Şimdi Ara

Evde boş boş dururken yapabilecekleriniz [SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz evde çoğunuz boş boş oturmakta ve ne ile ilgileneceğini bilememektedir, evde oturmak çoğu zaman hayattan kayıp ve boşuna zaman kaybı olarak görülse de isteyenin gayette gelecekte hayatını etkileyebilecek bir hale dönüştürmesi mümkündür. İşte bu yöntemlerden bazıları;

1. Araştırma ve Geliştirme

İstediğiniz bir konuyu hiçbir kısıtlama olmaksızın araştırabilir, geliştirebilir ve uygulayabilirsiniz. Örnek vermek gerekir ise gelecekteki mesleğiniz veya okumak istediğiniz üniversite, yüksek lisans öğretim veya yurt dışına gidiş yolları hakkında çok ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Eğer hukuk okumak isterseniz kanunları inceleyebilirsiniz, örnekler arttırılabilir.

2. Sanal İşlemler ve Arkadaşlık

İnternette site kurabilir, blog yazabilir, bilgisayar programcılığı yapmaya başlayabilir veya internetten yurtiçi veya yurtdışında yaşayan kişiler ile tanışabilir, onlarla arkadaşlık kurabilir, o yerler hakkında bilgi sahibi olabilir ve böyle bir hedefiniz varsa, yolunuzu açabilirsiniz.

3. Ders Çalışmak

Evde sevdiğiniz dersleri çalışabilir ve zevkini çıkarabilirsiniz, çalışma şeklini defter kalem olarak sınırlamayınız, örnek vermek gerekir ise tarihten 2. dünya savaşı konusuna çalışıyor iseniz internetten açıp nu konu ile ilgili filmler, belgeseller izleyebilirsiniz.

4. Enstrüman Çalmak

Eğer enstrüman almaya bütçeniz varsa, kolay çalınabilecek bir enstrüman alıp evde internetten yada kitaplardan verilen metodlar ile kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

5. Evde Spor Yapmak

En azından kendi deneyimlerime dayanarak evde kilo verilip, vücut yapılabileceğinin farkındayım, bir tane ipiniz ve bir çift dumbell yada sandalye ve bazı temel haraketler ile de evde rahatlıkla kaslı bir vücut çıkabiliyor. Ama burada dikkat etmeniz gereken faktörler ise sporun sadece bu işin %25'i olması, uyku, genetik ve beslenme de diğer önemli faktörlerdir.

6. Hayal Kurmak ve Azimlenmek

Hayal kurdukça insan kendini hayallerine programlamış oluyor, azimleniyor ve daha istekli oluyor, bu önemli yöntemlerden biridir. Açın müziği kurun hayallerinizi, diyeceksiniz ne işe yarayacak ama bende bir zamanlar hayallerim için bunları yapıyordum ve o hayallerimde gerçekleşiyor devamlı.

7. İbadet

Evet, inancınıza göre ibadet edin, bu sizi motive eder ve korkularınızı yok eder, genellikle kişilerin iki tip ibadet şekli vardır, birincisi ben bitmişim zaten en azından öbür tarafı kurtarayım, diğeri ise hem bu hayatım iyi olsun hem de diğer hayatım diyenler... Biz ikincisini öneriyoruz, bu arada yoga da ibadettir.

8. Kitap Okumak

Kitap okuyarak hem kelime dağarcığınızı geliştirir, hem daha kültürlü olur, hem de daha çok tecrübe edinirsiniz. Kişisel gelişim kitapları, girişim kitapları size tecrübe katarken, diğer kitaplar da kültürünüzü arttırır.

9. Yabancı Dil Öğrenmek

Bir dil öğrenip, başka bir dünyanın kapısını açan anahtara sahip olabilirsiniz. Sonuçta bir dil bir insan derler.

Sonuç olarak;

Bunları yapmayıp, bu konudan çıktığınızda elinizde koca bir 0 oluyor ve eski hayatınıza devam ediyorsunuz, ama bunları uyguladığınızda;

*Daha tecrübeli,
    *Araştırmaya yatkın,
    *Hızlı okuyan,
    *Kendine güveni olan,
    *Güzel fiziği olan,
    *Daha inançlı ve cesur,
    *En az bir yabancı dil bilen,
    *Bir hobisi olan,
    *Daha sosyal biri olursunuz.

Sağlıcakla.

EDIT: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 16 Ağustos 2016; 22:49:01 >

• Üstad bunlarin hepsini yaptim . Sonuc = yine yalnizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal kurmak en kolayı en iyisi onu yapayım bari.

• Enstruman calmak rahatlatiyo onu yaparim

• Programlama öğrenmede olabilir hocam.
  • evde yalnızken iki şey patlatırım evet bir tanesini bildiniz
  • Ben yaptığımdan biliyorum kullandığınız zaman çok bilmiş gözükeceksiniz hele ki yanlış bilinen bir şeyi düzeltirken herkes size bakacak ve ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boş vakitte ne yapacaz.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.