Bildirim
Ayak topuğum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
midem kalktı
_____________________________ -
kalktı (midem)
pc basinda yemek yiodum ss atmasaydiniz keske doymadan biraktim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Neden ayağım çok temizdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tabanı kötü olan muhtemelen plastik tabanlı bir spor ayakkabı kullanımına bağlı olarak, gelişen bir nasır olayı ile karşı karşıyayız. fi zaman önce, göbek deliğinde neden pamuk birikir konusu açmıştım dh'de bu aklıma geldi şu an. biriken pamuklarla yastık yapmaya karar verdim gibilerinden bir konum vardı ama üzerinden o kadar çok zaman geçti ki, database'in içinde bulmak mümkün olmasa gerek..
Ayak topuklarinı her zaman ayak törpüsü ile törpüle ve her duştan sonra ayak kremini sürmeyi ihmal etme . Topuklarin yumuşacık olucak
Basur olsan kıçını mı gösterecen iğrenç ?
Ne alaka
törpü yap
nasır oluşmuş topuk taşı isimli üretilen maddeyi alıp duşta, ayakların yumuşadıktan sonra kullanırsan geçecektir geçmiş olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt