Şimdi Ara

Axess gittigidiyorda 75 tlye varan chip para fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
5
Favori
1.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    scorpit teknosa kampanyasına ben de katıldım. 2 defa akbanktan kayıt açtırmama rağmen puanlarım hala kartıma yatmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techsen32

Emek hizmet diye bir şey yok ortada. Attıkların standart kampanyalar. Sıcak Fırsatlar yazıyor orda. Ortada fırsat yok. Ekran görüntüsü alıp atmasını ben de biliyorum. Dediğim gibi bir ana konu açıp hepsini oraya yükleseydin keşke.
    sen de bir konu aç.bir yararın olsun.
    Ana konu nedir. Allah aşkına? Kim bakar ana konuya.
    Ayrıca, Focusstayling bu forumun en gayretli kişilerinden biri.
    Böyle arkadaşları küstürürseniz, yarın gelir eski konulara bakar durursunuz.
  • çok eğlenceli :)
  • Teşekkürler bilgi için ama var mı yarayışlı bişey :) Kontrol eden oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Teşekkürler bilgi için ama var mı yarayışlı bişey :) Kontrol eden oldu mu?
    evet bunun için Ç yi kullanacağız
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Ç nin açılımı nedir Hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Focusstayling
    Arkadaşımızın açtıklarının fırsat olmadığını düşünüyorum hala. Emek harcıyordur ancak yaptığı şey çukur kazıp içini doldurmak gibi. Evet emek var ama faydası yok. Ana konuya kim bakar demişsiniz, haklısınız. En azından örn. Axess kampanylarını bir yere diğer bankaları bir yere ayırsaydı daha düzenli olurdu. Şuan Sıcak Fırsatlarda bütün konular arkadaşımın konularıyla dolmuş durumda.
    Fakat bütün bunlar bir yana forumdakiler memnun bu durumdan ve onlar için faydalı demek ki. O yüzden ben bir daha bir şey yazmayacağım arkadaşın konularına. İyi forumlar. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techsen32 -- 1 Temmuz 2020; 13:18:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki bayram arası küslük olmaz

• techsen32 kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerinde haklı olabilirsin. Ama mesela Maximum kartın 5 kampanyasını tek konuya topladığın zaman bir çukurun içine atmış gibi olursun ve isteyen istediği bilgiye ulaşmakta zorlanır. Zamanla konuların açılış şeklinin bu şekilde daha faydalı olduğunu düşüneceğin kanısındayım. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 1 Temmuz 2020; 13:46:15 >
  • Şu sarıya bir internet düzenlemesi getirseler keşke piyasanın 40 TL fazlasına satıyorlar gramı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

Şu sarıya bir internet düzenlemesi getirseler keşke piyasanın 40 TL fazlasına satıyorlar gramı.
    Kampanya zamanı bilerek uçuyolar. Axess 75 veriyor ama al sat farkı şu an 100 üzeri.
  • techsen32 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım senin dediğin gibi olmaz, yazmışlar zaten. Mesela ; migros konusunda sürekli mesajlar yazıldığı için o kadar fırsat kaçırdım. Forum içinde Ana klasör ve onun altında alt klasörler yok maalesef, sen bundan bahsediyorsun sanırım. Tek konu altında birden çok kampanyadan bahsedilince binlerce mesaj yazılır.

Sıcak fırsatlarda asıl sorun, ota da, çöpe de konu açılıyor. 0,95 kuruş için 50 takla atmak gerekiyor, ama bunun konusunu açmış adam. Mahalle marketinin konusunu gelip buraya açıyorlar, hem de tek tek ürün kalemleri ile, asıl sorun bu.

Kampanyaları paylaşan arkadaşta iyilik olsun diye emek sarfetmiş paylaşmış. Benim işime yaramıyor, kampanyalardan haberim var ama işine yarayan çok kişi var. ( Tabi bazı sulandıranlar dışında) İnsanların şevkini kırmamak lazım. Konuyu bahsettiğin arkadaş açmasa başkaları açacaktı mutlaka ve aynı konunun 3 farklı kişi tarafından açıldığını bilirim ben. En azından mükerrer konu açılmaz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Kampanya zamanı bilerek uçuyolar. Axess 75 veriyor ama al sat farkı şu an 100 üzeri.

Alıntıları Göster
    abi biraz mantıklı düşünün
    bozmak 100 tl diyorsunuz

2 kart ile alınca 75*2= 150

bozmak 100 tl diyordunuz 2 ve daha fazla kartla alırsanız hesaplayalım
    hımmm

150-100= 50 tl kardasınız
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Yaw sen bi dur :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskiden alsatta 80 tl kar birakırdı. en kötü zamanında 60tl kar atarcık cebe. niğdeli uyandı, artık üzerine para veriyıoruz
  • Arkadaşlar sarıda chip para geliyor mu? Deneyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.