Bagajda bir tencere dolusu biber dolması taşımıştım tencere poşete sarılıydı ama yemeğin suyu tencereden taşıp poşettende sızarak bagaj halısına bulaşmış sanırım. Aradan 2 gün geçti şimdi farkettim bagajda ağır bir koku oluşmuş. Kokuyu kendi imkanlarımla giderebilir miyim bagajı kolonyalı bezle falan silsem işe yarar mı sizce? Şuan izinde olduğumdan bulunduğum yerde oto yıkamacı var mı bilmiyorum 1 hafta sonra istanbula döneceğim beklesem koku daha da yayılır mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bagaja dökülen yemek kokusu nasıl geçer
-
-
Ah be hocam bagaj havuzu alsaydınya.geçmiş olsun yıkamacıda hallettir döşömeyi sökmesi gerekebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolma etli miydi, hayvansal ürünler çok ağır koku yapar o yüzden soruyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: jestercatdolma etli miydi, hayvansal ürünler çok ağır koku yapar o yüzden soruyorum
Etli yemek yapacak kadar zengin olan bu forumda takılır mı ?
-
Yayılır ve deli bakteri üretir. Koku daha de beter kokmaya başlıyor Döşeme düzgünce temizlenmedikçe de çıkmaz. Allahtan süt vs değil. Bagaj havuzunu da İstanbula gidince almayı unutmayın. Google maps üzerinden yıldızı bol bi yıkamacıya çekin arabayı
-
Arap sabununu köpürt köpüğü ile sil geçer. taban halısının altına bir vanilya koy
-
Eyvah eyvah. Kokusu taa buralara geldi.
Bagaj paspasını çıkart at. Yenisini al. Metal kısmı sıvacı süngeri, su ve markalı bir çamaşır suyu ile ovala. Köpüğü gidecek kadar durula. Çamaşır suyu kalıntısından zarar gelmez. Kalsın orda bakteri üremesine engel olur.
Geçmiş olsun.
Bagaj döşemesi komple sökülecek saca kadar.
Sac kısımlar komple temizlenecek deterjan/çamaşır suyu ile.
Döşeme mümkünse/ucuzsa yenilenecek, degilse defalarca yıkanacak. Halı yikamacı vs yerlerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sonax koku giderici duzenli kullanildiginda kokuyu geciriyor hocam
Autoclub a götürün derim. Götürenler memnun kalıyor.
-
Döşemeyi kendin temizleyeceğim diye hiç uğraşma, saça kadar sök hocam, ucuzsa değiştir, pahalıysa sanayi tip yıkamacılar var, tüm bagaj halıflekslerini, yalıtımlarını çamaşır yıkar gibi yıkasınlar. sökülmeyen saç ve kauçuk aksamı güçlü bir kimyasalla temizlet(nasıl olsa gözükmüyor, dokuya zarar versen de sıkıntı değil)
yoksa bakteriler gittikçe üreyip yayılıyor, kokuyu gideremez, satmak zorunda kalırsın, alan adam da sıcak havada her arabaya binişinde kulaklarını çınlatır. hayvansal kirlenmeler öyle kolay kolay iflah olmaz. hatta koku gittikçe daha iğrenç bir şekle evrilir. zamanla tüm çöplerin aynı kokması gibi standartlaşır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 20 Mart 2021; 15:55:45 > -
Araç 2016 model caddy.
Bagaj halısı kaç paradır bilmiyorum ucuz birşeyse değiştiririm şimdilik bagaja limon kolonyası döküp bezle ovaladım pis kokuyu biraz bastırdı ama halen kötü koku duruyor.
Döndüğümde iyi bir yıkamacıya uğrayacağım.
Geçmiş olsun öncelikle. Bagaj halısını çıkarın. Bagaj sacını sirke ile silin. Bakteri oluşumunu engeller. Havalandıran. Halıyı önce sirke ile iyice temizleyin. Sonra 3d Orange degreaser veya aspirin gibi bir kimyasallar yıkayıp kuruttun. Hepsini yerine yerleştirmeden önce tüm bölgeye 3d odor elimimator sıkın ve 5 dk havalandırın. Tekrar monte ettikten sonra odor eliminatorü bir kat daha sıkın ve 5 dk daha havalandırın. Eğer tüm bölgeyi yeterli oranda temizledi iseniz koku oluşmaz. Marka vermemdeki neden, ben bu markaları kullanıyorum ve sorun olmuyor. Ama siz istediğiniz ürünleri kullanabilirsiniz.
Basit bir iş değil üstelik üzerinden günler geçmiş, kendiniz hiç zahmet etmeyin.
İşin ehli bir yere götürün.
Benim tavsiyem; -piyasaya göre biraz daha pahalı olsa da- işini çok çok iyi yapan Zieabart' a götürün.
Ben de geçen pazardan turşu almıştım, eve bir geldim turşu suyu bagaja akmış, neyse ki bagaj havuzu vardı.
Bagaj havuzu hayat kurtarır. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİGeçmiş olsun öncelikle. Bagaj halısını çıkarın. Bagaj sacını sirke ile silin. Bakteri oluşumunu engeller. Havalandıran. Halıyı önce sirke ile iyice temizleyin. Sonra 3d Orange degreaser veya aspirin gibi bir kimyasallar yıkayıp kuruttun. Hepsini yerine yerleştirmeden önce tüm bölgeye 3d odor elimimator sıkın ve 5 dk havalandırın. Tekrar monte ettikten sonra odor eliminatorü bir kat daha sıkın ve 5 dk daha havalandırın. Eğer tüm bölgeyi yeterli oranda temizledi iseniz koku oluşmaz. Marka vermemdeki neden, ben bu markaları kullanıyorum ve sorun olmuyor. Ama siz istediğiniz ürünleri kullanabilirsiniz.
Hocam markasını verdiğin ürünlere internetten baktım kaliteli birşeye benziyor fiyatlarıda uygun.
Sipariş edip deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Daha da ötesi pedalların altına kadar akmış olabilir o su. Komple bir temizlik gerekebilir.
-
Evet kalitelidir. Küçük spreyli olanları alabilirsiniz. Kolay gelsin.
Uygulamada sıkıntı yaşarsanız özelden ulaşın. Yardımcı olurum
quote:
Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİEvet kalitelidir. Küçük spreyli olanları alabilirsiniz. Kolay gelsin.
Uygulamada sıkıntı yaşarsanız özelden ulaşın. Yardımcı olurum
Hocam selâmlar, Deri koltuklu bi arabam var,Bmw 5.25
Sizce koltuklar için hangi temizlik ve parlatıciyı
kullanmalıyım ? Teşekkür ederim
Halıya aktıysa halıyı arabadan çıkar. Güzelce yıka ve 1 hafta 10 gün arabaya koyma havalandır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Geçmiş olsun öncelikle. Bagaj halısını çıkarın. Bagaj sacını sirke ile silin. Bakteri oluşumunu engeller. Havalandıran. Halıyı önce sirke ile iyice temizleyin. Sonra 3d Orange degreaser veya aspirin gibi bir kimyasallar yıkayıp kuruttun. Hepsini yerine yerleştirmeden önce tüm bölgeye 3d odor elimimator sıkın ve 5 dk havalandırın. Tekrar monte ettikten sonra odor eliminatorü bir kat daha sıkın ve 5 dk daha havalandırın. Eğer tüm bölgeyi yeterli oranda temizledi iseniz koku oluşmaz. Marka vermemdeki neden, ben bu markaları kullanıyorum ve sorun olmuyor. Ama siz istediğiniz ürünleri kullanabilirsiniz. |
Benzer içerikler
- debriyaj yumuşadı vites geçmiyor
- alkolmetrede alkol çıkmaması için ne yapmalı
- honda civic şanzıman yağı kaç km"de değişir
- en iyi oto radyatör markaları
- ev alırken eft limiti
- renault espace 2024
- reev fancy fiyat
- citroen c4x shine bold fiyat
- yeni passat 2024
- 2025 ötv muafiyet sınırı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X