Şimdi Ara

Ayağım acayip şişti [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
19.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beyler orada topuk gibi duran şişlik ayak bileğimde.kaykay sürerken ayağımda converse vardı, arkadaşın tahtada kötüydü hareket var pop shuv-it diye onu yapmaya çalışırken ayağım kaydı yere diklemesine vurdu bende ayağımın üstüne dik şekilde yere saplanmışken düştüm.sonuç bu saatler geçmesine rağmen hala şişiyor.ne yapmalı, buz koydum.

edit:ayağımda converse olduğunu söylememin nedeni coverse tahtayı tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 20 Nisan 2012; 1:47:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

çok şişmiş. topuk gibi duruyo. biri gelir şimdi em orayı der.

hemde ne topuk üzerine dokununca altı boşmuş gibi geliyor sanki.altında hava var sanki .
  • em orayı
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Şişlik aslında çok büyük değil hasar gören yerde kemik var ve kemiğin bulunduğu bölge şişmiş. Buz koy ağrı var ise ağrı kesici kanı orada toplayan kremlerden kullanmalısın

Orijinalden alıntı: Panini

ağrı sızı var mı la

fazlasıyla.üzerine basamıyorum ayağımın.sanki 2 kemik birbirine batıyormuş gibi oluyor.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

hemde ne topuk üzerine dokununca altı boşmuş gibi geliyor sanki.altında hava var sanki .

bir doktora göser çatlak falan olabilir.eger çatlak varsa 1 ay üstüne basmayı 6 ayda skate yapmayı unut

• quote:

quote:

ağrı sızı var mı la

fazlasıyla.üzerine basamıyorum ayağımın.sanki 2 kemik birbirine batıyormuş gibi oluyor.

geçmiş olsun ya kırık ya çatlak.
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Hemen buz koy. 10 dakika koy. 10 dakika dinlen. 10 dakika 10 dakika dinlen. 3 seans yap böyle.

&gt;&gt; - Anesthesia` - &lt;&lt;
  • quote:

quote:

ağrı sızı var mı la

kırık olsa duramazsın kolum kırılmıştı ordan biliyorum başka ne olur bilemem kesin git doktora...

Orijinalden alıntı: armor_93

Şişlik aslında çok büyük değil hasar gören yerde kemik var ve kemiğin bulunduğu bölge şişmiş. Buz koy ağrı var ise ağrı kesici kanı orada toplayan kremlerden kullanmalısın

ne kadar sürede geçer acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

quote:

bir doktora göser çatlak falan olabilir.eger çatlak varsa 1 ay üstüne basmayı 6 ayda skate yapmayı unut

sende mi skate yapıyorsun? zaten artık hareket yapamıyorum 6 ay ara verip yeniden öğrenmeye çalışıyorum her seferinde daha da zorlaşıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: speech

quote:

quote:

ağrı sızı var mı la

geçmiş olsun ya kırık ya çatlak.

kırık olsaydı yerimde duramazdım.çatlak belki vardır.kırık olsaydı yerimde duramazdım.çatlak belki vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Hemen buz koy. 10 dakika koy. 10 dakika dinlen. 10 dakika 10 dakika dinlen. 3 seans yap böyle.

bunu saatlerdir yapıyorum işe yaramadı.

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Röntgen çekilmeden hiç kimse birşey diyemez.

yarın ilk iş sabah erkenden röntgen çektircem.

quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

ya kırık yada çatlak.

kırık değilde çatlak olabilir.bir kere sinirliyken ayağımı ere vurmuştum topuğum çatlamıştı o kadar acı hissemedim ama kırık olsaydı yerimde duramazdım heralde.

• quote:

sende mi skate yapıyorsun? zaten artık hareket yapamıyorum 6 ay ara verip yeniden öğrenmeye çalışıyorum her seferinde daha da zorlaşıyor.

hayır yapmıyorum fakat azcok ilgiliyim ve bunun dışında ayak burkmaları,çatlamaları ve biimum bilek yaralanmaları hakkında fazla tecrübeliyim

artı olarak sen dediğim dinle git doktor baksın yarım veya tam alçı yapacak(muhtemelen tam) hemen elastik bandajla sar(umarım sporcuların can dostu elastik bandaj vardır evde)

ayrıca çatlaksa öyle 1 hafta toparlanacagını sanma ki o şişliğin boyutuna göreve kemikte şişmiş diyosun muhtemelen kılcal çaylak vardır.sen ne kadar üstüne basarsan o şişecektir

2.haftadan sonra ascok ustune basabilirsin 3.haftadan sonra istersen doktor durumuna göre alçıyı çıkarır ama tam olarak iyileşmen 1 ayı geçer tabi bide her zorladıgında ağrı yapacaktır 4-6 ay arası

çatlak değilse enfazla 10 günde kendine gelirsin(hiç zannetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 20 Nisan 2012; 2:11:47 >

• Orijinalden alıntı: hahayouaredead

Şişlik aslında çok büyük değil hasar gören yerde kemik var ve kemiğin bulunduğu bölge şişmiş. Buz koy ağrı var ise ağrı kesici kanı orada toplayan kremlerden kullanmalısın

En fazla 1 haftada toparlanır.

quote:

hayır yapmıyorum fakat azcok ilgiliyim ve bunun dışında ayak burkmaları,çatlamaları ve biimum bilek yaralanmaları hakkında fazla tecrübeliyim

artı olarak sen dediğim dinle git doktor baksın yarım veya tam alçı yapacak(muhtemelen tam) hemen elastik bandajla sar(umarım sporcuların can dostu elastik) bandaj vardır evde

var ama bulamıyorum.çorapların durduğu yerdeydi ama taşındıktan sonra ilk kez lazım oldu kim bilir nerede.atılmış bile olabilir.

zaten geçenlerde kickflip denerken arka ayağımı yine burkmuştum taila yamuk bastım landlerken.

• Orijinalden alıntı: armor_93

En fazla 1 haftada toparlanır.

umarım daha erken geçer ama yarın rapor alıp evde dinlenmek bana iyi gelir bahane olur bu benim için.

• quote:

quote:

quote:

artı olarak sen dediğim dinle git doktor baksın yarım veya tam alçı yapacak(muhtemelen tam) hemen elastik bandajla sar(umarım sporcuların can dostu elastik) bandaj vardır evde

var ama bulamıyorum.çorapların durduğu yerdeydi ama taşındıktan sonra ilk kez lazım oldu kim bilir nerede.atılmış bile olabilir.

zaten geçenlerde kickflip denerken arka ayağımı yine burkmuştum taila yamuk bastım landlerken.

aynı ayak mı olmuştu?arka ayak ne demek?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.