Şimdi Ara

Aydın - İzmir Otobanda 125cc sym scooter ile yolculuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler her hafta yada 2 haftada 1 ptesi sabah erken 7 gibi aydindan, cuma da gaziemirden mesai cikisi gidip gelmeyi planliyorum. Yaklasik 100 km otobandan. Scooterla giden var mi acaba? Tehlike teskil eder mi yol? Kamyonlardan tirsiyorum tek, 80-90 ile en sag serit ortasindan gidecegim cunku.
    Ayrica otobana giris yasagi var mi 125cc scooterin bir de yolda trafik cevirmesin rezil oluruz yollarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• giriş yasağı varmı bilmiyorum fakat sürekli aynalardan arkanı kontrol et, kamyon vs. geliyorsa nolur nolmaz emniyet şeridine girip ordan devam et.

kamyonun gürültüsü veya egzoz dumanı bile dikkatini dağıtıp kaza yapmana sebep olabilir. bir de kesinlikle ama kesinlikle kask tak
  • Sıkıntı olmaz o yolda değil ama başka ve daha tehlikeli yollarda çok gittim ve hala gidiyorum.Polis vs. o tarz sıkıntıları bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

giriş yasağı varmı bilmiyorum fakat sürekli aynalardan arkanı kontrol et, kamyon vs. geliyorsa nolur nolmaz emniyet şeridine girip ordan devam et.

kamyonun gürültüsü veya egzoz dumanı bile dikkatini dağıtıp kaza yapmana sebep olabilir. bir de kesinlikle ama kesinlikle kask tak

Yakin mesafelerde bile kask takiyorum zaten hayatta kasksiz cikmam. Yol rahat bir yol da, o gidecegim zamanlarda kamyon yogunlugu ne kadar olur tam bilemiyorum.

• koruma ekipmanlarını full tak yardır gitsin
  • devamlı 80 90 gitme şişme yapar çünkü ara ara gaz kesmeni tavsiye ederim neticede ufak hacimli bir motor
  • ölürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bulgaristana araç ile yolculuk
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

devamlı 80 90 gitme şişme yapar çünkü ara ara gaz kesmeni tavsiye ederim neticede ufak hacimli bir motor

Uyari icin tesekkurler. Arada yan ceplere girip yavaslarim yada kimse yoksa arkada

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞuursuzKeş

ölürsün

Ölünecek bir yol degil ya. Duz bir yol. Ecel geldiyse kacari yok ama, kader.

• Biz bundan 4 yıl kadar önce arkadaşımda 100 lük 4 vites kalipso ile
    İzmir aydın gidiş dönüş yaptık bir sorun yaşamadık.
    fazla hızlı gitmedikçe bir şey olmaz.
  • 125lik motor ile 1600 km yol yapan biliyorum.Sıkıntı olmaz.
  • Kamyonlar sürekli sıkıştırır küfür ve ölüm tehlikesi yaşarsın.
    Dip gaz gittiğin için gereğinden fazla yakar motoru zorlarsın.
  • 1199 panigale ile izmir aydın arasını 20 dakikada geçmiştim.
  • Umarım bir R6 R1 veya GSXR1000'in olur
  • ben o riske girmem ben aracımla giderken tedirgin oluyorum kaldı ki motorla gideceksin
  • aydın-izmir otobanı yanılmıyorsam 4 şerit genelde yollar boş oluyor ama ne olur ne olmaz kask falan takıpta çık ama scooter'le gidilmez dostum
  • korkma bişey olmaz, cbf 150 ile asya turuna çıkanlar var.
  • Yazmayi unutmusum. Yazdiktan birkac hafta sonra yolculugu gerceklestirdim. Arac acisindan hicbir sikinti yasamadim. Kamyoncu dayilarla arka arkaya gittik. Onlarin ruzgar kanallarindan da faydalandim guzel oldu. Hedefe varmam 90-100km civarinda ortalama hizla 1 saat 30 dakika kadar surdu. Tek sikintim 5-10 derece olan hava yuzunden 3-4 kat giyinmeme ragmen surus sonrasi 1 saat kadar titreme oldu. Pek tavsiye etmiyorum yani termal giyim de olsa iliklerime isledi soguk. Kis haric rahat olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.