Şimdi Ara

Ayağım acayip şişti [SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
19.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Büyük ihtimal çatlamıştır. Çatlamada şişiyor benim bildiğim fena da acı veriyor özellikle ertesi gün

umarım çatlamamıştır.sınavlara az kaldı .

acıkcası muhtemelen çatlamıştır hatta fotografı gördükçe eski çatlak bileğim sızlıyor içim gıcıklanıyor

çatladıysa asosyal dh'li haftalar beni bekler.

valla işin cok sıkıcı oluyor özellik tualete gitmek yemek yemek bile büyük iş olunca öyle malak malak oturuyosun ki dh tad vermiyor 3.günün sonunda televizyona yöneliyorsa sabah programları beynin burnundan akmasını sağlıyor yeter cığlıkları atmaya 2.haftanın sonunda başlıyorsun artık 2 seçeneğin var ya daha önce bitirdiğin yabancı diziler varsa söyle bir iki bölüm daha bakıcan yada yaşlıların evlenmesi + olarak sabah programları ölümcül 2 lemesi ile beyinini yıkıcaksın

tabi dh nin hakkını yememek lazım artık evde kalmaktan kafayı sıyırmak üzereyken gece rahat rahat uyuyamıyorken dh yardımcı oluyor ama oda bir yere kadar

aynen ben bunu bir sene yaşadım.okulumu dondurmuştum sene kaybetmemek için.asosyallerin güneş görünce gözünün yanma olayı gerçek diyebilirim yazın çok kötü oluyordu gözlerim.

1 ay bile beni bitirmişti heralde süre artarsa insan değişim geçirebilir diye düşünebiliyorum.hele o sabah programları yokmu insani asgari zeka seviyesine çekmekte bir numaralar

teyzem bize gelmişti.her gün evlilik programı izliyordum, haberler öncesi arka sokaklar tekrar bölümleri birde.sonra bilgisayara koşuyordum.zaten genelde sabah 6 da uyuyup 12,1 arası kalkıyordum .

ozaman korkacak bişeyin yok eniyide enkötüyüde görmüşün

bakalım çatlak çıkmazsa 1 hafta yatar çıkarım heralde.

yani çıkmazsa 7-10 günde paçayı yırtarsın ama o bilekteki şişlik nerdeyse özgürlüğünü ilan edecek druma gelmiş yeni bir uzul gibi duruyor yani fazla heveslenme ama insallah çatlak değildirde başın ağrımaz

çatlak değilmiş.4 gün ayağa kalkmayacakmışım. eğer halen daha devam ederse şikayetler gidecekmişim.sardılar ayağımı, birde ağrı kesici vuruldu.pazartesiye kadar tatil, bu günlük rapor aldım, eğer geçmezse salı günü tekrar gitmek zorunda kalacağım. bu arada teşekkürler yardımın için

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

beterin beteri var şükret

olum bu ne böyle, benim içim gitti.plastik gibi yamulmuş.

• En çok ''kırık olsa duramazsın!'' insanına bayılıyorum. Herkesin ağrı eşiğinin farklı olduğunu bilmiyorlar tabii.

Geçmiş olsun bu arada, doktorunun önerdiği gibi üstüne basmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 20 Nisan 2012; 14:01:16 >
  • Hocam çok geçmiş olsun aynı durum bende de olmuştu. 2 Tane bilek kemiği olduğundan birisi kırılabiliyor. Tavsiyem doktora görünmen ben 2 hafta boyunca ayağımı kıvıramamış geç gitmiştim hala eskisi kadar esnek değil.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Büyük ihtimal çatlamıştır. Çatlamada şişiyor benim bildiğim fena da acı veriyor özellikle ertesi gün

umarım çatlamamıştır.sınavlara az kaldı .

acıkcası muhtemelen çatlamıştır hatta fotografı gördükçe eski çatlak bileğim sızlıyor içim gıcıklanıyor

çatladıysa asosyal dh'li haftalar beni bekler.

valla işin cok sıkıcı oluyor özellik tualete gitmek yemek yemek bile büyük iş olunca öyle malak malak oturuyosun ki dh tad vermiyor 3.günün sonunda televizyona yöneliyorsa sabah programları beynin burnundan akmasını sağlıyor yeter cığlıkları atmaya 2.haftanın sonunda başlıyorsun artık 2 seçeneğin var ya daha önce bitirdiğin yabancı diziler varsa söyle bir iki bölüm daha bakıcan yada yaşlıların evlenmesi + olarak sabah programları ölümcül 2 lemesi ile beyinini yıkıcaksın

tabi dh nin hakkını yememek lazım artık evde kalmaktan kafayı sıyırmak üzereyken gece rahat rahat uyuyamıyorken dh yardımcı oluyor ama oda bir yere kadar

aynen ben bunu bir sene yaşadım.okulumu dondurmuştum sene kaybetmemek için.asosyallerin güneş görünce gözünün yanma olayı gerçek diyebilirim yazın çok kötü oluyordu gözlerim.

1 ay bile beni bitirmişti heralde süre artarsa insan değişim geçirebilir diye düşünebiliyorum.hele o sabah programları yokmu insani asgari zeka seviyesine çekmekte bir numaralar

teyzem bize gelmişti.her gün evlilik programı izliyordum, haberler öncesi arka sokaklar tekrar bölümleri birde.sonra bilgisayara koşuyordum.zaten genelde sabah 6 da uyuyup 12,1 arası kalkıyordum .

ozaman korkacak bişeyin yok eniyide enkötüyüde görmüşün

bakalım çatlak çıkmazsa 1 hafta yatar çıkarım heralde.

yani çıkmazsa 7-10 günde paçayı yırtarsın ama o bilekteki şişlik nerdeyse özgürlüğünü ilan edecek druma gelmiş yeni bir uzul gibi duruyor yani fazla heveslenme ama insallah çatlak değildirde başın ağrımaz

çatlak değilmiş.4 gün ayağa kalkmayacakmışım. eğer halen daha devam ederse şikayetler gidecekmişim.sardılar ayağımı, birde ağrı kesici vuruldu.pazartesiye kadar tatil, bu günlük rapor aldım, eğer geçmezse salı günü tekrar gitmek zorunda kalacağım. bu arada teşekkürler yardımın için

estafurullah cok sevindim çatlak olmamasına şanlısın 4-5 gune ayaklanırsın tabi yinede sen fazla yüklenme iyileşmen yavaşlaması bol bol dinlen

• quote:

estafurullah cok sevindim çatlak olmamasına şanlısın 4-5 gune ayaklanırsın tabi yinede sen fazla yüklenme iyileşmen yavaşlaması bol bol dinlen

4-5 güne iyileşirim umarım.ama halen daha eskisi kadar şiş.ağrı kesici vurdukları için hissetmiyorum ağrıyı sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

boyle durumlarda vakit kaybetmeden doktora gidilmeli

gidebildiğim en erken saatte sabah 8de gittim zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

Hocam çok geçmiş olsun aynı durum bende de olmuştu. 2 Tane bilek kemiği olduğundan birisi kırılabiliyor. Tavsiyem doktora görünmen ben 2 hafta boyunca ayağımı kıvıramamış geç gitmiştim hala eskisi kadar esnek değil.

sağol, sizede geçmiş olsun .sabah 8de gittim, ciddi bir sorun yok ama zedelenme var hafiften belki biraz daha zorlasaydım çatlar ya da kırılırdı heralde. ucuz atlattık .

• doktora git dostum için nasıl rahat ediyor bu şekilde git bir film çektir ne var ne yok öğren ona göre hareket et.

Orijinalden alıntı: SanTieG0

doktora git dostum için nasıl rahat ediyor bu şekilde git bir film çektir ne var ne yok öğren ona göre hareket et.

tüm mesajları okumadın sanırım gittim doktora bu sabah, bir şeyim yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 20 Nisan 2012; 16:57:36 >

Orijinalden alıntı: Omerler

geçmiş olsun..!

sağolun hocam.

Orijinalden alıntı: speech

em orayı

/>

quote:

doktora git dostum için nasıl rahat ediyor bu şekilde git bir film çektir ne var ne yok öğren ona göre hareket et.

Ne oldu alçını çıkardılarmı benimde dün basketbol turnuvasında ayağımı ters bastım kıtırt diye bir ses geldi sonra şişti tabi senin kadar değildi bide morlukta çok azdı bugün doktora gittim kırık çatlak yok doku zedelenmesi dediler şuan ayağım alçıda perşembe yada cuma kontrole gel dedi umarım çıkarırlar alçıyı ayağımdan ağrı sızı yok biraz hareket ettirebiliyorum haftay sınav haftası ve bu hafta önemli bir randevum vardı yurttan çıkacam durumum yok kırılmadığına şükrediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

quote:

quote:

Ne oldu alçını çıkardılarmı benimde dün basketbol turnuvasında ayağımı ters bastım kıtırt diye bir ses geldi sonra şişti tabi senin kadar değildi bide morlukta çok azdı bugün doktora gittim kırık çatlak yok doku zedelenmesi dediler şuan ayağım alçıda perşembe yada cuma kontrole gel dedi umarım çıkarırlar alçıyı ayağımdan ağrı sızı yok biraz hareket ettirebiliyorum haftay sınav haftası ve bu hafta önemli bir randevum vardı yurttan çıkacam durumum yok kırılmadığına şükrediyorum

alınmadı alçıya hiç.sardılar, ağrı kesici vurdular.şu anda iyi denilebilir şişlik indi.

• Kaykayin ne? Arkadasinin degil seninki?
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.