ama Kaç Maçta Bu Adamı Oynattı Türkiye Kupası Maçları Dışında ? ! Ki Bu Kritik Maçtaa Oynatıyorsun ! Ve Alex'i Oturtturuyorsun 75 Dk, Ya Yedeklere De Alma Yada Maça Onla Başla, Gerekirse Sonra Alırsın Oyundan !... Artı Selçuk Şahin Kim Oluyor da Böyle Bir Maçta Oynuyor Saçma Saçma Hataları Dolu Tüm Sezon (Eksileri Artılarından %75 Çok) Ben Şuna Hep İnandım Alex'in Ruhu Yeter Gerekirse Koca 90 Dk'da Verdiği Tek İnce Pası Bile . (Örn Gs Maçında Ziegler'e Verdiği Gol Pası) ... Ayrıca Yok Efendim Neymiş Sow İçin Özel Makina Getirtirilmiş Son Maça Büyük Olasılıkla Yetişecekmişmiş . Hani Nerde Sow . Adam Trübünde Miydi Onu Bile Görmedim Şahsen . Sow'u Bıraktım Diyelim Bu Koca Fenerbahçemizin Adam Akıllı 1 Forveti Mi Olmalı ! Sow Gibi 1 Tane Daha Olmalı . Ve Alex İle Gökhan'ın Kadrolar Sayılınca Görmeyip Yedeklerde Görmem Maçın Neticesini Benim Açımdan Gösteriyordu . Ki Diyeceksiniz 2 Adam Yok Diye Mi Gitti Şampiyonluk ;

%30 Öyle,
    %40 Hakem Hataları (Dia'nın Bulunduğu Pozisyona Faul Vermesi, Faul Vermese Mutlak Gol Olabilecek Pozisyon Olacaktı, Vb Hakem Hataları Bizim Çok Çok Aleyhimize Oldu Ki Cüneyt Çakırdan Bu Kadarını Beklemezdim !...)
    %10 Sahadaki Bazı Futbolcularımızın Az Da Olsa İsteksizliği Desem Doğru Olur (Ziegler,Dia,Volkan,Emre Vs Hariç)
    %30 Şanssızlık (Muslera İyi Kaleci Fakat Kale Önündeki Semih Şentürk'ün Kale Önündeki Pozisyonu Kurtarması Ve İlk Yarıdaki Ayağıyla Son Anda Tuttuğu Pozisyon Şans Meselesi Vb Bizim Açımızdan Şanssızlık Sayılabilir)

Velhasıl Çıkan Fatura :

Aykut Kocamanın(!) Bazen Doğrular Yerine Başka Şeyler Düşünmesinde Çıkan Sonuçlarla Giden Şampiyonluk + Zor Günlerde Bile Verdiğimiz En İyi Mücadelenin Sonucu Bu Olmamalıydı ...

Yinede Fenerbahçem'i Tüm Kalbimle Tebrik Ediyorum Ama Keşke Yukarda Anlattıklarım Vs Olmasaydı ...

Dipnot : Başlık Altına Düşüncelerinizi Belirtirseniz Bu Konularda Hepimizin Düşünceleri Belli Olur, Hatta Abartmıyorum AYKUT KOCAMAN'ın Kulağına Da %10 Bile Şans Olsa Gidebilir Neden Olmasın, Burası D.H . Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum Güzel Kardeşlerim ...

• Hakem Hataları %40 Yazmışım %30 Desek (Toplam %100) Doğru Olacak Arkadaşlar . Düzeltiyorum K.Bakmayın ...
  • bir galatasaray taraftarı olarak bir kaç bişeyler karalamak isterim müsadenle..

bence fenerbahçeli futbolcular bu sene ellerinden gelenin en iyisini yaptılar,saha dışında yaşanan olaylar en çok fenerbahçeli futbolcuları etkiledi ama yine de herkesin beklediğinden çok daha iyi bir yerde sezonu tamamladılar.

bana kalırsa öncelikle gerçek fenerbahce sevdası bulunan oyuncular dışında,takımda öncelikle temizlik yapılmalı.bank asya ayarı olan selçuk şahin bence o formayı haketmiyor,beşiktaşın formasından başka forma giymem diyen topuz bu formayı haketmiyor,issiar dia,artık kredisi tükenmiş olan semih,sezon ortasında beni brezilyaya alın diyen bi maç oynayan diğer maç saçmalayan baroni,bienvenu gibi asıl forma aşkı olmayan oyuncular takımdan uzaklaştırılmalı..volkan gibi,gökhan gibi,alex gibi her koşulda fenerbahce için savaşacak olan oyuncular kalmalı.

futbol komitesi değiştirilmeli,bir sezonda patlayan oyuncuları hemen almamalı fenerbahce..sezer öztürk gibi,serdar kesimal gibi belki sadece anadolu klüplerinde oynayabilecek oyunculara servet dökülüyor.serdarın bekirden ne fazlası var ki ? sezerden hiç bahsetmiyorum bile..

aykut hoca oyuncu değişimlerinde çok yanlış yapıyor,hem zamanlaması hem seçimi çok yanlış...he kimi getireceksin ki? türkiyede bence yok,yabancı desen o da şu durumda risk olabilir türkiye'yi tanıma,oyuncuları tanıma,yok alışma yok bilmem ne..bence aykut devam etmeli..

aziz yıldırım..şike sürecinde her zaman dediklerinin arkasında durdu ama yönetimi inanılmaz zayıf..bu da taraftarın gözünde sıkıntıya neden oluyor,58 değişmemeli dedi aziz başkan her konusmasında ama yönetimi hep yan çizdi,federasyonun arkasında durdu vs vs..bence fenerbahcede değişmesi gereken en önemli şey aziz yıldırımın yönetimidir..

yazımı objektif yazmaya çalıştım çokta uzatmak istemedim

• Son maça kadar Aykut Kocaman'ın hep arkasında durdum. Bundan önceki mesajlarımda hep korumaya yönelikti ama Yeni sezona Aykut Hoca ile girmek istemiyorum. Her maç kanser olmaktan bıktım ben. Adamlığına, Fenerbahçeliliğine lafım yoktur ama teknik bilgisi 0. Oyuna müdahalesi 0. Bu sezon kaç maçı geriden gelip de çevirdik Allah için bana söyleyin? Son maçta Semih'e, Selçuk'a 90 dakika nasıl dayanalım? Koysana Bienvenu'yü bu kadar form bulmuşken. Koysana Alex'i. Bizi kanser etmenin manası ne 75e kadar oyuncu değiştirmiyorsun? Mucize mi bekliyorsun 15 dakikada gol olsun diye? Sanki karşında Kasımpaşa var. Bir de Alex'i sokup, Baroni'yi çıkarıyorsun zaten kanser etmişsin, hepten çıldırtıyorsun. Alsana Selçuk'un yerine Alex'i Baroni'yi geriye çek.. Gökhan'ı önceki maçlarda sürekli sahada sürüyoruz. En azından 55-60 dakika oynayıp çıkıyor. En önemli maçta adamı oynatmıyorsun.

Sadece bu maçta değil. Daha birçok maçta hatalı kadroyla çıktı, oyuna hatalı müdahalelerde bulundu. Özer olaylarına girmiyorum bile. Adamı kurtarıcı olarak oyuna sokuyor.. Geçen sezon ilk yarıda Alex'i kasıtlı olarak sürekli kesti, takım yerlebir oldu.. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Adamın değerini anlayınca anca sezonun 2. yarısından itibaren as olarak oynatmaya başladı.. Artık ciddi ciddi kasıtlı yapmaya başladığını düşünüyorum. Adam oyunu okuyamıyor. Ben sürekli kanser olmaktan bıktım... Onun dışında Kadronun da yenilenmesi şart. Dürümcüyle falan olmaz bu işler. Safraları atmamız gerekiyor. Duygusallığı kenara bırakmalıyız. Her sene ya şampiyon ya 2. oluyoruz. 10 senede 8 final kaybetmişiz. Yazıktır günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

bir galatasaray taraftarı olarak bir kaç bişeyler karalamak isterim müsadenle..

bence fenerbahçeli futbolcular bu sene ellerinden gelenin en iyisini yaptılar,saha dışında yaşanan olaylar en çok fenerbahçeli futbolcuları etkiledi ama yine de herkesin beklediğinden çok daha iyi bir yerde sezonu tamamladılar.

bana kalırsa öncelikle gerçek fenerbahce sevdası bulunan oyuncular dışında,takımda öncelikle temizlik yapılmalı.bank asya ayarı olan selçuk şahin bence o formayı haketmiyor,beşiktaşın formasından başka forma giymem diyen topuz bu formayı haketmiyor,issiar dia,artık kredisi tükenmiş olan semih,sezon ortasında beni brezilyaya alın diyen bi maç oynayan diğer maç saçmalayan baroni,bienvenu gibi asıl forma aşkı olmayan oyuncular takımdan uzaklaştırılmalı..volkan gibi,gökhan gibi,alex gibi her koşulda fenerbahce için savaşacak olan oyuncular kalmalı.

futbol komitesi değiştirilmeli,bir sezonda patlayan oyuncuları hemen almamalı fenerbahce..sezer öztürk gibi,serdar kesimal gibi belki sadece anadolu klüplerinde oynayabilecek oyunculara servet dökülüyor.serdarın bekirden ne fazlası var ki ? sezerden hiç bahsetmiyorum bile..

aykut hoca oyuncu değişimlerinde çok yanlış yapıyor,hem zamanlaması hem seçimi çok yanlış...he kimi getireceksin ki? türkiyede bence yok,yabancı desen o da şu durumda risk olabilir türkiye'yi tanıma,oyuncuları tanıma,yok alışma yok bilmem ne..bence aykut devam etmeli..

aziz yıldırım..şike sürecinde her zaman dediklerinin arkasında durdu ama yönetimi inanılmaz zayıf..bu da taraftarın gözünde sıkıntıya neden oluyor,58 değişmemeli dedi aziz başkan her konusmasında ama yönetimi hep yan çizdi,federasyonun arkasında durdu vs vs..bence fenerbahcede değişmesi gereken en önemli şey aziz yıldırımın yönetimidir..

yazımı objektif yazmaya çalıştım çokta uzatmak istemedim

Öncelikle Şampiyonluğunuzu Tebrik Ediyorum Dostum . Selçuk Şahin Meselesine Çok Güzel Değindiniz . Topuz Da Öyle . Dia Hakkında Ki Düşüncelerinize Tam Katılmıyorum Çünkü Adam Kondisyonu Tutturamadı Aykut Kocaman Sağolsun . 1 Oynatıyor 5 Oynatmıyor, Oynatınca Onu Besleyecek Adamı Oynatmıyor Vs . Serdar Bekirden Daha İyi Daha Dayanıklı Akıllı Ama Gelgelelim Bunu Kocaman'a Kimse Anlatmıyor, Anlatmazsanda Zaten O Anlamak İçin Kafasını Yormaz . Aslında Yönetim Değişmeli Düşüncenize Katılıyorum Fakat Yönetimde Ki Transfer Olaylarıyla İlgilenen Bölüm Değişse Daha İyi Olabilir . Selçuk + Bekir + Bienvenü Vs Bu Takımda Yeri Yoktur . Olsa Olsa Zararları Olur Çoğu Maçta . Bienvenü Bir Forvet Ama İyi Forvet Asla Değil (Ts'ye Attığı Gol Bizi Kandırmasın) ... Yazınız İçin Teşekkür Ediyorum ...

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Son maça kadar Aykut Kocaman'ın hep arkasında durdum. Bundan önceki mesajlarımda hep korumaya yönelikti ama Yeni sezona Aykut Hoca ile girmek istemiyorum. Her maç kanser olmaktan bıktım ben. Adamlığına, Fenerbahçeliliğine lafım yoktur ama teknik bilgisi 0. Oyuna müdahalesi 0. Bu sezon kaç maçı geriden gelip de çevirdik Allah için bana söyleyin? Son maçta Semih'e, Selçuk'a 90 dakika nasıl dayanalım? Koysana Bienvenu'yü bu kadar form bulmuşken. Koysana Alex'i. Bizi kanser etmenin manası ne 75e kadar oyuncu değiştirmiyorsun? Mucize mi bekliyorsun 15 dakikada gol olsun diye? Sanki karşında Kasımpaşa var. Bir de Alex'i sokup, Baroni'yi çıkarıyorsun zaten kanser etmişsin, hepten çıldırtıyorsun. Alsana Selçuk'un yerine Alex'i Baroni'yi geriye çek.. Gökhan'ı önceki maçlarda sürekli sahada sürüyoruz. En azından 55-60 dakika oynayıp çıkıyor. En önemli maçta adamı oynatmıyorsun.

Sadece bu maçta değil. Daha birçok maçta hatalı kadroyla çıktı, oyuna hatalı müdahalelerde bulundu. Özer olaylarına girmiyorum bile. Adamı kurtarıcı olarak oyuna sokuyor.. Geçen sezon ilk yarıda Alex'i kasıtlı olarak sürekli kesti, takım yerlebir oldu.. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Adamın değerini anlayınca anca sezonun 2. yarısından itibaren as olarak oynatmaya başladı.. Artık ciddi ciddi kasıtlı yapmaya başladığını düşünüyorum. Adam oyunu okuyamıyor. Ben sürekli kanser olmaktan bıktım... Onun dışında Kadronun da yenilenmesi şart. Dürümcüyle falan olmaz bu işler. Safraları atmamız gerekiyor. Duygusallığı kenara bırakmalıyız. Her sene ya şampiyon ya 2. oluyoruz. 10 senede 8 final kaybetmişiz. Yazıktır günahtır.

Bende İstemiyorum kardeşim . Ya Beynini Yıkasın Kendine Gelsin Yada Futbolla Uğraşmayı Bıraksın . Bizler Yeri Geliyor Saçımızı Başımızı Dağıtıyoruz Sinirden, Gol Atma İsteğinden Ama Aykut Kocaman KOCAMAN BİR RUHSUZ Gibi Oyuna Bakıyor, Oyunu Okuma 0 - Sıfır - 0 !!! . Anca Gol Atınca Hareketleniyor, Bir Kaç Hareket Yapıyor . Kanser Ediyor Dediğin Gibi . Zayıfladım Vallahi Bu Adamın Yüzünden . Kaliteli Kadroyu Aferdersin Defolu Takıma Çeviriyor . Bizler Bunu Haketmiyoruz . Galatasaray Şampiyon Olmamalıydı Demiyorum Onlarda Haketti Fatat Şundan Çok Eminim Zico Vb Biri Olsa Başımızda Biz Çoktan Şampiyonluğumuzu Kutluyorduk . Harbiden Bu Adam Bu Son Maçla Birlike Küllüyen Zarar Verdi, Eksileri Artıları Götürdü Hatta Katladı . Onu Desteyeklere Saygım Olsa Da Bu Yanlışlıkları Görmeliler, Görmelerini Umut Ediyorum ...

• Her kötü sonuçta böyle konular açan sizler fenerli falan değilsiniz küçük morinyolar sizi. Bir b.ktan çaktığınız yok hede hödö. Alex sakatsa kadroya almasınmış ulan kimi alsın altyapıdan adammı cıkartsın kurtarıcı diye. Tek akıllı sizler değilsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Her kötü sonuçta böyle konular açan sizler fenerli falan değilsiniz küçük morinyolar sizi. Bir b.ktan çaktığınız yok hede hödö. Alex sakatsa kadroya almasınmış ulan kimi alsın altyapıdan adammı cıkartsın kurtarıcı diye. Tek akıllı sizler değilsiniz.

Komiksin . Daha Da Komikleşme . Her Kötü Sonucun Ve Her İyi Sonucun Bir Nedeni Vardır . Sakat Adamsa Kadroya Neden Alıyor Afedersin . Sow Da Sakat O Da Kadroda Mıydı Ben Mi Görmedim Yada Sen Çok Şey Mi Görüyorsun . Aksine Tek Akıllı Da Sen Değilsin . Mesajına Teşekkür Edecek Ve Mesajını Destekleyecek Tek Bir Kelime Dahi Yok . Ve Fenerbahçeli Gözüküyorsun . İlginç ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cüneyt çakır bence gayet iyi maç yönetti. diaya topa vurduğu için kırmızı veren hakem, aynı hareketi yapan ujfalusi'ye de kırmızı verdi. son derece tarafsızdı genel olarak. ufak tefek hatalar olur tabiki her maçta. ama maçın kaderiyle oynayacak hatalar yoktu. o yüzden hakem hataları %40 demek yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

cüneyt çakır bence gayet iyi maç yönetti. diaya topa vurduğu için kırmızı veren hakem, aynı hareketi yapan ujfalusi'ye de kırmızı verdi. son derece tarafsızdı genel olarak. ufak tefek hatalar olur tabiki her maçta. ama maçın kaderiyle oynayacak hatalar yoktu. o yüzden hakem hataları %40 demek yanlış olur.

Dostum Objektifce Söyler Misin ? Dia'nın Kırmızı Kart Görmeden Hemen Önceki Pozisyonsa Faul Var Mıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

cüneyt çakır bence gayet iyi maç yönetti. diaya topa vurduğu için kırmızı veren hakem, aynı hareketi yapan ujfalusi'ye de kırmızı verdi. son derece tarafsızdı genel olarak. ufak tefek hatalar olur tabiki her maçta. ama maçın kaderiyle oynayacak hatalar yoktu. o yüzden hakem hataları %40 demek yanlış olur.

Dostum Objektifce Söyler Misin ? Dia'nın Kırmızı Kart Görmeden Hemen Önceki Pozisyonsa Faul Var Mıydı ?

temiz bir pozisyon değil. top baltanın önünde kalıyordu dia ikili mücadele yaptılar. o kararı yardımcı hakem verdi olaya çok yakındı. son olarak dediğim gibi derbi maçını yönetiyor bu hakem. büyük bir yük var üstünde. dışardan bakıldığında ilk izlendiğinde kimse direk faul yok diyemez. kolundan tutup düşürme var gibi gözüküyor ilk izlendiğinde. sonuçta hakemlerin geriye sarıp tekrar tekrar izleme şansları yok. o anda karar vermek zorundalar. ve bir kere hızlıca durdurmadan izlersen o kararı vermelerinde artniyet olmadığını anlarsın. aynı pozisyonda galatasaraylı bir oyuncu olsaydı onada faul verirdi. dikkatli izlendiğinde baltanın dengesini kaybettiğide söylenebilir faul yoktur haklı olabilirsin. bu çok önemli değil. önemli olan maçın kaderine etki etmesi. dianın pozisyonu faul olmasa bile o pozisyon devam etse birşey olmazdı savunma yerindeydi. dia kırmızı gördü dersende bu dianın aptallığıdır. aynı aptallığı ujfalusi de yaptı. böyle önemli maçta böyle saçma hareketler yapmak yanlıştı. tek bir pozisyona takılmaktansa genele bakmak lazım. çok hatalı kararlar verebilirdi hakem. selçuğun golünü verebilirdi. enginin elle müdalesine devam deseydi oda goldü kaleciyle karşı karşıya kalıyordu. yani hakem iki tarafada eşit davrandı. göz açtırmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Her kötü sonuçta böyle konular açan sizler fenerli falan değilsiniz küçük morinyolar sizi. Bir b.ktan çaktığınız yok hede hödö. Alex sakatsa kadroya almasınmış ulan kimi alsın altyapıdan adammı cıkartsın kurtarıcı diye. Tek akıllı sizler değilsiniz.

Dostum adam her maç farklı bir fantezi deniyor. Hanginiz çoğu maç esnasında sövüp saymadınız Aykut hoca'nın taktik bilgisine, doğru söyleyin? Her maç böyle gitmez. Bu mantıkla, bu kafayla CL gruplarına kalamayız. Aykut Hoca kupa finaline yedek ağırlıklı oyuncularla çıkarsa hiç şaşırmam. Takımın iskeletini oluşturan oyuncuları sayın desem, herkes farklı sayar. Çünkü her maç bi fire veriyor. Topçular sakat olmasalar dahi bir farklılık deniyor. Kaç kez sövdünüz Aykut Hoca'ya Özer'i oyuna alırken? Kaç kez bela okudunuz dakikalar ilerledikçe oyuncu değişikliği yapmıyor diye? kaç kez daha maç başlamadan söylendiniz böyle kadro mu olur diye? Kaç kez "size değil Aykut Hoca'ya yenildik" dediniz dürüstçe cevap verin. Bu kadar kanser olacağımıza yeni sezonda tekrar sportif direktörlük görevine devam etsin daha iyi. Kesinlikle bu sezon başarılıyız diyebiliyorum. Çünkü bunca olaya rağmen takıma sahip çıkması, giden oyunculara, kadronun bozulmasına, cellatlara karşı mücadele vermesine rağmen bu takım 2. oldu. Kupada da final oynuyoruz. Sezon başında ilk 5e bile zor sokuyorlardı.. Kulübün çocuğu olması, adamlığına ve Fenerbahçeliliğine hiçbir lafım yok. Şampiyon olsak dahi aynılarını son maçtan sonra yine söylerdim. Ama önümüzdeki maçta acaba nasıl bir kadro çıkaracak, yine sürpriz mi yapacak, fantezi mi yapacak diye düşünmekten yoruldum. Bu sene hiçbir maçta 90 dakika kıçımı sandalyeye rahat rahat koyup izleyemedim. Hep bir heyecan son dakikaya, son saniyeye kadar..

• Adam Aykut Hocayi savunanlarin Fenerbahçeliligini sorguluyor ya. Yok boyle birsey.

Tek bir sey daha,
    Gun gelecek, Bienvenu oyle maclar cikartacak ki, siz de buralarda 'Bienvenu Reyiz. ' diye mesajlar atacaksiniz. Iste ben de o zaman 'Ben demistim.' deyip egomu tatmin edecegim.
  • Bir soru:

Bu zor sezonda Fenerbahçemiz kaçıncı olsa Aykut Hoca'dan şüphe duymazdın.Takım kimsenin beklemediği yerde şampiyonluk maçına çıktı.Bunun faturasını Aykut Hoca'ya kesiyorsan takımın kimsenin beklemediği yerlere gelmesinde kimin başarısı vardır?
  • Öncelikle Galatasarayı tebrik ederim öyle veya böyle şampiyon oldular..

Aykut hocaya söyleyecek tek kelimem olamaz..Yaşadığımız şu saçma süreç boyunca takımı iyi ayakta tuttu..Belki son maç kadrosu daha ofansif olabilirdi ama sakatlıklar engel oldu..

Kadro olarak öncelikle gol yememek için savaşan bir ortasaha çıkarmaya çalıştı hoca.Eldeki malzeme buydu buraya kadar getirdi..

Neyse artık lig ve futbolda temizlendiğine göre bundan sonra futbol konuşabiliriz..
  • Hayatinda forma almayan adamlar Fenerbahce efsanesinin Fenerbahceliligini sorgulayamaz. İsinize bakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draguh

Bir soru:

Bu zor sezonda Fenerbahçemiz kaçıncı olsa Aykut Hoca'dan şüphe duymazdın.Takım kimsenin beklemediği yerde şampiyonluk maçına çıktı.Bunun faturasını Aykut Hoca'ya kesiyorsan takımın kimsenin beklemediği yerlere gelmesinde kimin başarısı vardır?

Çok güzel bir noktaya parmak bastın. Bence takımın şu durumda olmasında en en büyük faktör Aykut hocanindir. Geçtiğimiz senelerde takım kötüyken azizsilin devreye girerdi bu sene o da yok. Hem elindeki kadroyu sonuna kadar kullandı hem de basarıya ulaştı bence kalmalı.
  • Aykut kocaman'a cidden haksızlık ediyorsunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu koşullarda son maça kadar şansı sürdürebildikleri için Aykut hoca ve tüm takım oyuncularımı alkışlarım sadece
  • Fb"nin kadrosu kaliteli filan değildi arkadaşlar kandırmayalım kendimisi Gs"nin kadrosu daha kaliteli bizim bireysel bir kaç oyuncumuz daha üstün ama takım olarak bakılırsa onlar daha iyi.Aykut hoca sene boyunca hatalar yaptı kabulumdur ama son maç yaptığı tek hata iyi oynayan Bien yerine Semih ile başlaması ki onun açısından bakdığım zamanda bununda mantıklı gerekcelerini buluyorum.Son maça yakışmayan tek hareket Dia"dan geldi ve bir senenin emeği çöğe gitti gördüğü amatör kırmızıdan sonra o maç orda bitti.Görmeseydi bana göre her şey çok farklı ilerleyecekdi.
  • Boş bir yazı olmuş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.