Şimdi Ara

AYAK BİLEKLERİM sürekli ÇITIRDIYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Antrenmandan önce ısınırken bende de oluyor..
  • Bu bahsettiğin ses ara sıra bendede oluyo her zmnda merak etmişimdir ama bi türlü doktora gidemedim.Sürekli olmasada arada bi başliyo merdiven çıkarken falan çıt çıt çıt insan huylanıyor sebebini öğrenirsen bilgilendir bizide
  • bende de var.uzmanlik alani olmayan bir Doktora sordum agri yoksa muhim degil dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

bende de var.uzmanlik alani olmayan bir Doktora sordum agri yoksa muhim degil dedi

Bende ağrı yok o halde pek ciddiye almamak lazım...
  • Ayni sorun bende de var ....

Sanirim kreclemeden kaynaklaniyor !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Ben 2-3 yıl önce ayağımı çok fena burkmuştum.Bundan sonra ayak bileğimi her 360 derece döndürüşümde ses çıkıyor.Ayrıca yürürkende arasıra çıtırt diye ses çıkıyor ,öyle hafif bir ses de değil yani hırsız olsam 10-15 defa yakalanırdım sırf bu yüzden.

Oha ! Zombi !
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Ben 2-3 yıl önce ayağımı çok fena burkmuştum.Bundan sonra ayak bileğimi her 360 derece döndürüşümde ses çıkıyor.Ayrıca yürürkende arasıra çıtırt diye ses çıkıyor ,öyle hafif bir ses de değil yani hırsız olsam 10-15 defa yakalanırdım sırf bu yüzden.

?????
  • Benimkiler çatırdıyor resmen. ama bunun bir sorun olmadıgını uzman bir doktordan öğrendim.
  • bende de var yanlız hareketsiz kalmakla bir ilgisi yok... kendimden biliyorum sürekli hareket halindeyim
  • Takam kafana önemli bişey değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¤ Legolas ¤ -- 1 Ağustos 2010; 18:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Sürekli asosyal gibi pc başında oturmaktan oluyor sanırm. Kemikleriniz artık işlerini yapamamamya başlıyor.. Arada bir dışarı çıkın falan beyninize kan gitsin

Kickboxla uğraşırım ancak bende de oluyor bazen
  • eklemler ile ilgili olabilir. ısınmadan zorlarsanız vs.
  • beyler ayni sorun benim el bileklerimde var ya, durduk yere citirdiyor. hafif bir harekette cit cit. ilerde kireclencek ugras dur sonra :(
  • Benimkilerde hareket ediyor yürürken anlamadım gitti...
  • Aynısı benede var dr gittim kiloma fazla dedi o zamanlar kilom 103 boy 186 idi şimdi kilo 107 çatır çutur yürüyorum.
  • konu hort olmasın ama yazacağım :)
    karate ile uğraşıyorum, 3 ay önce sağ ayağımdan sakatlandım. 2 ay karateye ara verdim. hastalık düzelti ancak sağ ayak bileğim her adımda çıtlamaya başladı. otururken ayağımı sallasamda çıt çıt sesler geliyor. ayağımda güç azalması hissediyorum. umarım ileride sıkıntı çıkartmaz.
    bununla ilgili doktora giden varmıdır? tedavi olan vb.?? glokosamin önermeyin sakın.
  • Arkadaşlar bendede var bu sorun. Dün sağ ayağım böyle çıtlayacak gibi oldu çıtlasa rahat edicem dedim bugün çıtladı böyle ayağım sanki boşaldı. Bu sorun gittikçe arttı. İki aydır eğilsem çıt doğrulsam çıt. Haftada bir veya iki kerede böyle dizlerim ve ayaklarımda aşırı derecede ağrı oluyor. 3 ay önce bu haftda 3 oluyordu. İşe gdip gelirken 30 dk otobüste ayakta duruyordum ağrı allah ağrı. İşte akşama kadar otur. Bu ağrı ve çıtlama sorunları aşırı derecede arttı. Calcimax d3 başladım bugün çok kötü yaw.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birakin citlasin benimde arada citliyor

• Hort mu desem sorun mu bilemedim.
  • Doktora gidicem dedim ama diz boşluğun arasında su varsa şırınga ile alıyorlarmış. Korktum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.