Şimdi Ara

Ayakkabı ile araba kullanmak yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçektende terlikle araç kullanmak çok tehlikeli.
  • evet terlikle kullanmak tehlikeli. terlik varsa ayağımda, çıkarıp yalınayak kullanmayı tercih ederim ben de.
  • Bende spor ile felan değilde bot ile çok zorlanıyordum başlarda.Mesela kırmızıda duracağm ayağımı gazdan çekip frene koyuyorum diğer ayağımıda debriyaja basana kadar araba dumuş ve stop etmiş oluyordu

Ama şimdi onda bi problem yok şuan tek derdim bilmiyorum başka kimsede varmı ama kalın veya çok sıkı giyindiğimde arabanın içinde sinirli oluyorum elimi kolumu rahat rahat hareket ettiremiyorum,o yüzdende rahat kullanamıyorum aracı.Antalyada 1 hafta araç kullandım bu sene genelde çok çok ince şeyler giyordum bazense üstte hiçbirşey olmuyordu işte o bir hafta belki şimdiye kadarki en rahat sürüşümdü
  • Ben de botlarla hiç kullanamıyorum. Ne freni ne de debriyajı neredeyse hiç hissetmiyorum botların tabanı epey kalın:) Kış mevsiminde okula giderken spor ayakkabı giyip, botları koltuğun arkasına koyuyorum. Otoparkta değiştiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Ben de botlarla hiç kullanamıyorum. Ne freni ne de debriyajı neredeyse hiç hissetmiyorum botların tabanı epey kalın:) Kış mevsiminde okula giderken spor ayakkabı giyip, botları koltuğun arkasına koyuyorum. Otoparkta değiştiriyorum

Sansasyonel imzaların sansasyonel adamı
  • Cırt-Cırtlı diye tabir ettiğimiz ayakkabılar -sandaletlerle de dikkat edin.Uzun yola Cırt-cırtlı sandalet ile çıkma gafletinde bulundum.Cırt-cırtlar döşemeye yapışıyor,bir türlü gazdan çekemiyorsunuz ayağı
  • Bunla kullan baba.

Ayakkabı ile araba kullanmak yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Puma,Adidas gibi markaların araba kullanmak için üretilmiş modelleri var.En azından Adidas Porsche Design diye bir ayakkabı kullanıyordum,tabanı ince ve genişti.Birkaç ayak hareketi var geniş tabanı gerektiren(Heyecan ararken)onları rahatlıkla yapabiliyordum.

Bu modellere bile gerek yok tabanı ince ve geniş olsun yeter araba kullanmak için.

Gökhan abiAyrıca bir de zengin olup şu meretten almak var, Speedway...

Hocam nerden buluruz bu potinleri E-bay'den baktim ama numaralari yok. Canavar gibi valla.

• Tek bir ayakkabıyla sürebiliyorum. Tabanı ince olanlarla. Kalınlarla gazı freni hissedemiyorum. Düz vitese zaten hiç deyinmiyorum bile.
  • terlik dışında her türlü şeyle kullanırım aracı hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, deneyimsizlikten mi kaynaklanıyor diye düşündüm başta ama dört yıldır araç kullanıyormuş konuyu açan arkadaş anlam veremedim açıkçası, ayağa tam oturduktan sonra etkilememesi gerekir gibime geliyor.
  • Gore-tex bot ile araba kullanmış adamım spor ayakkabı sorun olmaması lazım.
  • ilginç... tam psikiyatristlik bir durum
    sanırım askerliğini yapmadın. askerde şoför olmamanı dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmonse -- 3 Ekim 2009; 19:50:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulker

quote:

quote:

Puma,Adidas gibi markaların araba kullanmak için üretilmiş modelleri var.En azından Adidas Porsche Design diye bir ayakkabı kullanıyordum,tabanı ince ve genişti.Birkaç ayak hareketi var geniş tabanı gerektiren(Heyecan ararken)onları rahatlıkla yapabiliyordum.

Bu modellere bile gerek yok tabanı ince ve geniş olsun yeter araba kullanmak için.

Hocam nerden buluruz bu potinleri E-bay'den baktim ama numaralari yok. Canavar gibi valla.

ralli ayakkabısı

• ince tabanlı aykkabı önerisi kafama yattı hemen kendime bir ince tabanlı spor aykkabı alacağım.Ama benim sorunum esasında topuk tabana dayalı sadece ayağımın ucunu debriyajdan çekiyorum ayakkabı varken ayağımda bileğimi sıkıyor ve kaldıramıyorum.Çıplak aykla hiç bir problem yaşamıyorum.Ama converse ile okula gitmek tam bir işkence.Arabanın içinde ayakkabıyı giyip çıkarmak baya bir iş.
  • Fazla sıkma sende. Ya da ayakkabıyı bağlama hiç. Converse ile araba süremiyorsan ne diyem yav. Converse'de ayağını bağlama süper sürersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: bulker

quote:

quote:

ralli ayakkabısı

85 liraya 2 .el buldum ama, 2. el.Bu da diğer bir bulduğum...

http://www.sahibinden.com/sparco_ayakkabi-90WQQaXQQ15500923WQQpXQQdisplayitem&keyword=sparco

Ve, en güzeli(ağlamak istiyorum, parasızlığın gözü kör olsun)

http://www.sahibinden.com/rci_ozel_yaris_ayakkabisi-41WQQaXQQ16955192WQQpXQQdisplayitem&keyword=yarış%20ayakkabısı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.