Şimdi Ara

AYAK BİLEKLERİM sürekli ÇITIRDIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
20.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, yürürken böyle bileklerimden sürekli çıt çıt çıt sesler geliyor. Sebebi ne bilmiyorum, doktora felanda gitmedim. Başına gelen/bilen varmı?

Hani, kemiklerim güçsüz, kalsiyum eksikliğinden böyle oluyor diyeceğim ama, fazla süt içen birisiyim. ( Su yerine süt içtiğimi hatırlarım eskiden )

İlginç yani?

• benimkilerde burkuluyoor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: agili

benimkilerde burkuluyoor:(
    Aynı sorun bende de var. Yürürken sürekli çıtlıyor.
  • Diş macunu sür kuruyunca üstüne otur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ¤ Legolas ¤

Diş macunu sür kuruyunca üstüne otur.
    benim bileklerde öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

benim bileklerde öyle

Alıntıları Göster
    Sürekli asosyal gibi pc başında oturmaktan oluyor sanırm. Kemikleriniz artık işlerini yapamamamya başlıyor.. Arada bir dışarı çıkın falan beyninize kan gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Sürekli asosyal gibi pc başında oturmaktan oluyor sanırm. Kemikleriniz artık işlerini yapamamamya başlıyor.. Arada bir dışarı çıkın falan beyninize kan gitsin

Alıntıları Göster
    benımde sağayakbaş parmagım oyle arada da agrıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak kemiğimde çıkıntı var
    6 yıl önce açıldı
    Ayak parmaklarım bembeyaz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden

Alıntıları Göster
    Sürekli oturmaktanmı diyorsunuz...Yüzerkende mesela, bazen sağ / sol farketmiyor ( Ama genelde sol ) böyle yarım saatten fazla yüzüp, çokta hızlı gitmeye kalkarsam feci bir kıramp giriyor baldırlarıma. Normalmidir acaba...

Yahu 19 yaşındayız sanki 50-60 yaşındaki gibi şeyler oluyor ilginç ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Sürekli oturmaktanmı diyorsunuz...Yüzerkende mesela, bazen sağ / sol farketmiyor ( Ama genelde sol ) böyle yarım saatten fazla yüzüp, çokta hızlı gitmeye kalkarsam feci bir kıramp giriyor baldırlarıma. Normalmidir acaba...

kramplar ters hareketten oluoo bazen kendim bile yapıyorum krampları snra acısını çeken benim ama

yürürken bileklerim burkuluyor çevrdikçe çıt çıt ötüyor aynn

kıkırdak erimesi başlangıcımı diye düşünmyor değili hani
  • quote:

quote:

kramplar ters hareketten oluoo bazen kendim bile yapıyorum krampları snra acısını çeken benim ama

Alıntıları Göster
    Ben yüzmeye gidiyorum. Arada sırada bacağıma kramplar giriyor. Bunun sebebi az oksijen alma olabilir.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bi doktora danısıp sormak lazım nedir diye ;?? bu tür sesler bir seyin işaretçisidir ama

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

bi doktora danısıp sormak lazım nedir diye ;?? bu tür sesler bir seyin işaretçisidir ama

Alıntıları Göster
    neyin işaretçisi merak ettim şimdi. Belki kireçlenme vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kıl dönmesi bile olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

kıl dönmesi bile olursun

Alıntıları Göster
    bikaç gün önce crax yediysen belki ondan da olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

bikaç gün önce crax yediysen belki ondan da olur

Alıntıları Göster
    Benim de ayak bileğim ayağımı çevirdikçe çıt çıt çıt çıtlıyor sürekli. ama yolda yürürken falan olmuyor. dizimde de var böyle.
  • En fazla yuruyemessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

En fazla yuruyemessin
    idmansızlıktan hamlamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

En fazla yuruyemessin
    Ben 2-3 yıl önce ayağımı çok fena burkmuştum.Bundan sonra ayak bileğimi her 360 derece döndürüşümde ses çıkıyor.Ayrıca yürürkende arasıra çıtırt diye ses çıkıyor ,öyle hafif bir ses de değil yani hırsız olsam 10-15 defa yakalanırdım sırf bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

hareketsiz kalmaktan dolayı oluyor. pc başında çok mu vakit geçiriyorsun ? özellikle kıpırdamadan

Evet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Ben 2-3 yıl önce ayağımı çok fena burkmuştum.Bundan sonra ayak bileğimi her 360 derece döndürüşümde ses çıkıyor.Ayrıca yürürkende arasıra çıtırt diye ses çıkıyor ,öyle hafif bir ses de değil yani hırsız olsam 10-15 defa yakalanırdım sırf bu yüzden.

Alıntıları Göster
    Pc başında oturmayla alakası yok. Aynı sorun bendede var fakat pc başında otururken ayaklarım sürekli hareket halinde olur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.