Bildirim
Axess gittigidiyorda 75 tlye varan chip para fırsatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Teşekkürler konu için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10 dk da kaç tane konu açıldı? Hepsi standart kampanyalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techsen32 -- 1 Temmuz 2020; 0:56:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okb misiniz?
-
Konu aciyoruz yaranamiyoruz.Forumda ne garip gereksiz insanlar var !quote:
Orijinalden alıntı: techsen3210 dk da kaç tane konu açıldı? Hepsi standart kampanyalar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Attığın şeyler fırsat değil. Banka uygulamasına gir ss at bu mu? Bi ana konu aç hepsini oraya yükle 20 konu açmanın ne anlamı var onlarca kişiye gereksiz bildirim gidiyor.
Konu açıyoruz emek hizmet veriyoruz ettiğin lafa bakquote:
Orijinalden alıntı: techsen32
Attığın şeyler fırsat değil. Banka uygulamasına gir ss at bu mu? Bi ana konu aç hepsini oraya yükle 20 konu açmanın ne anlamı var onlarca kişiye gereksiz bildirim gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 1 Temmuz 2020; 0:48:54 >
Emek hizmet diye bir şey yok ortada. Attıkların standart kampanyalar. Sıcak Fırsatlar yazıyor orda. Ortada fırsat yok. Ekran görüntüsü alıp atmasını ben de biliyorum. Dediğim gibi bir ana konu açıp hepsini oraya yükleseydin keşke.
iyi de adam ne yapsın sanki kampanyayı adam yapıyor :)
bence gayet güzel eksiksiz ekran görüntüsü atmış arkadaş.
emek ne alaka adam konu açıyor,popiler olma amacı yok. -
Şimdi böyle yazıyorsun ama sonra hep buraların müdavimi olacaksın. Arkadaşın eline sağlık, emek verip bütün fırsatların konusunu açmış. Ana konulardan fırsat takip etmek imkansız.quote:
Emek hizmet diye bir şey yok ortada. Attıkların standart kampanyalar. Sıcak Fırsatlar yazıyor orda. Ortada fırsat yok. Ekran görüntüsü alıp atmasını ben de biliyorum. Dediğim gibi bir ana konu açıp hepsini oraya yükleseydin keşke.
Hocam emek diye önce kendisi söyledi. Kampanyalarda sıcak olan bir şey yok dediğim gibi. Gereksiz yere forumu meşgul ediyor
Bu yazdiklarinla forumu gereksiz mesgul eden sensin.quote:
Hocam emek diye önce kendisi söyledi. Kampanyalarda sıcak olan bir şey yok dediğim gibi. Gereksiz yere forumu meşgul ediyor
Millet faydalansin diye konu aciyorum can skntisi degil.
Zamanimi ayirip atiyorum dediklerine bak.
Buyur sen at ozmaan bekliyoruz....
Teşekkürler konu için. -
Ah Tuğrul ahhh
Hocam sen bakma millete aç konunu. Böyle böyle zamanla sıcak fırsatlar erozyona uğradı biz işimize bakalım aynen devam.quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
Bu yazdiklarinla forumu gereksiz mesgul eden sensin.
Millet faydalansin diye konu aciyorum can skntisi degil.
Zamanimi ayirip atiyorum dediklerine bak.
Buyur sen at ozmaan bekliyoruz....
Alıntıları Göster -
Sağ ol kardeşim.Iyi ki acmissin konuyu.Mesela bu kampanya benim axess mobil uygulamasi ana sayfasında gözükmüyor .Senin açtığın konuyla haberim oldu ki bunun gibi durumları daha öncede yaşadım. Forum sayesinde haberim oldu.
Bu bildirimleri nasıl ayarlıyoruz bu şekilde
Arkadaşlar konu dışı olacak
16-20 haziran arası teknosa.com dan alisveris yapıp puanı yansıyan arkadas var mi ? 27 haziran geçti ama hesaba yansımadı
Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 27 Haziran 2020 tarihine kadar Teknosa mağazaları’nda kullanılabilecektir. Bu tarihe kadar kullanılmayan chip-paralar sonrasında tüm Axess üye işyerlerinde kullanılabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
scorpit teknosa kampanyasına ben de katıldım. 2 defa akbanktan kayıt açtırmama rağmen puanlarım hala kartıma yatmadı.
Konu aciyoruz yaranamiyoruz.Forumda ne garip gereksiz insanlar var !
|
Konu açıyoruz emek hizmet veriyoruz ettiğin lafa bak
|
Bu yazdiklarinla forumu gereksiz mesgul eden sensin.
Millet faydalansin diye konu aciyorum can skntisi degil. Zamanimi ayirip atiyorum dediklerine bak. Buyur sen at ozmaan bekliyoruz.... |
Teşekkürler konu için.
|
iyi de adam ne yapsın sanki kampanyayı adam yapıyor :)
bence gayet güzel eksiksiz ekran görüntüsü atmış arkadaş. emek ne alaka adam konu açıyor,popiler olma amacı yok. ![]() |
eskiden alsatta 80 tl kar birakırdı. en kötü zamanında 60tl kar atarcık cebe. niğdeli uyandı, artık üzerine para veriyıoruz
|
Şu sarıya bir internet düzenlemesi getirseler keşke piyasanın 40 TL fazlasına satıyorlar gramı.
|
Benzer içerikler
- vakıfbank reserve kart
- maksimum vadeli hesap nedir
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- araç ipotekli kredi
- moneytolia güvenilir mi
- vodafone hediye internet
- sıcak fırsatlar amazon
- honeywell modern hsf600be
- yandex s****
- letgo komisyon var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X