Şimdi Ara

Aykut Kocaman ın Kişiliği Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sosyal fobisi olan insanlar kendilerini düzeltme yoluna gitmezse genelde daha önce yaşadığı belli eziklikleri(kötü anlamda demiyorum) ileride çevresine yanlış aks ederler.

Özellikle Aykut hoca çok ön planda olmasından kaynaklı olarak bu yanlış aks edilmeler çok daha fazla yaşanıyor. Ben Aykut Kocaman'ın art niyetli bir adam değildir diye düşünüyorum ama aldığı kararların nereye varacağını kesinlikle kestiremeyen birisi.

Ya psikolojik destek almalı ya da görevi bırakmalı. Ha inşallah bırakmaz, sonuçta Galatasaray camiasının işine geliyor mu geliyor Ama işin doğrusu bu.

Ha psikolojik desteği bir ayıp olarak filanda görmesin kimse, özellikle İngiltere'de ve Avrupa'nın birçok ülkesinde sporcu psikolojisi gibi hizmetler var bolca. Ve bu hizmetler profesyonel olarak veriliyor. Aslında bizim ülkemizde de yaygınlaştırılması gereken bir sistem.

• uppp kişiliksiz olduğunu herkes öğrensin

Orijinalden alıntı: Mishakal

beyler cezamız bitince taraftar istifaya çağıracaktır aykutu az kaldı

intikamımızı çok pis alalım. daha sezon başında bu adamın istifa etmesini istememizi rağmen diretti karaktersiz, etmedi. severek ayrılmayı haketmiyor. öyle bir gönderelim ki feleğini şaşırsın. tabi aziz i de unutmayalım. onada anons yapsana anons yapsana aziz yıldırım anaons yapsana diye bağıralım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.