Şimdi Ara

Ayfon...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Ayfon...

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • Ne alaka şimdi arkadaş, çevrenizdeki 4-5 kendini bilmez hava atmak için iPhone aldı diye böyle dalgaya vurulması yersiz bence. Tabi ki lafım konuyu açana değil karikatürü çizene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 1 Şubat 2012; 17:56:05 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ShadowEviL

Hayatın adaleti bu kadar ne yapalım.Ben ne yazıkki ezik çocukla aynı durumdayım off of:(

cocuga ezik demek bile yanlış bence sonuçta hangi telefonla konuştugu önemli değil kimlerle ne konuştugu daha önemlidir ıphone statü simgesi görmek cok zavalıca daha acınası bir durum bence he dersenki herkes öyle görüyor evet birkaç sonradan görme öyle görüyor olabilir ama herkes değil

bi anda toplumsal yaramıza dokunasım geldi

• kimse kusura bakmasın başka adam birşeyler başarıp para kazanabiliyorsa (baba mirası kalıp fabrikatör olanlar değil) "ayfon" alabiliyorsa başkası çalışmayıp(belki imkanı yoktu sorgulamak bize düşmez) alacağı para onu ilgilendirir şöyle düşünebiliriz siz lisede çalışıp başarabilirken sizinle aynı imkanda olup haytalık yapan adam yıllar sonra 650 tl alıyorsa ama siz çok para kazanıyorsanız buna kimse itiraz edemez.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    3 hafta önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Hayatın adaleti bu kadar ne yapalım.Ben ne yazıkki ezik çocukla aynı durumdayım off of:(

cocuga ezik demek bile yanlış bence sonuçta hangi telefonla konuştugu önemli değil kimlerle ne konuştugu daha önemlidir ıphone statü simgesi görmek cok zavalıca daha acınası bir durum bence he dersenki herkes öyle görüyor evet birkaç sonradan görme öyle görüyor olabilir ama herkes değil

Yahu tabiki değil. iPhone'u olan üstün mü değil tabi. Sadece Türkiye'deki çekişmenin sonucu bu. Ben zenginim, sen zenginsin muhabbeti.

• quote:

quote:

Hocam öyle değilde özellikle genç yaşlarda böyle olunca insana fena koyuyo arkadaşların yüksek kalitede telefonlar kullanıyo lüx yerlerden giyiniyo ama sen böyle olunca gerçekten çekinmiyo insana çok koyuyo:(
    Bide bunların hepsi leş bi baba yüzonden olunca direk isyan moduna geçiyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone değil ama na denk bir telefon almayı düşünüyorum yakın zamanda. İşim gereği almam gerekiyor. Ve bir telefonu 5-6 yıl kadar kullanıyorum o yüzden iyi bir şeyler almam gerekiyor. Maalesef durumumuz bu ama insanların bana bu şekilde bakmasını da hiç istemem açıkçası... Veledlerle bir tutulmaması gerekiyor herkesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 1 Şubat 2012; 18:26:48 >

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

kimse kusura bakmasın başka adam birşeyler başarıp para kazanabiliyorsa (baba mirası kalıp fabrikatör olanlar değil) "ayfon" alabiliyorsa başkası çalışmayıp(belki imkanı yoktu sorgulamak bize düşmez) alacağı para onu ilgilendirir şöyle düşünebiliriz siz lisede çalışıp başarabilirken sizinle aynı imkanda olup haytalık yapan adam yıllar sonra 650 tl alıyorsa ama siz çok para kazanıyorsanız buna kimse itiraz edemez.

haklısın.neden her zengine laf atarlarki.Not;zengin falan değilim.

• Karikatürü çizen arkadaş kuzey koreye taşınsın bence.

•  Ayfon...

Ayfon...
  • Bendede iPhone var hatta yazıyorum suan ama kimseye hava atmisligimda yok . İsim gereği aldım g ayet memnunum . Kullanmayan bilemez mükemmel telefon

quote:

quote:

Hocam öyle değilde özellikle genç yaşlarda böyle olunca insana fena koyuyo arkadaşların yüksek kalitede telefonlar kullanıyo lüx yerlerden giyiniyo ama sen böyle olunca gerçekten çekinmiyo insana çok koyuyo:(
    Bide bunların hepsi leş bi baba yüzonden olunca direk isyan moduna geçiyorum:(

genç yaşlarda farkındalık olmadıgı için tabii böyle ama ozaman bile olsa birçok kişi arkadaşlarını zengine fakire göre seçmiyor kafa dengine göre seçiyor o yüzden pek takılmayın böyle şeylere ki eğer paraya göre değerlendiren insan varsa ancak kendini rezil eder paraya göre yargılayan adamı kimse sevmez zaten(ben sevmem) ama bu dediklerim sürekli fakir edebiyatı yapanlar içinde geçerli öyle olanlarda sevilmez,kısaca herşeyin fazlası zarar ortayı bileceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.