Şimdi Ara

Ayakkabı ile araba kullanmak yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilmiyorum sizinde böyle bir sorununuz var mı?Ayakkabı ile araba kullanamıyorum.Otomatik kullanırken hiç bir problem yok ama manuel kullanırken de sadece sol ayağımdaki ayakkabıyı çıkartmak zorunda kalıyorum çünkü seri hareket ettiremiyorum araba stop ediyor.Veya kaldırana kadar ne çekiyorum.Aslında ayakkabıyı çıkartmak kundurada problem olmuyor ama spor ayakkabı ve converse de araba sürmemek için bahaneler arıyorum.Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

• Ayakları yıka barı de mıllet ezıyet cekmesın.

Şaka bır yana aracı kullanırken rahatsız oluyorsanız ayakkabı bagcıklarını gevsetın bıleklerınız rahat olacagı ıcın hareket ettırmek daha kolay olacaktır.
  • Allahtan ayaklarım kokmaz.
  • Bildiğim kadarıyla terlikle araba kullanmak yasak. Arkadaşın dediği gibi ayakkabının iplerini bayağı bi gevşek öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

Bildiğim kadarıyla terlikle araba kullanmak yasak. Arkadaşın dediği gibi ayakkabının iplerini bayağı bi gevşek öyle dene.

Hiç öyle birşey duymamıştım. İlk defa sizden duyuyorum. Polis çevirecek ve şöför kapısını açıp "Aaa terlikle araç kullanıyorsun, 61 TL yazayımda aklın başın gelsin" diyecek.

Çok garip valla.
  • FAzla gaz ver madem ne diyeyim,bende tabanı kalın ayakkabı giydiğimde alışana kadar biraz fazla gaz veriyorum.Hemen de alışıyorum yani,siz nasıl alışamıyorsunuz onu da çözemedim.
  • ayaginiz nasil yavas hareket ediyor anlamadim Eger tabani kalin ayakkabi giyiyorsaniz pedali pek hissedemediginizden dozlamayi ayarliyamayabilirsiniz dicem ama convers lede suremiyom demissiniz enteresan. eger sorun dozlamada sorun varsa pedali hissetmek yerine devir gostergesine yada motor sesine gore araci kaldirmaya calisirsaniz sorun kalkacaktir.

birde adidas in adiRacer serisi var ozellikle suruculer icin hazirlanmis pedali daha iyi hissetmek icin olmadi onu dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parmak arasi terlikle kullanmak yasak demiyelim de tehlikeli diyelim. tabani ayaginiza oturmadigindan ayaginizi cektiginizde taban hala pedalda kalabiliyor, terlik ani hareketlerde ayakta rotasyona sebep olabiliyor.

bir adet kundurayi sofor koltugunun altina koyun, arac sureceginiz zaman degistirip surersiniz; yapan tanidigim var.
  • Ayakkabı olarak tabanı ince olan modelleri tercih edin maddi durumunuz iyiyse " car shoe" markasından bir model edinin örnek olarak ;

• quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Ayakkabı olarak tabanı ince olan modelleri tercih edin maddi durumunuz iyiyse " car shoe" markasından bir model edinin örnek olarak ;

teşekkür ederim yardımlarınız için yeni ayakkabı alacağım zaman tabanı ince bir ayakkabı almaya gayret göstereceğim.Benim sorunum aslında biraz alışkanlıktan kaynaklanıyor.Yaklaşık 4 sene önce araba sürmeye yeni başladığımda kısa mesafede araç kullandığımdan dolayı aşağıya hep terlikle iniyordum.Terlikle sürmekte zorlandığım için hep çıplak ayak kullandım ama sonra bu alışkanlık haline geldi şimdi ayakkabı le bile kullanamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: punkypunisher

Arkadaşlar bilmiyorum sizinde böyle bir sorununuz var mı?Ayakkabı ile araba kullanamıyorum.Otomatik kullanırken hiç bir problem yok ama manuel kullanırken de sadece sol ayağımdaki ayakkabıyı çıkartmak zorunda kalıyorum çünkü seri hareket ettiremiyorum araba stop ediyor.Veya kaldırana kadar ne çekiyorum.Aslında ayakkabıyı çıkartmak kundurada problem olmuyor ama spor ayakkabı ve converse de araba sürmemek için bahaneler arıyorum.Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Bende giyinik araç kullanamıyorum.

şaka bi yana ben yazın misafirlik dahil sürekli terlik kullanıyorum.
    ama çıplak ayakla araç kullanmak tehlikeli. bir tanıdığım da sizin gibiydi.gerçi o her ikisinini de kullanamıyordu. bir keresinde frene basacakken ayağı kaymış.frene basamamış. maddi hasarlı kaza yaptı. çok ince tabanlı bez ayakkabılardan başlayarak ayağınızı alıştırabilirsiniz.

• Ben asker postalıyla kullanıyorum be
    postaldan sonra spor ayakkabıyla kullandığım zaman üzerimden bi ağırlık kalkıyor
  • bot kundura spor ayakkabıda hiç bir türlü zorluk çekmiyorum ama terlikle asla kullanamıyorum
  • ilk defada böyle birşey duyuyorum walla hocam kusura bakma ama cidden ok komik yani. banakalırsa olay biraz psikolojik ani senin kafanda bitiyor mevzu. bende yokuş yukarı kaldırmakta zorlanırdım meğer çok kolaymış, bütün iş seri olmak birde rahat olmak.
  • Ayı sorundan bende muzdaribim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.akkaya -- 3 Ekim 2009; 14:44:26 >
  • aga terso musun?

kundurayla rahat kullanıyorsun spor ayakkabıyla sürmemek için bahaneler arayıp kaçıyorsun.Ayakkabısız nasıl sürebiliyorsun peki.Seninki enteresan bir psikolojik durum.
  • Puma,Adidas gibi markaların araba kullanmak için üretilmiş modelleri var.En azından Adidas Porsche Design diye bir ayakkabı kullanıyordum,tabanı ince ve genişti.Birkaç ayak hareketi var geniş tabanı gerektiren(Heyecan ararken)onları rahatlıkla yapabiliyordum.

Bu modellere bile gerek yok tabanı ince ve geniş olsun yeter araba kullanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Puma,Adidas gibi markaların araba kullanmak için üretilmiş modelleri var.En azından Adidas Porsche Design diye bir ayakkabı kullanıyordum,tabanı ince ve genişti.Birkaç ayak hareketi var geniş tabanı gerektiren(Heyecan ararken)onları rahatlıkla yapabiliyordum.

Bu modellere bile gerek yok tabanı ince ve geniş olsun yeter araba kullanmak için.

Gökhan abiAyrıca bir de zengin olup şu meretten almak var, Speedway...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 3 Ekim 2009; 15:35:16 >

• ben sadece botla biraz problem yaşıyorum onunda tabanı kalın olduğu için onun haricinde problem yok
  • Diğer ayakkabıları bilemem fakat terlikle kullanmak gerçekten çok tehlikeli olabilir.
    Hele ki şehir içinde.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.