Şimdi Ara

Ayılmak İçin ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
46.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodkadan tiskinmeme ragmen dün yine içtim adamın gününü rezil ediyor üstünede 3 bira çaktım f-16 verseler patinaja düşürürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`
    Hacı sende baya bi uçmuşun

Cumartesi şarabı iğrençmiş ama sırf sarhoş olmak için içtim sonra Binboa elmalı + 3 bira

Vodka meselesi kişiden kişiye değişir. Dün akşam normalde arasıra vodka götüren biri olarak ilk bardağı aldım ve kokusundan dolayı yutamadım, yuttuğumda ise yutmamla birlikte kusmam bir oldu.
    Onun yerine 2 tane köpeköldüren+gazoz alsaydım kola gibi içerdim, hem de tam anlamıyla kafa yapmış olurdum, sabah kalktığımda baş ağrısı olmazdı. Baş ağrısını tetikleyen vodka...

Benim menüm de böyleydi.

Ayılmak İçin ?

istanblue icmisin ondan biz 3 tane 70lk absolute aldk iyidi baya.istanblue u ewde misafir gelince kolonya die veriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x
    istanblue icmisin ondan biz 3 tane 70lk absolute aldk iyidi baya.istanblue u ewde misafir gelince kolonya die veriyoruz

Bir dahakine onu deneyelim bakalım ne değişecek ?
    İstanblue hakkında çoğu kişi kötü diyor ama Absolut'un kokusu da İstanblue gibiyse onunla da bozuşuruz.
    Öyle birşey ki, kokusu nefret ettiriyor adamı.
  • Madem gövde gösterisi yapıyoruz
    3 Bira 1 35lik vodka sonra yine bira Bütün geceye yaydık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

Vodkadan tiskinmeme ragmen dün yine içtim adamın gününü rezil ediyor üstünede 3 bira çaktım f-16 verseler patinaja düşürürdüm

Bana Boeing verseler uçururdum
  • Karıştırınca çarpıyor. 3 bira + 35lik vodkanın yarısı +1 bira + 2 kadeh viski ........ kafam çatlıyor.
  • quote:

Dün gece arkadaşlarla içtik biraz hala kendime gelemedim ayılmak için ne yapabilirim içtiğim şeyleri yazayımda belki onlara göre özel açıcı şeyler vardır.
    Şarap-bira-votka

Öbür tarafa gidince ayılacaksın merak etme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik

quote:

Dün gece arkadaşlarla içtik biraz hala kendime gelemedim ayılmak için ne yapabilirim içtiğim şeyleri yazayımda belki onlara göre özel açıcı şeyler vardır.
    Şarap-bira-votka

Öbür tarafa gidince ayılacaksın merak etme!

sende bayılırsın
  • Ayılana gazoz bayılana limon
  • vallahi ben 4 efes bira 2-3 bardakda yarım sek istanblue vodkayla evin hertarafını kusmuk yapmayı başardım. yeni sipariş ettiğim nargile + 3 paket winston box'da yardım etti sağolsunlar. Bide dertliyken kokusu sarhoş eder beni. ama yine olsa yine içerim arkadaş! yine kusarım yine halkamı çıkartırım! sabah uyandığımda telefonumdaki fotoğrafları görmekde cabası. ne yapmışım ben öyle ya
  •  Ayılmak İçin ?

Herbiriniz kralsınız,efsane içicilersiniz.ALKIŞ!
    Konu Dışına içtiğiniz her yudumu yazarak burayı midenize çevirdiniz.
    ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ
  • Birşeye de çomak sokup karıştırmayın be kardeşim.
    Rahatsız oluyorsan girme konuya olsun bitsin.

Hayret birşey.

İçen adam zaten bu günahın farkındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galathil
    Herbiriniz kralsınız,efsane içicilersiniz.ALKIŞ!
    Konu Dışına içtiğiniz her yudumu yazarak burayı midenize çevirdiniz.
    ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞ

başlıktan belli değil mi konunun içeriği
    neden girip okudun onca mesajı eh be evladım, azıcık büyüyün yahu...
  •  Ayılmak İçin ?
  • istifra için kuru kahve iç ve doya doya kus denemiştim küçükkene
  • ben çay içtim içme kusuyosun.
  • quote:

Şarap-bira-votka

• istanblue katliam resmen borzoi yada gilbey's cin ile birlikte schweppes bitter lemon en rahatı soğuk olacak 4 tek atıcaksın üstüne 3 carlsberg , canavar gibi
  • 1 Jack Daniels 8 tane extra 4 kişi yas 17

Not: hepsininde dibini gördüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.