Şimdi Ara

Ayılmak İçin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
46.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece arkadaşlarla içtik biraz hala kendime gelemedim ayılmak için ne yapabilirim içtiğim şeyleri yazayımda belki onlara göre özel açıcı şeyler vardır.
    Şarap-bira-votka

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayılmak İçin Ne Yapılmalı?

Alkol tüketimi sonrasında yaşanan ayılma süreci, kişinin vücut yapısı, içilen alkol miktarı ve süresi gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayılma sürecini hızlandırmak için uygulayabileceğiniz bazı yöntemler şunlardır:

• Su tüketin: Alkol, vücudunuzdan sıvı atılmasına neden olur. Bu da dehidrasyona ve baş ağrılarına yol açabilir. Ayılma süreci boyunca bol miktarda su için.
    • Uyku alın: Uyku, vücudunuzun alkolü metabolize etmesine yardımcı olur. Uykusuzluk, ayılma sürecini yavaşlatabilir.
    • Kafein almayın: Kafein, geçici olarak sizi daha uyanık hissettirebilir, ancak aslında ayılma sürecini yavaşlatabilir.
    • Hafif egzersiz yapın: Yürüyüş veya hafif koşu gibi hafif egzersizler, kan dolaşımını hızlandırarak ayılma sürecini destekleyebilir.
    • Sağlıklı atıştırmalıklar tüketin: Muz, fındık ve yoğurt gibi sağlıklı atıştırmalıklar, kan şekeri seviyenizi dengelemeye yardımcı olabilir ve ayılma sürecini hızlandırabilir.

Alkol tüketimini sınırlamak veya tamamen kaçınmak, ayılma sürecini en aza indirmenin en iyi yoludur. Alkol tüketirken şu ipuçlarını izleyin:

• Yavaşça için ve arada su molaları verin.
    • Aç karnına alkol almayın.
    • Sınırlarınızı bilin ve aşmayın.
    • Alkol alıyorsanız, araba kullanmayın veya tehlikeli ekipmanları kullanmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kahve.
  • -çorba
    -kahve
    -ayran
    -soda
    vs aklıma gelmiyor.
    bunlardan sodayla ayran rahatlaman için
    çorbayla kahve kendine gelmen için
    olmadı duşa gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thefockingbird -- 2 Ocak 2010; 23:26:49 >
  • Şekersiz acı kahve tek ilacı.
  • Bu arada çorba işkembe olacak bol sarımsak ve sirke
  • hayata 1 kere gelıyosun ıcmıcende ne yapıcan ıc ıcebıldıgın kadar
  • ıskembe corbası ayılmak ıcın bırebır ne alaka ama ben ayılıyorum
    2.sı ıstıfra etmen lazım ıstıfra etmek ıcınde soda ve meyve suyunu karıstır vısne olabılır eksı olursa daha etkılı olur bol bol ıstıfra eder 30 dakıkaya kadarda kendıne gelırsın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İçmek ve sarhoş olmak istiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler önerileriniz için içimde volkanik olaylar gelişiyo gibi hissediyorum hala yakıyo
    Binboa'nın elmalı vodkasıyla portakal suyunu karıştırdım hiç güzel olmadı
  • Eğer ağzına vodkayı bulaştırdıysan biraz zor ayılırsın.

Dün akşamdan itibaren o iğrenç şeyden nefret ettim. Köpeköldüren'e razıyım, yeter ki vodka olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Eğer ağzına vodkayı bulaştırdıysan biraz zor ayılırsın.

Dün akşamdan itibaren o iğrenç şeyden nefret ettim. Köpeköldüren'e razıyım, yeter ki vodka olmasın...

Biz pilot olduk dün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkıran`

quote:

Biz pilot olduk dün

co pilottum bnde dün
    1 şişe şarap, 5 şişe de extra içilir mi arkadaş üzerine de 2 kadeh rakıyı kalayladım uçuşlara geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

quote:

Biz pilot olduk dün

co pilottum bnde dün
    1 şişe şarap, 5 şişe de extra içilir mi arkadaş üzerine de 2 kadeh rakıyı kalayladım uçuşlara geçtim

Hacı sende baya bi uçmuşun

Cumartesi şarabı iğrençmiş ama sırf sarhoş olmak için içtim sonra Binboa elmalı + 3 bira

• Hala kendime gelemedim içki görmek istemiyorum...
  • quote:

Cumartesi şarabı iğrençmiş ama sırf sarhoş olmak için içtim sonra Binboa elmalı + 3 bira

Vodka meselesi kişiden kişiye değişir. Dün akşam normalde arasıra vodka götüren biri olarak ilk bardağı aldım ve kokusundan dolayı yutamadım, yuttuğumda ise yutmamla birlikte kusmam bir oldu.
    Onun yerine 2 tane köpeköldüren+gazoz alsaydım kola gibi içerdim, hem de tam anlamıyla kafa yapmış olurdum, sabah kalktığımda baş ağrısı olmazdı. Baş ağrısını tetikleyen vodka...

Benim menüm de böyleydi.

Ayılmak İçin ?

• quote:

quote:

Vodka meselesi kişiden kişiye değişir. Dün akşam normalde arasıra vodka götüren biri olarak ilk bardağı aldım ve kokusundan dolayı yutamadım, yuttuğumda ise yutmamla birlikte kusmam bir oldu.
    Onun yerine 2 tane köpeköldüren+gazoz alsaydım kola gibi içerdim, hem de tam anlamıyla kafa yapmış olurdum, sabah kalktığımda baş ağrısı olmazdı. Baş ağrısını tetikleyen vodka...

Benim menüm de böyleydi.

Ayılmak İçin ?

Afiyet olsun dicemde burnundan gelmiş hacım

• soguk su duş kahve açı şeyler
  • quote:

quote:

Benim menüm de böyleydi.

Ayılmak İçin ?

istanblue gerçekten iğrenç birşey ispirtodan farkı yok

• vodka su gibidir yahu nasıl kolay içilmez
    70liğin yarısından sonra uykusu geliyor ama insanın (sızmak da denilebilir)
    takriben 4-5 saat sonra da zımba gibi uyanıyorum tek kötü yanı susatıyor meret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

vodka su gibidir yahu nasıl kolay içilmez

Hacı sorma bide sızdıktan sonra uyandım dolaptaki suyu içtim oda zem zem suyuymuş çok büyük günaha girdim ama bilmeden oldu bizim ev değildi arkadaşların evi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

vodka su gibidir yahu nasıl kolay içilmez

Hacı sorma bide sızdıktan sonra uyandım dolaptaki suyu içtim oda zem zem suyuymuş çok büyük günaha girdim ama bilmeden oldu bizim ev değildi arkadaşların evi.

tüy dikmişsin valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.