Şimdi Ara

AYAKKABI KOKUSU NASIL YENİLİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım spor pabuçlar eski İzmir körfezi gibi oldu :))

Çamaşır makinasına atıp bi güzel deterjanlı meterjanlı yıkasak ayakkabının başına bir zeval gelir mi?

Siz böyle bir durum ile karşılaştığınızda neler yapıyorsunuz?

Bilinen yöntemler var mı???

YAHU KISACA BU KOKUDAN NASIL KURTULUNUR?? = :)

• ayenen at çamaşır makinasına bir güzel yıka.
    Ancak daha sonra da her gün çorap değiştir.
  • bişey olmaz at.
  • Febréze diye bi olay var koku giderici sprey... Baya işe yarıyo
  • Fasa da var.
  • ooo benden fazla deneyen yoktur herhalde. at makinaya ayakkabiları hiçbirsey olmaz. bana güvenebilirsin.
  • dostum ace kullanma biraz da limon sık içine salla gitsin
    zaten izmir körfezi gibi olmuş ..
    :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm nasıl kokar.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En baba yöntem makineye atmak, ben hep atıyorum 2-3 haftada bir...[:P]
  • Normalde ayakkabının kokmaması için ayakkabı üreticilerinin tavsiye ettikleri : ayakkabıyı sürekli değilde bir gün arala giymek. Böylece daha önceden nemlenen ayakkabının kuruyup koku yapmaması sağlanıyor sanıyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by carli</i>
    <br />Normalde ayakkabının kokmaması için ayakkabı üreticilerinin tavsiye ettikleri : ayakkabıyı sürekli değilde bir gün arala giymek. Böylece daha önceden nemlenen ayakkabının kuruyup koku yapmaması sağlanıyor sanıyorum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
  • bugun ayakkabi boyasi ararken koku giderici sprey de gordum.bi cok marka var.onlari da dene istersen...
  • Yaw İzmir körfezini yakın zamanda gördünüz mü? Rica ederim RICHY'nin ayakkabılarını benzetecek başka bir yer bulun.
    ÇÜNKÜ ARTIK KÖRFEZ TEMİZ
  • Ayakkabı konusuna gelince.Ayakkabıyı makineye atınca ömrü azalır.Ama temizlenir.2-3 haftada bir atmak gerek.Alışınca istiyo meret.Bazıları pudra veya sprey kullanıyor.Benden tavsiye içinde plastik bulunan çoraplarınızı atın.%100 pamuk olsun.Koku yapmaz.
  • çorapsız giyiyosan kokar her gün temiz bir çorapla giyersen hiçbişey olmaz
    bu arada ayakkabıların deri ise sakın atma ben hep spor ayakkabılarımı deri alırım çamaşır makinesine atarsam buruşmuş bişey gibi olur
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FrEaK_BaRoN</i>
    <br />Yaw İzmir körfezini yakın zamanda gördünüz mü? Rica ederim RICHY'nin ayakkabılarını benzetecek başka bir yer bulun.
    ÇÜNKÜ ARTIK KÖRFEZ TEMİZ

+1

Priştina ile konuşmuştum Bostanlı rekreasyon alanının açılışında "2005'de ben buradan denize girecem ona göre" demiştim

o da büyük ihtimalle olur diye söz vermişti...[frndsp]
  • Çamaşır makinasında ayakkabının ne işi var ya? :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mobidik</i>
    <br />Çamaşır makinasında ayakkabının ne işi var ya? :)

valla manyak bir arkadaşım ayakkabıları(bokbasan) hem makineye atıyo hemde çabu kurusun die mikro dalgaya bu gerçek . . .
    Arkadaşım sende ayaklarını tuzla bi zahmet o zaman kokmazlar[evlol]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by barkin</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by carli</i>
    <br />Normalde ayakkabının kokmaması için ayakkabı üreticilerinin tavsiye ettikleri : ayakkabıyı sürekli değilde bir gün arala giymek. Böylece daha önceden nemlenen ayakkabının kuruyup koku yapmaması sağlanıyor sanıyorum
    +1
    +1

• valla tuzu bilmem ama bi anti-perspirant deo denesin belki işe yarar
  • yeni ayakkabı al
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.