Şimdi Ara

Ayak Fotosu Atmak İsteyen Kızın Amacı Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayak fotomu atayım mı dedi. Ben de evet dedim. Ama önce ojeleri sürmem lazım sonra atarım dedi. Şimdi ben ne diyim ayaklarını yalayayım mı diyim sexting mi başlatayım. Asla ayak fetişi değilim ama kızın ne istediğini çözmeye çalışıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayak Fotosu Atmak İsteyen Kızın Amacı

Bazı kızlar ayaklarının fotoğraflarını daha çok erkeklerle paylaşmaktadır. Bu eylemin çeşitli nedenleri olabilir.

Ayak Faşisti Nedir?

Ayak faşisti, özellikle kadınların ayaklarına ilgi duyan ve bunlarla uyarılan kişilerdir. Bazı kızlar, ayak faşistlerinin ilgisini çekmek ve bu kişilerle iletişim kurmak için ayak fotoğrafları paylaşabilirler.

Ayak Fotosu Erkek

Kızlar, erkeklerin ayaklarına ilgi duyabileceklerini bildikleri için ayak fotoğrafları paylaşabilirler. Bu fotoğraflar, flört amaçlı veya sadece ilgi çekmek için gönderilebilir.

Diğer Nedenler

Ayak fotoğrafı paylaşmanın başka nedenleri de olabilir, örneğin:

• Para kazanmak: Bazı kızlar, ayak fotoğraflarını satarak para kazanabilirler.
    • Sosyal medya beğenisi almak: Kızlar, ayak fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak beğeni ve takipçi kazanabilirler.
    • Kendini ifade etmek: Bazı kızlar, ayaklarının fotoğraflarını paylaşarak kendilerini ve cinselliklerini ifade edebilirler.

Ancak, ayak fotosu paylaşmanın bazı riskleri olduğunu da unutmamak önemlidir. Bu riskler şunları içerir:

• Çıplaklık yayma suçlamaları
    • Taciz veya siber zorbalık
    • Kişisel bilgilerinin kötüye kullanılması

Ayak fotonuzu paylaşmayı düşünüyorsanız, potansiyel riskleri dikkatlice tartmanız ve buna değip değmeyeceğine karar vermeniz gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ayak fetişi olsan duramazsın. ayak fetişistidir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

ayak fetişi olsan duramazsın. ayak fetişistidir o.
    Esprini yaptığına göre konu hakkında yorumun varsa yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de kıza ayaklarının fotosunu at. Tepkisine göre ne istediğini anlarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HAHAHAHAHA o ne lan Öyle söylüyosun ki sanki tanımadığın biri sana pat diye böyle bi mesaj atmış

Benim tahminim önceki partnerlerinden birisi böyle şeyler istediğinden senin de ilgini çekeceğini düşünmüştür. Ama nasıl bi diyalog geçti de böyle bi şey yazdı, havadan sudan konuşurken pat diye yazmamıştır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 22 Temmuz 2019; 8:40:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

HAHAHAHAHA o ne lan Öyle söylüyosun ki sanki tanımadığın biri sana pat diye böyle bi mesaj atmış

Benim tahminim önceki partnerlerinden birisi böyle şeyler istediğinden senin de ilgini çekeceğini düşünmüştür. Ama nasıl bi diyalog geçti de böyle bi şey yazdı, havadan sudan konuşurken pat diye yazmamıştır herhalde
    Pat diye yazdı moruk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kırılmış Tüfek

Pat diye yazdı moruk.

Alıntıları Göster
    Nasıl ya

Öncesinde herhangi bi diyalog yok muydu? Kızı nereden tanıyosun, ne gibi bi ilişki alaka var aranızda, hiçbir bilgi vermemişsin ki bi yorum yapalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl ya

Öncesinde herhangi bi diyalog yok muydu? Kızı nereden tanıyosun, ne gibi bi ilişki alaka var aranızda, hiçbir bilgi vermemişsin ki bi yorum yapalım

Alıntıları Göster
    Ay elim buruştu kışlık domates hazırlamaktan elim dedi. Ben de atsana fotosunu ne olmuş eline göreyim dedi. İşte ondan sonra konuda diyalog geçti aramızda.

• quote:

Ay elim buruştu kışlık domates hazırlamaktan elim dedi. Ben de atsana fotosunu ne olmuş eline göreyim dedi. İşte ondan sonra konuda diyalog geçti aramızda.

Alıntıları Göster
    Tuhaf Sadece ilgi istiyor da olabilir ama, yine de yürü derim

• quote:

Tuhaf Sadece ilgi istiyor da olabilir ama, yine de yürü derim

Alıntıları Göster
    Hocam bir de şu ayrıntı var, onun adı Sabiha ama ben kadın sahip anlamına gelen Sahiba diyordum.

• hocam kızın ayaklarının fotosunu konuya koyda inanalım no ss no güven bizim gibi ayak faşisti olan insanları sevindir
  • quote:

Hocam bir de şu ayrıntı var, onun adı Sabiha ama ben kadın sahip anlamına gelen Sahiba diyordum.

Alıntıları Göster
    BDSMci olduğunu falan mı düşündü acaba

Bence bu son söylediğinle kesin alakası vardır

• Ayağı görmeden yorum yapmak doğru olmaz.

• Önce bir foto atsın, sonra sende o fotoyu bizimle paylaş ona göre konuşalım. Şöyle birşey olmasın kızın ayağı;

Ayak Fotosu Atmak İsteyen Kızın Amacı Nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 88mph -- 22 Temmuz 2019; 9:56:26 >
  • hocam manita söz konusuysa ayaklarından tut kulak uclarına kadar :**
  • tüfeginiz kırılmış hocam bu satten sora bişi yapamazsınız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 22 Temmuz 2019; 10:22:27 >
  • Daha önce bir kızla buna benzer bir durum yaşadım ve kızla konuşmayı jet hızıyla kestim ayaktan zevk alan insanın kendine saygısı yoktur. O insan o iğrençlikle gider çamur da yer. Şu ayak mevzusu kadar iğrendiğim, beni cinsellikten soğutan başka bir olay yoktur.

• Hocam yanlış anlamayın ama hem sözlerinizden hem poponuzdan slave fetişizminiz var sanmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlokShot -- 22 Temmuz 2019; 10:52:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Daha önce bir kızla buna benzer bir durum yaşadım ve kızla konuşmayı jet hızıyla kestim ayaktan zevk alan insanın kendine saygısı yoktur. O insan o iğrençlikle gider çamur da yer. Şu ayak mevzusu kadar iğrendiğim, beni cinsellikten soğutan başka bir olay yoktur.
    Aynen leşsss

• iamburak kullanıcısına yanıt
    Ayak gerçekten çok çirkin bir şey, 40 derece sıcakta bile çorap giyerim ayaklarımı görmemek için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.